benjani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 esl başlıyor. c9-mouz maçında oranlar niye yakın, c9'da sıkıntı filan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben unutmuşum maçları ya, nip kaçmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ya naviye basacaktım 100 dolar offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Na'Vi vs VP ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 navi düşünüyorum ben.vp genelde navi'yi yeniyor ama navi'de boş takım değil, oran da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 attım bi cyrex naviye, irl money lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 guardian'ın awp rush ları yüzünden gidiyor ilk map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 neoyu reportladım. cidden reportladım ausdhasdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 another 40 dolars in daaa pockeet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 naviye medium gidicem sanırım. tsm kim lan, tsm köpek ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben kinguin'e mid girdim vp'ye karşı, online turnuvada throwlarlar yine pek ödül yok sdfsd kinguinde rain ve scream yok, yerlerine LEGIJA ve forest geliyor bu arada ondan girdim. Forest, LEGIJA, fox, maikelele, dennis oynayacaklar. bundna patlarsam geri kalanı navi'ye girerim ben de sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Vpnin throwlama şansı yok elimination o maçlar? ilk etaptada 40k dolars mı ne ödül var, reddit oku abi. VP throwlamayacak onu, kinguininde alabileceğini sanmıyorum takıma adaptasyon süreci vs var, birde confirmed bir şey göremedim ben forestla ilgili skipledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 navinin oran %29a düşmüş, alırsam 52 falan gelecek. hadd olm, geçen sever knife attım size hadi olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bastım ama benim bildiğim navi kazanamaz bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 vpyi yenen navi kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ne hype yaptım ya xenoda bastı ahahaha we are doomed. bazen böyle 2 tane arka arkaya falan mesaj atıyorum banlamayın post kasmak için yapıyorum. mirage - navi opass - tsm sonuncu sıkıntılı :< neden eskisi gibi bet muhabbeti dönmüyor burada ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 tam tersi mirage navi d2 TSm son mape kalırsa overpass navi alır 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 iki takımda iyi o map'lerde.tsm-navi maçlarında her sonuç çıkabiliyor ama genelde navi kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 applev0dka said: tam tersi mirage navi d2 TSm son mape kalırsa overpass navi alır 2-1 yanlış bakmışım map ordera flamie yok mu yahu? starix coach dediler sonra replace dediler??? evet flamie yok starix var, sizce nasıl etkiler? şimdide coaching diyor meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 geldi flamie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 rip skinz. en son navi-tsm maçında guardian ddos'tan oynayamamıştı, gene aynısı olabilir navi'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 pistol alıp eco verdiler hemde 2 ak 47 off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 3 ak 1 galil gördüm ben... öf ya. comeback navi lan olmamasından dolayı mı sen ben gibi oynuyor bunlar? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 13. rounddaki Navi'nin A site girişi gördüklerimin en iyilerinden birisiydi gerçekten süper oynadlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ya eyvallah kaybedebilirsinde bu resmen throwlamak ya, 3 awp nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar