Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 nip'e zaten major turnuvalar dışında bet almamak gerek ya, zerre umursamıyorlar. MM Public gibi falan takılıyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Titan üzmüş, oradaki zararı VP ile kompanse ettim. Tstorm da liquid'i yenip göynümü şenlendirdi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 lounge açılmıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 lounge a ddos saldirisi varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 http://www.hltv.org/match/2295878-99damagede-staff-arenazeronet-staff-virtuspro-staff-cup-2 şu maça akasım var. Lounge da %55 99dmg'in oranı vs. iyi de veriyor. Almanlar ve İspanyollar. İspanyolların en pro ve en iyi takımı bile o kadar boktan ki staff maçında, hele online bir maçta Almanlar koyar gibime geliyor asdfasd en kötü hile açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 nip-nv var bugün bo1, cobblestone.nip'in gruptaki durumu baya kötü 5 maçta 1 galibiyeti var, nv ise 6 da 4 yapmış.12 kişilik gruptan ilk 4 çıkacak.nip'in şansı bitmiş gibi sanki, belki pek sallamazlar maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bu turnuvanın çok feci price poolu da vardı halbuki, niye hiç iplemedi nip anlamadım. gerçi prestiji yok ödülü bol olsa da, ondan olabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 şansa gel.happy ddos yüzünden oyundan düşüp durdu, yerine başkası girdi oyuna sonra.nip'in çok kolay bir oyun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 teşekkürler ddos =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fnatic - navi navi - nip , maçları var bugün. nip baya kötü navi tokatlar bunları gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fnatic na'vi 50-50. na'vi nip 60-40. oranlara bakıp basıcam yarım saat kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 nip'in gruptan çıkma şansı yok, navi her türlü tokatlamalı.gerçi geçen nv ye de öyle dedik, ddos'tan oynayamadı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fnaticte garantileme gibi bi durum var mı acaba? fnatic-navi maçında fnatic düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 daha çok maç var grupta, tüm takımlar için önemli galibiyet.12 takımlık gruptan ilk 4 çıkıyor sadece. http://www.gosugamers.net/counterstrike/events/329-esl-esea-pro-league Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fnatic na'vi macında na'vi ddos mu yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 navi nip betini nip e mi cevirsem devam eder mi acaba ddos? gecen nv boyle kaybetti betimi. edward yerine starix girdi. nip e degistirdim betimi. biraz daha izleyim starix ne kadar iyi oynadıgına baglı na'vi ye tekrar cevirebilşirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 nip çok kötü oynuyor diyorlar ama işte bu ddos işi herşeyi değiştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fnatic karsısında starix girdikten sonra ct de 9-1 yaptılar. o yuzden navi de bıraktım. LGB TA macı ne durumda izleyemiyorum acılmıyop nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 14-7 TA önde. ben de navi düşünüyorum fakat fnatic maçının rewardları alıp basamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 navi üzdü bizi.14 ken eco eli verdiler gitti maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 satiyorlar mi nabiyorlar anlamadim ne kadar salak bir ct oynadi adamlar. 10. round oldu awp cekmediler daha forcelayip durdular 8 el verdi salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://i.hizliresim.com/PqlzzN.jpg lol betten reward bıçak geldi,ilk defa görüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Titana 150-200 dolar basmak icin baya zengin olmak lazım. O slumpdaki takıma nası guvendin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar