Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Holy said: Tüm returnleri basıyorum. PATRON ÇILDIRDI!11 http://i.imgur.com/vJ7KC7J.png edit : kimlere oynadığım gözükmüyor tabi burda. Dignitas NeXtP 7sway HR sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 nip utanc ya umarım beraberligi falan kurtarırlar 7-0 nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 sonuç nextp dig ve hr geldi, onları da bastım falan şu 2 günde total 30 dolar falan kar yaptım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 NiP iyi geri geldi oradan ama yetemediler. Inferno tek map BO1 çıksa bile oranı %90 NiP falan olurdu bence, rahat alırlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 allah belasini nip o ne les bir oyundu nova gibilerdi resmen. Adam inferno b de 2 rifle li adama karsi p2k cekip atliyor onlerine. ne icip cikmislar maca belli degil. rip skins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 vp-navi hangi maplerde bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 daha map pick yapılmadı, bet kapanınca yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 aa tamam, ben bet yapmadan önce mapleri görebiliyoruz diye biliyordum, her neyse zaten inventory'im gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 map picki önceden yapılmış maçların tamamını zaten hltv'den görebilirsin. onun haricinde turnuvaların %90'ında falan map pick maçtan hemen önce yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 navi ye basın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 navi'ye gireceğim ben de ama sanki vp koyacak gibi hissediyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Navi baya formda, VP'de genelde böyle maçlarda coşuyor özellike pasha ve taz. Direkt %50-%50 kazanma şansları bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 aslında maplerden biri her şekilde cache olacak. vp'nin en iyi mapi, bu kadar iyilerken +1 ile başlıyorlar bana kalırsa. o yüzden girmekte fayda var ama işte ne zaman gelir cache onu bilmeyince... gerçi navi banlayabilirde cache'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 cache banlanır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 train-inf-cobble, vp için iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 navi daha önce train oynamamış galiba, sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 train'i kim alırsa maçı o alır. inferno'da navi çok daha iyi, orayı alırlar da işte 1-1 olursa cobble da direkt yazı tura... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 o vp t-side da 3 el aldı. oyunu da aldı demek. bu train'i rotasyona sokanın beynine edeyim. e-sports tarihinin en büyük rezilliği olabilir. gerçi csgodakiler eski overpass'le falan buna alışkında her seferinde daha da sıçmayı nasıl başarıyorlar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 zaten tum mapler ct sided. bi dust var slightly t sided. nuke falan da hala poolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 guardian akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 evet, 10-5 bitti ilk yarı. vp aldı yani. inferno da 1-1 olursa son maçta %50 şansa kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 navi 14-13 de eco verdi ya, çok salakça gidiyor map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 15-14 navi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 map a execute dısında %100 ct sided. a execute sacmalık ama asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 navi çok kötü oynadı son round'u, 15-15 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar