aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 annesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 aquila said: annesidir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Ahahahaha abi stream i yapan kitty diye biri ya bagisi yapan degil Kiz acmis gogusleri cs oynuyom ayagina bagis topluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 akıllı kız, abaza sektörüne direkt giriş ve yüzlerce dolar mayış çok temiz kazanıyor. silver 1 falan oynayışı da maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Odeon said: yarin bakalim nip envy macinda kim oynucak maykelelenin yerine delpanı almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ben bırakıyorum bu işleri yeter ya vox gibi yeto takım gider maç alır nip gider hr'a throwlar falan boşuna boşuna para harcıyoruz asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 dig sicti atti bugun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 dig kabum 16$ gitti benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 3dmax ile gidenin fazlası gelcek gibi ana hem dignitas hem de mouzun gidememesine üzüldüm majora artık 60x4 240'larla girme vaktim geldi sanırım benim iyice piştik, tabii o kadar inv yok o ayrı asdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 yine kitlenmiş sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 11-in-row, beyler nasıl kaybediyorsunuz anlamıyorum kural çok basit direkt team a (soldakine) basıyorsunuz kazanıyorsunuz asfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 50 cent kazandin mi 11 mactan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 http://i.hizliresim.com/vgbQjm.jpg 62$ ez http://i.hizliresim.com/rg3j2m.jpg 33$ ez daha taze çıktı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 4.3$ kazanmışım, marketten almak lazımdı skinleri çok şanssız bir döneme denk geldi neyse ilerde amorti ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 alu bir maçlık mı geldi nip e ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ALLU HYPE swedish bilmiyormuş ama. kalsa güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 herkes allu yu nip e yakıştırıyor var bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kennys bile hype traine kurban gitti abi. son roundlarda attı awpyi bi kenara. ama akıllara zarar bi clutch yaptı o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 delpan başlamış cs ye tekrardan o nasıl awp kullanımı sanki adamın 3. kolu bütünleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 3. kol hmm ben yanlış kolla oynuyorum ondan mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 maçtan 20 dk önce clg'ye alıyoruz, tam kadro yazıyor. maç başlıyor tarık yok, oranlarda %50 %50 olmuş zaten rezaletler, all in yapıyoruz tabii gg, en değerli dörtlüyü basmıştım. silah işini bırakmayı düşünüyordum da bari bir el bet alıp, tutarsa gelenle oyun alırım diyordum asdfasd edit: olm şike olaylarından sonra artık throwlanmaz falan diyordum da direkt sattı clg, hani silver gibi oynadılar maç boyu bir de arada direniyorlarmış gibi el aldılar falan. rezaletti ne güzel lan, one man takımda en iyi adamı çıkarma maça throwla. yakalanma ihtimali de yok asdfas neyse piksel yüzünden gereksiz hırs yaptım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 doğum günüydü galiba onun, ondan oynamamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 yarınki maçlar ne olur ya biraz tiyo alalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 LGB, envyus, fnatic, nip maçları var ya yarın, onları diyorum. fnatic e bastım ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar