Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 valve kalleşlik yapmış. swag'e af çıksın. dat'ın oran iyi ama dün ex6'i izledikten sonra çekimser kaldım. Yine de dat'a gömdüm sağlam bakalım. ezsimple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 scream de gg asdfgh http://www.hltv.org/news/14131-gmx-reveals-epsilon-match-fix-case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 2-3 gündür 130$ kar ettim, bu akşamda titan alırsa turnuvayı bi bıçak alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 nip ezer kennys tek başına taşıyamaz. rip skins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 birazdan başlıcak sanırım titan vs nip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Krima bicaklar kac para la, su flip knife ilgimi cekiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 14-14 de bomb defuse'u bırakıp nip'e hediye ettiler oyunu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 titanzedeler zarar ne kadar, ben iyi yine az koyduydum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 1.3 dolar sdf defuse bırakınca az küfretmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Silphatos said: nip ezer kennys tek başına taşıyamaz. rip skins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 amerikano bo1 29$ ez, arada basıyom bunlara tutuyo 2dir fds http://i.hizliresim.com/542XbD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben de geçen tutuyor diye elevate vurdum da bana vurdurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 LDLC EnYvUs olmuş ahah, gerizekalılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 http://www.hltv.org/news/14144-ldlc-lose-csgo-team adamlar mis gibi daha cok para kazanacakları bir organizasyona geçmişler, nesi gerizekalılık anlamadım ayrıca bugun VP-penta 2 kere oynayacak, inferno olan maçta penta girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 takım ismi ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 1m dolarlık turnuvaları kazanan cod takımı olm o, leş isim ama aylık mayış benim mayıştan fazladır amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 2015'de kayıp yok?! http://i.imgur.com/DT1KOx0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ben o maçta fnatic'in 2 tane standin oynattıgını bilmeden bastım, fena patladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 nubkek asdf, bi önceki maçta da kopenhak kopeleri 2-0'ladıydı, gplayin de çakacağı belliydi. carn bitmiş 1.6'da graldı, diğer subun zaten ne olduğu belli değildi. ripperino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bu maç değil CW maçıydı o zaman yattıgım, ilk maçlarıydı, sonra wtf diye HLTV'ye baktım, orda gördüm standinleri. hemen basayım diye girdim diğer mac baslamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 1 de seasons'da penta-vp maçından yattım. item kalmadı üzerimde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sen yat uyu qanqa, gelince uyandırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 vallahi 3 maçta 40 dolares falan gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 applev0dka said: 1 de seasons'da penta-vp maçından yattım. item kalmadı üzerimde. :( acımı dağlama :( http://i.imgur.com/jZloHSC.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 off ggnormk bu hafta seni nba fantasy ligde de rektliyorum dreaglo, hard lyfe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar