Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 mouz bi önceki maç dnadik myxmg'e (reason) 2-0 yenilmiş, bir de landa son 4 maçtır planetkey yeniyormuş. o yüzden oranı yerlerde ama halen planetkeyden daha fazla 52 48 sdf. tam 10 dolar alacaktım ama bi önceki maçı gördüm onlineJ sıçmış sonuncu. bunu da 2-0 kaybeder mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ahah reason dn deli para kaldırdım bugün, şimdi de planet key i yenecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 mouz girdim ben ya, kırarlar şanslarını diye asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 planetkey mouz a da mouz girdim, o da gelirse ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hadi İNŞ BEBEYİM dignitas - vp maçına da digni girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bir takım ct fav bir haritanın ct kısmını bu kadar kötü oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 gider mouz ya, dignitas bekliyorum ben artık asdfasd off ne kadar salakça el verdi mouz asdfsd t de iyilerdi de iki eldir feci sıçıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 mouz da dignitas'ta aldı lel yeni dignitas harika olmuş. underdog olduğu sürece kasa vurmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 13.77 lik nip sticker ı gelmiş draft tan ne olaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ben unuttum ya, dignitas all in yapacaktım o maça ... neyse ibp / ms olacak final şimdiki tahminen. Ona ms all in yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 yine ms almayı unuttum. eve geldim başlamış, 2 saat oluyor. İlk mapi de almışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bne ona çok ağır ibp girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Tarık çok iyi oynuyo, top teamlerden biri yakında alır bünyesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ms zaten top team adayı, ibp'den falan iyi olurlar oturduklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 dreagloth said: bne ona çok ağır ibp girdim ibp iyi direndi, ama 3-2 yenildiler, tarık'da 15k izleyici gördü şu maç sayesinde, artık summit1g ile kapışır cs kanalında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 tarık ibpı da tokatlamış helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ULAN YA ... Neyse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Reason - VP'ye vp yüklü Penta - mouz'a penta mid girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 herşeyimi kaybetttim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ibp gibi dengesiz takıma yüklü girersen öyle olur =/ Reason çok iyi geldi buralara da, VP'yi de yenmezler diye düşnüüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ibp hadi neyse 40$ gitti de, sonra kompanse etmek için toplam 30 doları yüksek rate verene bastım, hiçbiri tutmadı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bu maçların hepsi yalan abiler ablalar oynamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 penta - mouz da penta girecektim, toplantıdaydım :( kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 penta alıyor 14-7 şu an T side mirage. son map. yine geceyi güzel kapattım oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 olm %6 oranlı takım maç almış, throw is real asd http://csgolounge.com/match?m=2018 steam wallet bitti, bi maça 100 küsür basmak istiyorum ama landa top eu takımı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar