2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Emre333 said: girmeyecem mm bir süre.p Niye ? Cheat e updatemi bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 oha amazon fiyatı ve tr ye gönderiyor Order Summary Items: TRY 1.096,82 Shipping & handling: TRY 672,18 Total before tax: TRY 1.769,00 Estimated tax to be collected: TRY 0,00 Import Fees Deposit TRY 318,43 Order total: TRY 2.087,43 shipping geri alınıyordu dii mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bi de tax neden sıfır hesapladı ? amazon tax olayını kendi halletmiyor muydu fiyata dahil edip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 2 said: Emre333 said: girmeyecem mm bir süre.p Niye ? Cheat e updatemi bekliyorsun? ahahaasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Ashes2ashes said: bi de tax neden sıfır hesapladı ? amazon tax olayını kendi halletmiyor muydu fiyata dahil edip ? Deposit o iste Ama shipping cok ya 600 nedir aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 2 said: Emre333 said: girmeyecem mm bir süre.p Niye ? Cheat e updatemi bekliyorsun? hileciler geri geldi bile. alt rutbelerde teror estiriyorlar su anda. DMG ve uzerine cıkana kadar bize kan kusturuyorlar nova bandında. her zamanki gibi, 2 gun sonra hilecilerin cevabı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Ashes2ashes said: vatan şişirmiş gene fiyatı, peşin 2650 ye falan alınıyor o monitör bnm monitörü patlamadan elden çıkarıp buna mı geçsem acaba :D hah, peşin o fiyata bana onu satacak yer arıyorum işte bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 namessar ben de çok şey istiyorum ama malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Namessar said: Ashes2ashes said: vatan şişirmiş gene fiyatı, peşin 2650 ye falan alınıyor o monitör bnm monitörü patlamadan elden çıkarıp buna mı geçsem acaba :D hah, peşin o fiyata bana onu satacak yer arıyorum işte bende. msg gitsin istanbulbilişim fiyatı http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-pg278q-led-monitor-fiyati,142617.html Kampanya Fiyatı 2.739,00 TL KDV Dahil Kredi Kartına Tek Çekim Fiyatı 2.684,22 TL KDV Dahil Nakit / Havale / EFT Fiyatı 2.656,83 TL KDV Dahil güvenilir mi dersen 5k lık mbp almıştım burdan 2 yıl oldu sorun yok zaten asus türkiye 2 yıl garantiliymiş asus la muhattapsın sorun olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dün farkettim ki bu oyunu türklerle oynamak daha zor.ruslardan beterler lan teki internet kafe kapanıyor diye oyundan çıktı teki küfür edip ben tek takılıyorum dedi oyunun içine ettiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ee onları biz beraber oynarkende yapıyoruz asd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Xenocide said: bu ne ve niye benim vac'ımı gösteriyor :((((( steamrep.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Esnaf said: dün farkettim ki bu oyunu türklerle oynamak daha zor.ruslardan beterler lan teki internet kafe kapanıyor diye oyundan çıktı teki küfür edip ben tek takılıyorum dedi oyunun içine ettiler :D Solo takılmakta iyi önemli olan görevini yapıp adamları kendine çekiyormu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 silver abi silver da oynayan adam ne anlar adamları üstüne çekmeyi ne kadar başarabilir asflakshfas paldur küldür girip ölüyordu mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 şu hareketleri yapsa karşılarında yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 şu konuda silverlara edilen hakaretler (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 valla biz baya eğleniyoruz oynarken beraber, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 solo oynaya oynaya dmg den nova 4 e dustum sdfsdf fak dis geym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 maplerin çoğunu kaldırıp silver4'ten nova2'ye çıktım. ismi çok bilindik yerlerde oynamamak lazımmış. daha çok keyif alıyorum bi de.. dust2 ve infernodan bıkmıştım özellikle. nuke ve mirage da baymaya başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dreagloth said: valla biz baya eğleniyoruz oynarken beraber, np (tu) bide evet mapler çok sıkıntılı silver 3 e geçince dustı kaldırdım baya farketti sonra mirajı da kaldırdım sırf infernoyla silver 4 oldum bundan sonra da nuke le novaya çıkarım sonrasını bilemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Öyle çok fps oyunları oynamam ama bu aralar canım çekiyor. Gördüğüme göre en çok oynananlar tf2,cs:go gibi. CS:GO alıcam sanırım daha bi gerçekçi hemde eski günlerin anısı var. Soracağım şey her kabiliyete göre maçlar oluyor mu? Beni tutup senelerdir oynayan adamların içine atarmı matchmaking? Ayrıyetten zombie gibi farklı modlar oluyormu bu cs:go da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ilk silverlar bi acaip, ama 5 arkadaş giriyorsan acaip zevkli 2 yıldır yatıyomuş benm acc onu farkettim competetive girmemişim bile lol son 2 aydır deli zevk alarak oynuyorum ben, amaç da o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 kesinlike cs go oynamalısın selen, ekle beni steamden burası kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bu nova falandır ya kasar seni silver takılırız selen sen beni ekle, hem bak çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 SCelen said: Öyle çok fps oyunları oynamam ama bu aralar canım çekiyor. Gördüğüme göre en çok oynananlar tf2,cs:go gibi. CS:GO alıcam sanırım daha bi gerçekçi hemde eski günlerin anısı var. Soracağım şey her kabiliyete göre maçlar oluyor mu? Beni tutup senelerdir oynayan adamların içine atarmı matchmaking? Ayrıyetten zombie gibi farklı modlar oluyormu bu cs:go da? dereceli oynadığın ilk 10 maçtan sonra kendi dengindekilerle oynuyorsun zombie yok ama farklı modlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar