Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 silverda kazanmak için silver gibi düşünmelisiniz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 çok sıkıldım silverdan kim taşıycak beni ? yapayanlızım buralarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 silver maclari %90ini rush atarak kazandim tek basima falan b yi tutuyorum longda silah sesi duydugum an rushlarim, cunku silver b cikislarini tutmaz round basinda, tutsa da seni vuramaz, vursa da olduremez. ama 30 saniye sonra hala t de durup midi avlamaya calisan awp vardir kesin bi kek. tam tersi a site icin gecerli. bazen el basinda midi smokelar p90la rushlardim mesela, garanti 3 kill ne yapacagini bilmeyip midde duran bi takim varsa. novaya gectigimden beri islemiyor ama bu tabii dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 applev0dka said: Silverlarla oynamak çile. 41 kill aldım 16-14 kaybettik yine de. 1 tane türk geldi, silah ver diyorum vermiyo ver diyorum vermiyo, TK attım ondan aldıgım silah ile gittim ace attım sadsfas 1 tane de sürekli rush yapan adam vardı yalan olduk Nasıl adamlarla oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Ashes2ashes said: çok sıkıldım silverdan kim taşıycak beni ? yapayanlızım buralarda :( ben de ya :( eziQler diye bir clan mı kursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kantır ne ya insurgency gelin erkek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 şöyle dursun bu, http://www.youtube.com/watch?v=YbWAu7gx8xQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 sipeyskeyk said: Ashes2ashes said: çok sıkıldım silverdan kim taşıycak beni ? yapayanlızım buralarda :( ben de ya :( eziQler diye bir clan mı kursak. 2 pati buluştuk dayak yiyoz seni de bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 lan bi tane de delikanlı çıkmadı ama taşıycam diye çok bozuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 resmen beceremiyorum ya, şuraya wot yazarım da "qqno0blel" der geçersiniz diye yazmıyorum. taşıyacak değil de "bak şimdi, şurası tetik, şurdan nişan alıyorsun, don't pull the trigger, squeeze it" diye mouse tutmayı öğretecek adam lazım bana sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Ashes2ashes said: lan bi tane de delikanlı çıkmadı ama taşıycam diye çok bozuldum :( siz invite atın 4 leyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Cokomantis said: resmen beceremiyorum ya, şuraya wot yazarım da "qqno0blel" der geçersiniz diye yazmıyorum. taşıyacak değil de "bak şimdi, şurası tetik, şurdan nişan alıyorsun, don't pull the trigger, squeeze it" diye mouse tutmayı öğretecek adam lazım bana sdfsdg dur yemek bekliyorum hala :D geçen pati parti de takım arkadaşıma hs atmış adamım lol herşey pratik :P bol pratik lazım bize o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Dragonfire said: Ashes2ashes said: lan bi tane de delikanlı çıkmadı ama taşıycam diye çok bozuldum :( siz invite atın 4 leyelim. olm ben işimi bitirmeden 5lediniz şimdide vanish atmışsınız ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Beni de ekleyin la. Adam lazım olursa gelirim. Bu akşam boşum hatta. http://steamcommunity.com/profiles/76561197985518773 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 steam ekleyiniz efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 oynayan varsa alayım bari hazır indirim var yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bugün nasıl oynadığımı az da olsa gördünüz hakediyor muyum ben ceyhunun aşağılamasını arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 saolun beyler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 can çok çılgın çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 eğlendim baya, davet edenler saolsun ^^ ne yemek yiyeyim? biri ashin dusttaki 2 killini video olarak koyabilir mi lütfen bu arada ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Rasmon said: can çok çılgın çıktı. sen ilk oyunları görecektin asfaskşddf. sağolun beyler, güzeldi. akalım sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 eş benim de favorim. namı-diğer yavercik olmayan eş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 yalnız ilk oyunlardaki hax neydi ya öyle, sanırım bu hack olayı patlayınca publice falan verdiler eski versiyonlardan birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ehu süfer vurdum ama ya orda pıçaklıycaktım aslında elime pistol geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bu arada awp redline var mw, boom ya da corticera varsa takaslayabiliriz gençler ft ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar