Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

Aiko said:

Xenocide said:

guernica said:

oyun baya hızlı geldi bana.
bir de ak 47 / m4a1 / awp dominasyonu devam ediyor mu oyunda hala yoksa diğer silahlar da kullanılır oldu mu?

Çok kez param olmasına rağmen ak-m4 almayıp smg silah aldığım oldu. Sadece en az kullandığım silah T tarafındaki Galil. Ama onu da kullanan var yani.

#justsilverthings

D2 de b rush yapilcaksa ak almam p90 alirim gardas. Hic de silver degil sie.

Ya da mid ct de sniper varsa ben de flash atip ustune rushlamak istiyosam yine p90 veya bizon alirim.

prolar flashtan sonra one tap headshot yapıyor ak ile deal with it :(
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

aynı konu konusuldu melyor kere ya.

sadece d2 oynayan 500 win alıp 499 tanesini dust2 de alan adamlar, normal ranklarının 2-3 rank üstü durumdalar en az.

d2 şerifi mirage-cache falan girince nova gibi geziyor ortalıkta, hoş girmiyorlar tüm CS:GO'yu d2 zannedenler var yani.

diğer maplerde ezberleri yok, crossu bile ona göre koyamıyorlar.
p90 awp ile easy rank atlamıslar d2 de.

ben d2 girince cıldırıyorum.

ben ilkokuldayken cbble-inf-nuke-prodigy-train'de maç atıyordum ama şimdi tek başıma girmem bu maplere.terör iken ortak bir taktik yapmayınca oynamanın anlamı kalmıyor d2 dışında.%90 d2 oynarak supreme oldum ama hangi map olursa olsun aynı seviyede oynarım, takım iyi olursa.

senin rank hesabına göre şerif olmam gerekiyor asfadfs
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben sana demedim ki neden üstüne alındın :(
birlkte oynadık senin oyununu gördüm

ev arkadasımdan okul arkadasıma cevremde gördüğüm bu ve az cok doğru yani.
sadece cs'de değil her oyunda var böyle, FIFA'da falan 1 tane taktikle gol atıp tüm mac sadece o pozisyona girmeye calısan tipler, sorsan bilmem kaçıncı ligde cok iyi oynuyorum derler :D

ayrıca cache,overpass falan gir o ranklarda görceksin noob oranı d2'ye göre 10 kat az, bilen adam geldiği için, her türlü smoke-flash play koordinasyon falan oluyor.

yolo rush yapan takımlar gelmiyor o maplerde.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

aynı konu konusuldu melyor kere ya.

sadece d2 oynayan 500 win alıp 499 tanesini dust2 de alan adamlar, normal ranklarının 2-3 rank üstü durumdalar en az.

d2 şerifi mirage-cache falan girince nova gibi geziyor ortalıkta, hoş girmiyorlar tüm CS:GO'yu d2 zannedenler var yani.

diğer maplerde ezberleri yok, crossu bile ona göre koyamıyorlar.
p90 awp ile easy rank atlamıslar d2 de.

ben d2 girince cıldırıyorum.

cs de yetenek yoksa diger bahaneler hikaye abi geciceksiniz bu isi. kendim icin de soyluyorum bunu. mirage oynayamazdim eskiden simdi en iyi mapim ama rank im seviyeme gore ayni. hos rank menk sikip attilar afrdersiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

öyle ya, karşı takımı sabote eden adamın bir sonraki mac sende olmayacagının garantisi yok :D

5 olup girince hem daha zevk alıyorsun, hem daha cok kazanıyorsun, ama işte onda da silp gibi boosted playerları tasımak gerekiyor :(

sadece solo girip taşıyıp kazanıyom lan ben amelie, gel seni hiç olmazsa güvercin yapayım yazık şerif şerif nereye kadar

ya da boşver revangelis ve arkadaşları var, onlarla takıl global olursun
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

applev0dka said:

öyle ya, karşı takımı sabote eden adamın bir sonraki mac sende olmayacagının garantisi yok :D

5 olup girince hem daha zevk alıyorsun, hem daha cok kazanıyorsun, ama işte onda da silp gibi boosted playerları tasımak gerekiyor :(

sadece solo girip taşıyıp kazanıyom lan ben amelie, gel seni hiç olmazsa güvercin yapayım yazık şerif şerif nereye kadar

ya da boşver revangelis ve arkadaşları var, onlarla takıl global olursun

ne kadar da solo queue bir erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi istediğin kadar uğraş p90'ın alınabilir bil silah oldugunu kanıtlayamzsın :D

30 roundda max 3-4 round oynanılırlıgı olan bir silah, kusura bakma durum bu.

pro game'de p90 görmeme, cok az görme sebebimiz zaten adamların bir taktiğe bağlı rush yapmadan oynaması.

d2 CT için konusursak, competitive'de gördüğümüz bütün roundu awp ile midde geçirmedikleri için adamlar, öyle bir ihtiyaçları da olmuyor adamların.

p90 ucuz da değil, 350 dolar ucuza galil var 2 kat daha iyi silah
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Xenocide said:

Aiko said:

Xenocide said:

guernica said:

oyun baya hızlı geldi bana.
bir de ak 47 / m4a1 / awp dominasyonu devam ediyor mu oyunda hala yoksa diğer silahlar da kullanılır oldu mu?

Çok kez param olmasına rağmen ak-m4 almayıp smg silah aldığım oldu. Sadece en az kullandığım silah T tarafındaki Galil. Ama onu da kullanan var yani.

#justsilverthings

D2 de b rush yapilcaksa ak almam p90 alirim gardas. Hic de silver degil sie.

Ya da mid ct de sniper varsa ben de flash atip ustune rushlamak istiyosam yine p90 veya bizon alirim.

prolar flashtan sonra one tap headshot yapıyor ak ile deal with it :(

guess what

https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ

Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sizle ilk oynamaya başladığım gibi değilim abi :D

kendimi geliştirdim, az daha yolum var tabi şerifi hak etmek için.

mesela ben adam aramasını bilmiyorum, CT iken site korumam gerekiyor koruyorum. siz rush yapıp 2şer 3er alıyorsunuz killeri, sonra apple sonuncu :(:(

bunu öğrenmem gerek sdsaf

ilk sayfaya tıkladım yanlışlıkla :D gene şerif olabilmişsin ama tebrik ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...