applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 dostla düşmanı ayırt edip ona göre ateş edeceksen sıkıntı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ilk başta vac wave'den açılan boşluk zannetmiştim ama baya yüzdelerle oynamışlar. grind olmuş oyun direkt eski sistemde dmg bunda smfc rahat görür ite kaka globali de görebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 knoxville said: ilk başta vac wave'den açılan boşluk zannetmiştim ama baya yüzdelerle oynamışlar. grind olmuş oyun direkt eski sistemde dmg bunda smfc rahat görür ite kaka globali de görebilir E ozaman sende GLOBAL ÜSTÜ Filan oluyorsun ? niye bukadar ağlıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bişeye ağlamadım ben önceki sistemde daha doğruydu diye düşünüyorum rütbeler şimdi bi esprisi kalmamış sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yüzdelerle oynamıs olduklarına dair kıçından başka kaynak var mı ? bayılıyorum su seylere, aynısını hearthstoneda da yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 apple, sabonis'in kardeşi misin abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 hayır sadece mantıksızlığa tahammül edemiyorum. bazen 3 maç kazanıp rank atlıyorsun, bazen 7-8 mac kazanıyorsun atlamıyorusn. böyle saçma teoriler oluşturup sonra ona kendini inandırıp başkalarını da inandırmaya calışmak cok komik, başkası söylemediyse ben söyeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 kaç macta atlıyorsun bilemiyorum da her 4 lose 1 rank düştüm ben gold3 den silver elite e :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 başka bi açıklaması var mı herkesin 4 rütbe atlamasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yoksa 4 rütbelik daha iyi oynadığını mı düşünüyosun ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ben rank atlamadım valla hiç, sürekli kendimi geliştiriyorum ama lem'de kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ben en iyi oynuyorum zaten benimle kıyaslama kendini. benim çevremdeki kimse de 4 rütbe falan atlamadı. listemde 1 kamyon adam var rankları 1 aşağı 1 yukarı aynı seviyede. 4 rütbe atlamak da olay degil yaparsın 15-20 win streak yapabiliyorsan atlarsın. 2 kişi yükseldi diye oooo sistem değişti diyecek bişey yok. ben 4 win streak yaptım 1 tane atladım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 applev0dka said: hayır sadece mantıksızlığa tahammül edemiyorum. herkes 3-4 rütbe atladı hangi mantıksızlıktan bahsediyorsun acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bu rütbeler çorba olmadan önce dmg/em idim artık ayda 1 falan giriyorum şimdi de em'im 3lem 2em gelen oyunu dalga geçe geçe kazandık eskiden böyle bişey mümkün değildi bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bir ben atlayamadım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ben de ciddi ciddi cevap veriyorum tavra bak adamdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 şimdi şöyle bişey var ilk rütbe aldığında ilk 2 maç aldığın rütbenin sağlaması gibi yenilirsen yeni rütbende ilk 2 maç rütbeni tekrar hesaplıyor bu mal galba yanlış yaptık diyor sonraki maçlarda çat diye düşüyorsun ilk 2 maçını alırsan aha bunun rütbesi bu la diyor sistem devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 kaynak kıçım ama zorlarsam üzerine yazılmış paper bile bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 apple moruk burda haksızsın,evet patır patır rank atlanıyo ister inan ister inanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ya ben rank enflasyonundan bahsediyorum beraber dmg em takıldığım kim varsa smfc görmüş global kalabilen de var bilmiyorum solo mu party mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 sen ciddi cevap verebiliyor olabilirsin ama içeriği komik elimden gelen bişey değil. hayır 4 rank demek, çift keleş adamın supreme olması demek. bi aiko supreme o da zaten kartal 2di 1 rank atlamış onun dışında nova 2-3 olanlar nova 4 mg1 olmus. zaten bunca aydır oynayan adamlar onlarda 1-2 rank atlar arada. listemde öyle oha bu adam ne ara bu kadar yükseldi dediğim kimse yok. listemde geçen ay nova 4 olup suan kartal olan kimse olmadığı için haksızsın ve kanıtın yok kusura bakma :( biri cıkıp 2 kutu açtım 2si de bıçak çıktı, bence bıçak oranları arttırmıslar dese de eğlensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ee banwave den boşalan yerler doluyor işte enflasyon falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 win almaktan daha çok score/mvp vs daha önemli ayrıca. tabi tam bilmiyorum da büyük ihtimalle bireysel statler maçın ortalamasına göre değerlendiriliyordur. eğer öyleyse ortalama altında kaldığın sürece 10 tane de kazansan rank falan atlamayabilirsin yani ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 GONDARCENGIZ said: apple moruk burda haksızsın,evet patır patır rank atlanıyo ister inan ister inanma yazdım ya zaten, win streak yapabiliyorsan atlarsın bunda ooooo oranlar değişmiş denecek bisey yok. 6 maç üst üste kazanıp 2 rank alabilirsin. ama 3 kazanıp 3 kaybedince rank alabiliyorasam eğer o zaman haklı demektir adam, öyle olmadıgına da adım gibi eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 4 değil 3 rank görsün dmg = smfc diyorum ben elbette rankta yükseldikçe aşağıdakiler kadar oynama olmicak enflasyon olmadığını söylemek komik ben paticikten çok az oynadım kendi lsitemden bahsediyorum beraber oynadığım iyi de oynuyor biliyorum ama global değil yani eskiden dmg/em beraber takılırdık karşıda lem adam hissettirirdi kendini geçenlerde karşıya 3 lem 2 em vermiş dalga geçerek yendik kolay değildi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar