applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ahahah durum aynen bu abi :D ben mape baktım adam B'ye gidiyor sanıyorum tünelden, çift scope açtım kapıya bekliyorum geçsin vurayım diye, tabi bu arada bas bas bağırıyorum nerde bu adam diye. midden gelmiş çaktı kafama adsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ya biz yine comeback yapardık da cimrilik yüzünden kit almayan arkadaşlarımız sağolsun sdasfa ilk oyunda 11-3 falanken fişi çekmenizi de unutmadık :P ayrıca 2. maç baya kaliteliydi cidden, su sorunlar halledilsin yapalım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lan dün gece namessar felan var, 10-3'ten falan bir çevirdik 15-15 bitti. onda da namessar bombayı çözen adama yarım saniye daha erken ulaşsa 16-15 alıyorduk. HELAL TEAM HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 16 - 15 mi? LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 o nasıl saçma sistem ya ahahahah 17-15 olsaydı bari masa tenisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 applev0dka said: ya biz yine comeback yapardık da cimrilik yüzünden kit almayan arkadaşlarımız sağolsun sdasfa ilk oyunda 11-3 falanken fişi çekmenizi de unutmadık :P ayrıca 2. maç baya kaliteliydi cidden, su sorunlar halledilsin yapalım yine abi ilk oyunda 6 2 yada 7 2'yi AZİZ BAŞGAN FİŞİ ÇEKTİ sadfasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ahahahah düşün adamlar o derece mükemmel yani sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 7-2 den fazlaydı sanki ya benm aklımda 10-11 gibi kalmış yanlıs hatırlıyor da olabilirm :D ferit'in nonscope'dan sonra kapatma kararı cıktı mahkemeden dsafas adam bir de diyor ki; iyi ki oyun kapandı, ya deprem olsaydı ? sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 mokoko said: 16 - 15 mi? LEL lan 16-14 işte 15-14 öndeydik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 mokoko said: dün 1 hp ile aldığım 3 kişi gözüme gözükmesin mümkünse bundan sonra asdfasfsaf biri kutuluydu sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum afhasfdhaha oyunuda indiremedim ya custom game olduğu için midir? güzel video olurdu 3v1 1hp :D ben sana 99 vurdum. sonraki bizim 2 kişi köylü çıktı. biri appledı zaten. ölünce konuşamama olayı yüzünden oldu ama o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Silphatos said: Ilk 10 macta max olabilecegin lem, supreme olamazsin donanımhaber de çok account gördüm satılık, 10 galibiyetli supreme olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 CthuLhu said: mokoko said: dün 1 hp ile aldığım 3 kişi gözüme gözükmesin mümkünse bundan sonra asdfasfsaf biri kutuluydu sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum afhasfdhaha oyunuda indiremedim ya custom game olduğu için midir? güzel video olurdu 3v1 1hp :D ben sana 99 vurdum. sonraki bizim 2 kişi köylü çıktı. biri appledı zaten. ölünce konuşamama olayı yüzünden oldu ama o :( Şş akşam ben de gelirim hanım yok iftar saati haber ver oynarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 olm döner yenge o saate kadar. genç adam saatinde oynuyoruz biz. 23.00 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 akşama var di mi yine ortam? akıtalım biraz daha beyin akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 yenilince kabloları kesmeyecekseniz ben varım valla sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 benjani said: Silphatos said: Ilk 10 macta max olabilecegin lem, supreme olamazsin donanımhaber de çok account gördüm satılık, 10 galibiyetli supreme olan o zaman güncellemişler, çünkü 10'da 10 yapıp hiç ölmeden 33/5 k/d falan yapanlar lem oluyodu max zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 fiş çekilmeden önce 12-2 mi ne eziyoduk sonra olmadı, magnetarla 2v5 oynadık ak. bana hiç olmazsa 3. bi vuran adam verin aklınızı alak, apple nabın teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ne abarttınız ya 12 2 ne :D max 7 8'diniz. zaten teror başladınız comeback geliyodu tside'da ama izin verilmedi. neyse gösterdik zaten sonrasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 sadece 3-4 kere 4k ace attım la ben fiş çekimi öncesi, bence 10-2 olmuştur rahat ya da sallıyom adsfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Silphatos said: fiş çekilmeden önce 12-2 mi ne eziyoduk sonra olmadı, magnetarla 2v5 oynadık ak. bana hiç olmazsa 3. bi vuran adam verin aklınızı alak, apple nabın teki lan fiş çekilene kadar tek taşıyordum :( B site girip temizleyip size bombaları kurduran kimdi :( moralim bozuldu fiş çekilnce 2. oyun vuramadım, bir de seste sorun olunca iyice yalan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 herkeste fiş çekilmeden önce acayip işler yapıyomuş bilae her biriniz farklı oyunu mu oynuyodunuz nedir sadfsafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bırak bu işleri vodkacı ya, kendin inandın mı tek taşıdım dediğine ahuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ama inandıysa sorun yok sonuçta gaming is believing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bu akşam görücez ya, ama söyle mirage falan açın da erkek oyunu oynayalım biraz d2 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 tutmayın epılı salın alsın eko killeri taşısın bizi dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar