Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

olabilir, macun sürmedim hiç.laptop 6 aylık ama, gerekir mi bu kadar kısa sürede macun değiştirmek.eski laptopumu 6 yıl macun değiştirmeden kullandım, hiç ısınma sorunu yapmamıştı.

belki 10 galibiyet ile supreme yaparım diye smurf açmıştım.10 win, 3 lose ile lem oldu.kaybettiğim maçların birinde ilk round adam çıktı 4v5 oynadık 16-12 yenildik, diğerinde bizden biri trolledi 16-12 verdik gene.onları kaybetmesem supreme olurdu kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

nereye yazsam bilemedim
buraya soriym bari

doktor bu ne ?

You have created 151 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. This does not affect buying. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit our FAQ.

normal mi bu ?

sanki borsa da alm satım yapıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

olm buraya yazana kadar doldursan kaldığın yerden satmaya devam ederdin 3 tane soru soruyorlar alt tarafı

bu arada iyice bok çukuruna battım csde, oyun boyu bangır bangır gülüp bağırıp müzik açanlar, leaverlar, duvardan duvardan vuran hileciler falan 2 tane düzgün maç yapamadım günlerdir. galiba bırakma zamanı geldi iyicene :(
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

dün 1 hp ile aldığım 3 kişi gözüme gözükmesin mümkünse bundan sonra

asdfasfsaf

biri kutuluydu sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum afhasfdhaha

oyunuda indiremedim ya custom game olduğu için midir? güzel video olurdu 3v1 1hp :D

abi biz sesin gitmediğini 20 round falan sonra anladık cok acıydı ya asdafs

bağırıyorum böyle söyleyin lan adam nerde vurdu sizi diye, ses çıkmıyor takımdan.

short'ta ölüyorum short short diye bağırıyorum kimse kıpırdamıyor, biri ölüyor efe aaa shortmuş diyor sdafasf
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

mokoko said:

dün 1 hp ile aldığım 3 kişi gözüme gözükmesin mümkünse bundan sonra

asdfasfsaf

biri kutuluydu sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum afhasfdhaha

oyunuda indiremedim ya custom game olduğu için midir? güzel video olurdu 3v1 1hp :D

abi biz sesin gitmediğini 20 round falan sonra anladık cok acıydı ya asdafs

bağırıyorum böyle söyleyin lan adam nerde vurdu sizi diye, ses çıkmıyor takımdan.

short'ta ölüyorum short short diye bağırıyorum kimse kıpırdamıyor, biri ölüyor efe aaa shortmuş diyor sdafasf

düşün siz bize söyledikten sonra bile 1 2 round farketmeden oynadık.
bizde de gitmiyomuş meğersem. safdsafsadsadf

güzeldi ama maç eğlendim ben. comeback'e izin vermedik.

en baştan herkes ts girsin abi bi dahakine. oyun için comm sevmiyorum pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...