Nekro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Server ayarlarini duzeltiyorum esl cfg sini degistiririm mic ayarlari falan duzelir. yarin aksam devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 admin ezilince res atıyor asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 400DPI 1.2 sens oynuyorum. bunun uzerine cikarsam awp yamuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 ses olayı duzelirse güzel olur ya, onun dışında hersey tam gibi, bir de map d2 olmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 işlemcim 98 dereceyi görüyor ya oyunda, takılma yapıyor ara ara.servise göndermem lazım laptop'u ama cs'sız kalmamak için gönderemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 tozdan dolayıdır. benim geçen ay wow'da fps 2-3 civarında cs:go'da 10 civarında geziyordu. açtım süpürgeyle bir çektim 100 e cıktı asdafw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 temizliyorum sürekli, işlemci ile alakalı bir sorun var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 macundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 olabilir, macun sürmedim hiç.laptop 6 aylık ama, gerekir mi bu kadar kısa sürede macun değiştirmek.eski laptopumu 6 yıl macun değiştirmeden kullandım, hiç ısınma sorunu yapmamıştı. belki 10 galibiyet ile supreme yaparım diye smurf açmıştım.10 win, 3 lose ile lem oldu.kaybettiğim maçların birinde ilk round adam çıktı 4v5 oynadık 16-12 yenildik, diğerinde bizden biri trolledi 16-12 verdik gene.onları kaybetmesem supreme olurdu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 şu turnuva macları csgo içinden izlenmiyor mu ya şuan clg kstars var misal bulşamadınm izlicek yer gotv de twitchin yanın kalitesi leş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ilk 10 macta max olabilecegin lem, supreme olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 nereye yazsam bilemedim buraya soriym bari doktor bu ne ? You have created 151 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. This does not affect buying. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit our FAQ. normal mi bu ? sanki borsa da alm satım yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Market olayi ciktiginin ilk ayinda yaptiydim ben bunu 200u doldurup lel. Amerika icin onenmli daha cok. Doldur gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 öeh. http://fat.gfycat.com/AdventurousGrotesqueGazelle.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 canli canli izledim o olayi muthisti ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 olm buraya yazana kadar doldursan kaldığın yerden satmaya devam ederdin 3 tane soru soruyorlar alt tarafı bu arada iyice bok çukuruna battım csde, oyun boyu bangır bangır gülüp bağırıp müzik açanlar, leaverlar, duvardan duvardan vuran hileciler falan 2 tane düzgün maç yapamadım günlerdir. galiba bırakma zamanı geldi iyicene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 solo girme abi niye giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 yakın zamanda gelen banwave + summer sale indirimi biraz ara vermek gerekicek yoksa çekilmez bu arada 151/200 zaten satış yapıyorum yahu, merak ettim ne alaka diye faq da tax falan demiş de zaten parayı steam den çıkaramıyoz ki ne taxı, ondan kafa karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 dün 1 hp ile aldığım 3 kişi gözüme gözükmesin mümkünse bundan sonra asdfasfsaf biri kutuluydu sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum afhasfdhaha oyunuda indiremedim ya custom game olduğu için midir? güzel video olurdu 3v1 1hp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 yanlış yer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Nekro said: solo girme abi niye giriyorsun akşamları oynayamıyorum ki işte anca bu saatler girip 1-2 oyun atıyorum tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 mokoko said: dün 1 hp ile aldığım 3 kişi gözüme gözükmesin mümkünse bundan sonra asdfasfsaf biri kutuluydu sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum afhasfdhaha oyunuda indiremedim ya custom game olduğu için midir? güzel video olurdu 3v1 1hp :D abi biz sesin gitmediğini 20 round falan sonra anladık cok acıydı ya asdafs bağırıyorum böyle söyleyin lan adam nerde vurdu sizi diye, ses çıkmıyor takımdan. short'ta ölüyorum short short diye bağırıyorum kimse kıpırdamıyor, biri ölüyor efe aaa shortmuş diyor sdafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Liebe said: Nekro said: solo girme abi niye giriyorsun akşamları oynayamıyorum ki işte anca bu saatler girip 1-2 oyun atıyorum tek başıma adam evlilik konusunda önümüzde kocaman bir örnek, bence dikkatli inceleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 biri apple di. ct den awp ile b door izleyen apple adeta pimp i andirdi sdfsd replay icin demo almak lazim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 applev0dka said: mokoko said: dün 1 hp ile aldığım 3 kişi gözüme gözükmesin mümkünse bundan sonra asdfasfsaf biri kutuluydu sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum afhasfdhaha oyunuda indiremedim ya custom game olduğu için midir? güzel video olurdu 3v1 1hp :D abi biz sesin gitmediğini 20 round falan sonra anladık cok acıydı ya asdafs bağırıyorum böyle söyleyin lan adam nerde vurdu sizi diye, ses çıkmıyor takımdan. short'ta ölüyorum short short diye bağırıyorum kimse kıpırdamıyor, biri ölüyor efe aaa shortmuş diyor sdafasf düşün siz bize söyledikten sonra bile 1 2 round farketmeden oynadık. bizde de gitmiyomuş meğersem. safdsafsadsadf güzeldi ama maç eğlendim ben. comeback'e izin vermedik. en baştan herkes ts girsin abi bi dahakine. oyun için comm sevmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar