Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla skinler yukarda resimde var. Bak kendin karar ver. Skin fiyatlarına gelince asimov vb gibi skinler hariç fiyatları düşer sonra bir yerde kalır.
Para vermeye değmez gibi bilmediğim başka bir şey vermiyorsa.

//Ben verdim ama o ayrı.
Mesaj tarihi:
abi operasyonu kar edicem diye almayın

haftaya yeni kutu falan kuruşlara düşer

dün çıktığı gece hemen kutudan çıkan skini veya direk kutuyu 15-20 liraya sattıysanız işte operasyonun parası çıkmıştır o kadar
Mesaj tarihi:
VPN e bakıyormu bilmiyorum. MM'de lead kimdeyse onun şu max_ping hede hödesine göre karılıklı serverdan pingleyip alınıyor diye bişi okuduydum redit de ama olan bumu yoksa birinin fantazisi olup böyle olsa daha iyi olurmuydumu emin değilim.
Mesaj tarihi:
Benim kendi tecrubeme dayanarak(ki 20 mac falandır dikkat ediyorum). Ne zaman vpn acık girsem almanlar falan geliyor. Ne zaman vpn kapalı girsem turkler/ruslar geliyor. %100 degil tabi ama buyuk bir cogunlukla boyle denk geldi en azından son 20 macta falan.

son macımdan once vpn kapalı 4 mac flaan attım her mac 6 7 tane turk olması(gerisi konusmadı/ing konustu) tesaduf olmamaz diye de dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

haftada 1 leveldan fazla atlarsan item vermiyor sanırım. missionları yapmasam birikir mi?

level atlamamanın imkanı yok
comp win başı 1k dan fazla xp veriyor
yani hiç oynamaman lazım o da mantıksız

cap de yok diyorlar levelda , anlamı yok abanın ranke gitsin
ben level 4 olmak üzereyim
Mesaj tarihi:
Tori said:

abi operasyonu kar edicem diye almayın

haftaya yeni kutu falan kuruşlara düşer

dün çıktığı gece hemen kutudan çıkan skini veya direk kutuyu 15-20 liraya sattıysanız işte operasyonun parası çıkmıştır o kadar

operasyonu almadan kutusunu düşürmek mümkün mü?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...