Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 o awp banada çıktı çöp fiyatına düşmeden satmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Şu an zaten yenilerden ne çıkarsa satmak lazım, çok beğendiyseniz 1 hafta sonra alırsınız daha düşük fiyattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Maçlardan lacivert üstü skin düşüyo mu ya ? Bide ranked-casual arası droplarda fark var mı ben iddiali olmadığım için casual maç atıyorum ne kutu ne skin düşüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Fark yok, görev paketi ile görevleri yaparsan daha hızlı xp kasıyorsun ki sadece ara levellarda item düşmekten başka bir işe yarıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Görevler için jeton almak lazım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 1 tane alıyorsun geçen seferki gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 peki bu operasyonlara bilet almak değiyor mu daha önce hiç almadım çıkan skinler falan iyimi off çok noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Valla skinler yukarda resimde var. Bak kendin karar ver. Skin fiyatlarına gelince asimov vb gibi skinler hariç fiyatları düşer sonra bir yerde kalır. Para vermeye değmez gibi bilmediğim başka bir şey vermiyorsa. //Ben verdim ama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 level atladıkça hafta da 1 drop veriyormuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bu levellar nereye kadar gidiyor ? toplam kaç level var belli değil herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Level cap i yokmuş. Gittiği kadar gidiyor yani. Sadece haftada bir drop alabiliyoruz level up tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 maç sonrası random droplarda cap var diyodu galiba biri o nasil işliyor tam olarak yani günlük 30 oyun atsamda 1 drop mu alabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 haftada 2 kutu 2 de skin hakkı var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=tE1s35Hys2E http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/260515/csgo-awp-ile-sov-nasil-yapilir-kennys nip'i harcamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Cozum oyuna almanya vpn i ile girmek galiba. ne zaman vpn kapalı unutsam ruslar turkler geliyor. ne zaman vpn acık girsem almanlar geliyor. VPN FOR LYFE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 abi operasyonu kar edicem diye almayın haftaya yeni kutu falan kuruşlara düşer dün çıktığı gece hemen kutudan çıkan skini veya direk kutuyu 15-20 liraya sattıysanız işte operasyonun parası çıkmıştır o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Operasyonun parası cıkar da. Kar kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 VPN açık girip sonra kapatırsak oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 vpn i kapatınca bir kere oyundan dusuyosun. onun dısında farketmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 VPN e bakıyormu bilmiyorum. MM'de lead kimdeyse onun şu max_ping hede hödesine göre karılıklı serverdan pingleyip alınıyor diye bişi okuduydum redit de ama olan bumu yoksa birinin fantazisi olup böyle olsa daha iyi olurmuydumu emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Benim kendi tecrubeme dayanarak(ki 20 mac falandır dikkat ediyorum). Ne zaman vpn acık girsem almanlar falan geliyor. Ne zaman vpn kapalı girsem turkler/ruslar geliyor. %100 degil tabi ama buyuk bir cogunlukla boyle denk geldi en azından son 20 macta falan. son macımdan once vpn kapalı 4 mac flaan attım her mac 6 7 tane turk olması(gerisi konusmadı/ing konustu) tesaduf olmamaz diye de dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 knoxville said: haftada 1 leveldan fazla atlarsan item vermiyor sanırım. missionları yapmasam birikir mi? level atlamamanın imkanı yok comp win başı 1k dan fazla xp veriyor yani hiç oynamaman lazım o da mantıksız cap de yok diyorlar levelda , anlamı yok abanın ranke gitsin ben level 4 olmak üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 2 kere kicklediler oyunda 1 hafta competitive cool down geldi küfür etmeyeyim ama fazla değil mi bu ? zevkine adam kickliyor itibikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Tori said: abi operasyonu kar edicem diye almayın haftaya yeni kutu falan kuruşlara düşer dün çıktığı gece hemen kutudan çıkan skini veya direk kutuyu 15-20 liraya sattıysanız işte operasyonun parası çıkmıştır o kadar operasyonu almadan kutusunu düşürmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar