Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

caktirmalik bisey yok ya

bizim oyuna geldi 4-5 gun once 200 kusur saat oyunu olan adam

3 tane arkadasiyla beraber girmis arkadaslarinin pingi >250

herif yere bakarak ates edip farkli yerdeki 5 adami ayni anda headshotla vuruyor nasi biseyse

bi de 1-2 el degil tum oyun boyu yapti. 2 sefer indirebildik adami awp ile 16-2 bitti oyun adam 16 mvp aldi kac kill adi hatirlamiyorum bi onemi de yok zaten

neyse, acc 4 aydir acikmis hic bir sey olmadi diyor. daha bariz bir hile gormedim hayatimda, demoyu izlemeye bile gerek yok yani. adam da dedi zaten wallhack + aimbot + trigger karisimi bisi kullaniyorum diye.

adam bu sekil gizlemeye gerek gormuyor ve her oyun yapiyor ama ban falan hak getire.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

caktirmalik bisey yok ya

bizim oyuna geldi 4-5 gun once 200 kusur saat oyunu olan adam

3 tane arkadasiyla beraber girmis arkadaslarinin pingi >250

herif yere bakarak ates edip farkli yerdeki 5 adami ayni anda headshotla vuruyor nasi biseyse

bi de 1-2 el degil tum oyun boyu yapti. 2 sefer indirebildik adami awp ile 16-2 bitti oyun adam 16 mvp aldi kac kill adi hatirlamiyorum bi onemi de yok zaten

neyse, acc 4 aydir acikmis hic bir sey olmadi diyor. daha bariz bir hile gormedim hayatimda, demoyu izlemeye bile gerek yok yani. adam da dedi zaten wallhack + aimbot + trigger karisimi bisi kullaniyorum diye.

adam bu sekil gizlemeye gerek gormuyor ve her oyun yapiyor ama ban falan hak getire.

inanmayın abi her şeye. Adama o kadar güveniyorsan, sen de oyna hack açıp, onun gibi bariz olsun üstelik. Kaç ay oynayabildiğine bakarsın :P
Sosyal ağlarda paylaş

geçen oynarken tam clutchda mikrofondan müzik açtı bir herif

sonra o roundu ve arkasından gelenleri kazandık elin polonyalısıyla arkadaş oldum falan

paso oynuyoz kurwa kurwa takılıyoz

gościu sam jest pojebany
http://www.youtube.com/watch?v=GXtrcb9TZWA
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...