samaella Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Nerden inxiriyoz ya aimhack:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 caktirmalik bisey yok ya bizim oyuna geldi 4-5 gun once 200 kusur saat oyunu olan adam 3 tane arkadasiyla beraber girmis arkadaslarinin pingi >250 herif yere bakarak ates edip farkli yerdeki 5 adami ayni anda headshotla vuruyor nasi biseyse bi de 1-2 el degil tum oyun boyu yapti. 2 sefer indirebildik adami awp ile 16-2 bitti oyun adam 16 mvp aldi kac kill adi hatirlamiyorum bi onemi de yok zaten neyse, acc 4 aydir acikmis hic bir sey olmadi diyor. daha bariz bir hile gormedim hayatimda, demoyu izlemeye bile gerek yok yani. adam da dedi zaten wallhack + aimbot + trigger karisimi bisi kullaniyorum diye. adam bu sekil gizlemeye gerek gormuyor ve her oyun yapiyor ama ban falan hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 off dmg ne güzeldi ya kartala çıktım ilk maç karşı tarafta adam koşarak hs atıyo keleşle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ya bir de bişey söyleyince direk STUTTERSTEP YAPIYOM BEN HAREKET EDERKEN BİR ANDA DURUP O BRIEF MOMENTDA CROUCH YAPARAK ATEŞ EDİYOM SİZE falan diyorlar hep ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 DoruK said: caktirmalik bisey yok ya bizim oyuna geldi 4-5 gun once 200 kusur saat oyunu olan adam 3 tane arkadasiyla beraber girmis arkadaslarinin pingi >250 herif yere bakarak ates edip farkli yerdeki 5 adami ayni anda headshotla vuruyor nasi biseyse bi de 1-2 el degil tum oyun boyu yapti. 2 sefer indirebildik adami awp ile 16-2 bitti oyun adam 16 mvp aldi kac kill adi hatirlamiyorum bi onemi de yok zaten neyse, acc 4 aydir acikmis hic bir sey olmadi diyor. daha bariz bir hile gormedim hayatimda, demoyu izlemeye bile gerek yok yani. adam da dedi zaten wallhack + aimbot + trigger karisimi bisi kullaniyorum diye. adam bu sekil gizlemeye gerek gormuyor ve her oyun yapiyor ama ban falan hak getire. inanmayın abi her şeye. Adama o kadar güveniyorsan, sen de oyna hack açıp, onun gibi bariz olsun üstelik. Kaç ay oynayabildiğine bakarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 valve ajani onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 oyun indirime filan mı girdi.2 oyundur 20 saatlik kartallar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bi hileci de burda gece gece keyif bırakmadı quokkaa nickli t side geçince açtı, smurfdeyim siz hack açıyosanız ben de açarım dedi ki alakamız yok çok kötü oynuyolardı steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Q7ek2-UNqST-t42U5-f9L6i-5XEyB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 profilleri linkleyin reportlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 profil de bu http://steamcommunity.com/profiles/76561198182764926/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 geçen oynarken tam clutchda mikrofondan müzik açtı bir herif sonra o roundu ve arkasından gelenleri kazandık elin polonyalısıyla arkadaş oldum falan paso oynuyoz kurwa kurwa takılıyoz gościu sam jest pojebany http://www.youtube.com/watch?v=GXtrcb9TZWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bok gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ben MANYAK ŞARKI KOP KOP diye koymuştum tüh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kurwa tori bilek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 oha o üstteki şarkı mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 lem yaptı demin, road to qlobal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 10 gündür oynamıyırum lan ilk defa bu kadar ara verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Vahvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 faceit vs esea? nedir dusunceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 128 tick oynadıktan sonra 64 tick oynayınca köylü gibi hissettim gerçekten kendimi, ne kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 2 gündür elektrik kesintileriyle 24 saat ban seviyesine geldim ya, bi kere daha patlarsam 1 hafta gggg. mm girmeyeyim bari 1 hafta düşsün seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bu arada faceit e kafam girsin ya. herkes "rankin ne" spamleyip duruyor. bir kisi de nereden vuruldugunu soylesin. yok. sadece all silver noobs. 128 tick mick yerim oyle isi. duz mm e girdim daha duzgun lan. information var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 esea daha iyi ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Face de parali mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 faceit in beles versiyonu var. esea icin lem(hadi master guardian olsun adamlar abartıyo olsun) asagısı icin cile cekersin yazıyo her yerde gold nova 3 e yeni cıktım. yani sey gibi bi yer yok mu gold novayım ama 128 tik server bir harika ve daha az hile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar