Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benjani said: adam 110 ping'le 46 kill aldı ya, awp ile ıska geçmedi nerdeyse.oyuna inancım kalmadı. kesin araptır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 150 pingli 5 arap :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Aiko said: http://i.imgur.com/znpGPVe.jpg çakma globaller supremeler eren galaksi karmasina karsi savasmis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Aiko said: Liebe said: Anaaaa alper kartal olmuş =O diğer hesabı supreme adamın adsad Ahahahah abi siliyorum ben oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 evet ranklerin saçmalığı, adre nasıl supreme lan ahuehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Aiko'nun enteresan yeteneklerinden biri, silverlara karşı da oynasa Global elitelere karşı da, ikisinde de aynı performansı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 cs oynayan türkler yüzünden akpartili olucam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 son updateden sonra scout ile scope açık duck strafe yaparken stutter gibi bi şey oluyo denesenize side de oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Silphatos said: son updateden sonra scout ile scope açık duck strafe yaparken stutter gibi bi şey oluyo denesenize side de oluyor mu hax açık kalmış sağ alt taraftan kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Liebe said: Aiko said: Liebe said: Anaaaa alper kartal olmuş =O diğer hesabı supreme adamın adsad Ahahahah abi siliyorum ben oyunu bizim grubun hepsi pırpırlı kartal supreme fln oldu. sonra eseaya başladık. sen gideli çok şey değişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Aiko said: Silphatos said: son updateden sonra scout ile scope açık duck strafe yaparken stutter gibi bi şey oluyo denesenize side de oluyor mu hax açık kalmış sağ alt taraftan kapat niye bende böyle oluyor amk, pc 6 yıllık zaten tarihi eser ondan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 şu galiba olay http://www.youtube.com/watch?v=5N_YhpO7q8E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 evet bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Liebe said: şu videodan sonra nova 2 ye kadar düşmüşsün zor bela topladık lan götünü. beni de toplayın lan :( operation uğruna rank düştüm feci. bi keleş olayım başka bişi istemem valla bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 mapler hiç olmadığı kadar baydı artık, acayip sıkıldım oyundan. cbble ve overpass ct base'iyle oynamaktan başka bir şey yapan insan yok sanırım volvoda. sırf map yapmak için pc upgradeliycem artık o noktaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Bone said: Liebe said: şu videodan sonra nova 2 ye kadar düşmüşsün zor bela topladık lan götünü. beni de toplayın lan :( operation uğruna rank düştüm feci. bi keleş olayım başka bişi istemem valla bak :D olm oynamıyom ki ben de artık hiç çok sıkıldım oyundan, akşamları zaten giremiyorm hanım terlikle bekliyo kafamda :( diabloya gel baflarık orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 boşanmayı düşündün mü ? cs daha zevkli sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 evlilikte ranki daha yuksektir belki hanim hack kullaniyor olabilir ama, terlik normal gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Ya beyler ticket açtim 20 Gün oldu supporttan Cevap gelmedi normalmi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 değil. steam geç verse de, yanıt veriyor 2 3 günde bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 kafayı yiyecem napabilirim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 heki kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Kistim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 autosniper jungle dashe hücum etmiş millet marketplace statsa göre trade contractla falan bir trick mi var ki yine bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Editor said: Ya beyler ticket açtim 20 Gün oldu supporttan Cevap gelmedi normalmi bu ? esya restore sa suruyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar