masa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Sadece death note diye izlemiştim. İzlerken heyecanlanmıştım hiç beklemediğim bir şekilde. Başka ne izlesem sevebilirim, ne önerirsiniz?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ailesi ne diyor? tay gibi mikiyorum aagagsdfagas ben orda kaldım hala ahah(tu)
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 shingeki no kyojin izle bence de daha tamamı bitmedi çok küçük bir kısmı kapsıyor anime.
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 tavsiyeler gelecektir mutlaka ama ben bir başka şekilde cevap vereyim istedim şu sitenin nasıl çalıştığını anladığın zaman kendine izleyecek bolca anime bulabilirsin: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main gerçekten çok yardımcı oluyor ben slice of life anime serilerini ve filmlerini sevdiğim için onları araştırıp buluyorum buradan
cabot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ben de death note izledikten sonra shingeki no kyojin izledim. Hatta death notetan daha cok begendim. Şimdi fma brotherhood izliyorum.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ani-db nin yeni hali bokum gibi olmuş adam gibi bişi aratamıyosun artık :/
masa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 no kyojin ilk bölüme başladım.
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sonrasında da bir boku no pico patlatıver
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 hellsing, tri-gun, cowboy bebop bunları izleyebilirsin
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 fma brotherhood güzel ve kısadır. Sonra uzun animeler bulursun kendine. Gerçi ya naruto cu olursun yada ONE PIECE ci
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 naruto da one piece de çöp bulaşma uzun animelere
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 naruto güzel lan yine bleach,fairy tail,one piece çöp gerçi one piece çöp saydıklarım arasındaki en üst seviyedeki seri
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Jaegerjaquez said: naruto da one piece de çöp bulaşma uzun animelere ayıb ettin,one piece candır
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Narutonun özeti: http://www.youtube.com/watch?v=e6kCDWHRIUY kardeş sevdası var bende...
Öne çıkan mesajlar