nienna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sinemaximum'da tek seferlik dağıtıyolar ya ince siyah film gibi gözlük, onlar hangi 3d videolarda çalışır? tip olarak ne bakmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pasif 3d edit: ama tv de çalışır mı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Tvde çalışmaz bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tv de çalışanlar da aynı bence lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 adasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ARKADAŞLAR BUG BULDUK ASLINDA SİNEMADA DAĞITILAN BEDAVA GÖZLÜKLER TV'DE ÇALIŞIYORMUŞ, BOŞUNA GİDİP 150 TL E GÖZLÜK ALIYORMUŞUZ ps. belki çalışanlar vardır ama benimkinde çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Abi güzel güzel sormuş kızcağız, niye böyle terbiyesizlik yapıyorsun, insan gibi açıklar mısın lütfen böyle ergenlik yapacağına. Hiç sana yakıştıramadım bak, insanlar konuşacak ki ortak bir noktada bulaşabilsinshdydhjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 LG'lerin pasif gözlükleri de sinemada çalışıyor. bimekste 5lisi 60 lira , daha ucuza da bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=zBa-bCxsZDk http://www.3dgozluk.com/3d-gozluk-cesitleri-nedir-3dglasses-3-boyutlu-gozlukler/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: Abi güzel güzel sormuş kızcağız, niye böyle terbiyesizlik yapıyorsun, insan gibi açıklar mısın lütfen böyle ergenlik yapacağına. Hiç sana yakıştıramadım bak, insanlar konuşacak ki ortak bir noktada bulaşabilsinshdydhjd white knight title goes toooooo TATAR RAMAZAN, alttaki armoru da evine ücretsiz kargo ile yollucaz. muhaha http://cdn.staticneo.com/w/whiteknightchronicles/9/91/Whiteknight.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 onu geyik için yaptığımı da anlayamadın sanırım, hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bişi demedik kaarşim yaaa, yakışır, kadir abimizin hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 one'ın başkasına white knight demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 dışardan bakılınca böyle görünüyomusum demek, baya acınasıymış lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 teşekkürler ramazan'cım. diğer patiler çok kabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ne geyikten anliyo, ne komiklik yapabiliyo, ustune bi de becerebiliyomus gibi yapiyo. lan bu cocuklarin sakalarina kim guluyo buyurken de boyle komiklik ozguveni aliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 hadi ramazancım, kaptın gene kızı, bu ara işler iyi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aquila said: ne geyikten anliyo, ne komiklik yapabiliyo, ustune bi de becerebiliyomus gibi yapiyo. lan bu cocuklarin sakalarina kim guluyo buyurken de boyle komiklik ozguveni aliyolar. psikolog olsaydım kaçışsal sirküler iç özpatlama diye bir tanı uydurur sonra nobel alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 JrStorMesT said: hadi ramazancım, kaptın gene kızı, bu ara işler iyi ;) orta3'tesin sanırım, vatandaşlık bilgisine kim geliyor? Mithat hoca hala hayatta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 neyse o gözlüklerden sonuç alamadım. normal aktif samsung gözlükleri sorunsuz çalışıyor. yeni soruma gelim. smart hub'dan 3d içerik izleyebiliyorum. internetten 3d film indirip hdd'ye atsam normal açabilir miyim televizyonda? aratıyorum hep two sided 3d çıkıyo internette. 3d diye indirsem bu pc'de 3d olarak görünmeyecek zaten galiba. nasıl ayırt ederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Pasif gözlüğü pasif 3d tv de kullanırsın. Aktif 3d tvlerde farklı gözlük var. pille çalışanlar. Daha pahalı oluyorlar. (Bu arada cinemaximum da dağıtılan gözlüklerin kullanım hakkını değil, ürünün kendisini satın alıyorsunuz. Gişeden sorabilirsiniz. Yani gözlükleri geri vermeyebilirsin) Soruna gelince; samsung hub veya internetden izlediğin 3d lerin kalitesi düşüktür muhtemelen. İnternet den half-sbs veya full-sbs film indirebilirsin. side by side olarak geçer. Yani Half-sbs iki adet 720p görüntüyü yan yana koyar ve tv de 3d modunu half-sbs olarak ayarladığın zaman bu iki görüntüyü birleştirerek 1080p 3d görüntü alırsın. Birde full-sbs var. o da iki tane yan yana 1080p görüntüyü birleştirerek 3d görüntü verir. Yani full-sbs daha kaliteli half-sbs biraz daha düşük kaliteye sahiptir. İnternet de full-sbs film bulmak zor. Bulursan da 30-40gb bluray riplerdir. (15gb altı full-sbs film görürsen bitrate aşırı düşüktür, hiç indirme bile. half-sbs den daha kalitesizdir) Birde half-ou filmler vardır. Bunlarda yan yana değil de üstlü altlı iki görüntüyü birleştirerek 3d verir. SBS ile OU arasında pek fark yok. Zaten en yaygın SBS var. Aktif gözlükler SBS filmlere daha uygun diye söylentiler var. Günümüz 3D televizyonlar hem SBS hem OU filmleri rahatlıkla oynatabilmekte. SBS 3D örnek; http://www.fullfilmindir.org/rsm/tt1633356-eimn0hx.jpg OU 3D örnek; http://i.imgur.com/X3o51M0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 arada ben de kaynamışım kaba pati olarak ya op benim ne kabalığımı görmüş!!11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 stormeagle said: Pasif gözlüğü pasif 3d tv de kullanırsın. Aktif 3d tvlerde farklı gözlük var. pille çalışanlar. Daha pahalı oluyorlar. (Bu arada cinemaximum da dağıtılan gözlüklerin kullanım hakkını değil, ürünün kendisini satın alıyorsunuz. Gişeden sorabilirsiniz. Yani gözlükleri geri vermeyebilirsin) Soruna gelince; samsung hub veya internetden izlediğin 3d lerin kalitesi düşüktür muhtemelen. İnternet den half-sbs veya full-sbs film indirebilirsin. side by side olarak geçer. Yani Half-sbs iki adet 720p görüntüyü yan yana koyar ve tv de 3d modunu half-sbs olarak ayarladığın zaman bu iki görüntüyü birleştirerek 1080p 3d görüntü alırsın. Birde full-sbs var. o da iki tane yan yana 1080p görüntüyü birleştirerek 3d görüntü verir. Yani full-sbs daha kaliteli half-sbs biraz daha düşük kaliteye sahiptir. İnternet de full-sbs film bulmak zor. Bulursan da 30-40gb bluray riplerdir. (15gb altı full-sbs film görürsen bitrate aşırı düşüktür, hiç indirme bile. half-sbs den daha kalitesizdir) Birde half-ou filmler vardır. Bunlarda yan yana değil de üstlü altlı iki görüntüyü birleştirerek 3d verir. SBS ile OU arasında pek fark yok. Zaten en yaygın SBS var. Aktif gözlükler SBS filmlere daha uygun diye söylentiler var. Günümüz 3D televizyonlar hem SBS hem OU filmleri rahatlıkla oynatabilmekte. SBS 3D örnek; http://www.fullfilmindir.org/rsm/tt1633356-eimn0hx.jpg OU 3D örnek; http://i.imgur.com/X3o51M0.png ellerin dert görmesin aydınlandım resmen. ben sbs filmler için ayrı bi gözlük var sanıyodum. 3d teknolojisi hakkında pek bilgim yoktu. az önce rio'yu denedim sbs. televizyondan da ayarı varmış. gayet de güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 selam nienna. sinemalardan biriktirdiğim ve televizyondan gelenlerle birlikte onlarca 3d gözlüğüm var. hepsinden karışık kargolayayım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Kart zampara bsg plss sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar