kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 masa said: Böyle samimi olmadığım bir arkadaşım vardı. Kendinden 10 yaş küçük kızla çıkıyordu. Kızın ailesi nasıl karşılıyor diye sormuştum. "tay gibi sikiyorum" deyince, bir daha birşey soramadım. kardeş eğildim önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 benim etrafımda da benzer bi durum var. arkadaş grubumda çok sevdiğim biri avusturyalı diğeri bulgar iki arkadaşım var. birinin kız arkadaşı ukraynalı ötekininki rus. ukraynalının anası babası koreli kız gerçekten çok iyi ama çirkin. çocuk normal bi tip ama yakıştıramıyorum. rus hatun da rusyanın yakutsk bölgesinden. görenler çince şakalar yapıyor. o da çirkin. hani ciddi ilişkide onemli olan anlaşmaktır da ben azcık da tipe bakıyorum yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Adamlar da uzakdoğulu fantazisi var ve sen buna uzaksın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 masa said: Böyle samimi olmadığım bir arkadaşım vardı. Kendinden 10 yaş küçük kızla çıkıyordu. Kızın ailesi nasıl karşılıyor diye sormuştum. "tay gibi sikiyorum" deyince, bir daha birşey soramadım. Off yarildim gece gece hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ben buna çok uzağım ya mavi göz isterim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 93 ne be ne genç ne bilgiç çok arada derece meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kıskanmışsın açıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kızda para varsa parasını eziyodur belki sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yersizsiniz. şişman diye eleştiririn. pis kokuyor diye eleştirin. insanların düzeltemeyeceği şeyleri eleştirmeyin. öküzlük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 alabilir miyiz şu facebook linklerini artık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 JrStorMesT said: bide erkek tarafının yaşı arttıkça ilgilendiği kızların yaşı düşüyo, eski işyerimde 19 yaşında kız 32'lik beyaz kafa bi adamla evlendi, bi önceki işyerinde 34 yaşındaki adama ailesi 21'lik kız buldu falan, ilginç kafalar. normali bu. citir alicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Fistan said: op SANANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Marty said: JrStorMesT said: bide erkek tarafının yaşı arttıkça ilgilendiği kızların yaşı düşüyo, eski işyerimde 19 yaşında kız 32'lik beyaz kafa bi adamla evlendi, bi önceki işyerinde 34 yaşındaki adama ailesi 21'lik kız buldu falan, ilginç kafalar. normali bu. citir alicaksin. hayat süzgecinden geçmiş enerjisiz hatunu napıyım 28 yaşında hatun var anadolu kavağına gidelim diyor 21 yaşında var rock bara gidelim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 why not both? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ankara türküsü var bunla ilgili, herşeyi açıklıyor. https://www.youtube.com/watch?v=zVaARIjdAX8 kızlar dura dura hiç olur, oğlan dura dura koç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kolpa hümanist feminaziler farketmemiş mi bu şarkıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 şu an gelinlik modeli tartışıyorlar facebookta kavga ettiler. erkek daha kapalı bi model istiyo kız daha gösterişli. foto da bu kız sol alttaki olsun diyo erkek sağ üstteki. kavga ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yeni bir ekşisözlük vakası geliyor sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sag ustteki evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bi insan neden müstakbel karısının, kendi düğününde ne giyeceğine karışır hiç anlamam. Açıksa açık kime ne ? Kızcağız muhtemelen ilk ve son defa evlenecek bırak istediğini giysin istediği kadar açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Video yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kızın istediği de açık bi model değil ki zaten anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kizi da gormek lazim ole dekolteyi doldurur mu ..yoksa siritir mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 12. sayfada enişteninkini de görücek gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Lady Di mi olacakmış yarım akıllı? hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar