ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Q ya bastıktan sonra hemen atmıyor mu seni dışarı? Diğer buyuleri kullanabiliyor musun o arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 roketlerle ileri doğru uçarken q ya basıp atarsan mech ileriye doğru uçmaya devam ediyor. gidip düşmanın arasına doğru uçup duruyor. sonra gg abi bi de çok hızlı patlıyor ya, nasıl kaçıyorum ondan belli değil gokcen vereyim gel. oyna ben işteyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 mortis açıklamış bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 diva'nın tadını çıkarın, oyun mayısta çıkana kadar çok pis nerf yer karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Seni blizzarda sikayet ettim, overwatch alip anders kafasi egitim icin kullanicak, isis elamani bu saleel sawarim esliinde d.va videolari izliyor dedim Umarim erisimini kapiycaklar oyuna Not: resminide yolladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 jap. voice over :O http://www.youtube.com/watch?v=6T2Xy559BD8 https://www.youtube.com/watch?v=zXvHOviRpm8 ingilizce vo dan daha kötü olmuş bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Olmamis ahahah Tracerin uber kawaii sesini cikaricak seiyuu hem az misal hemde ne akdar zorlarsa zorlasin o aksani yakaliyamaz :P Hersey orjinal yaratilis dilinde guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 haha o kadar kötü olmamış hoşuma gitti, ama Hanzo zaten japonca konuşuo aynı adama yaptırsalarmış mesela :) Tolbjörn çok komik olmuş direkt yaşlı adam seslendirmesine bağlamışlar. şeye güldüm bi de ulti de MOLTEN CORE diye bağırıo ya, onu çevirmemişler direkt MORUTEN KOORU ya bağlamışlar ki normal. ingilizce ability ismi bağırmak sonuçta Japonca sayılır ingilizce değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 tekniğini bağırıyosan japonca o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Laurelin said: Seni blizzarda sikayet ettim, overwatch alip anders kafasi egitim icin kullanicak, isis elamani bu saleel sawarim esliinde d.va videolari izliyor dedim Umarim erisimini kapiycaklar oyuna Not: resminide yolladim ehuheuheuhe valla adamlar açısından da sıkıntı yok bence, benim karakteri koymuşlar, ışid ışid dolaşırız... https://www.youtube.com/watch?v=kq4OlEDiCi8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 hollywood haritasında sinemada spawn olduğunuzda benim gibi koltukların üstünden atlayıp bir an önce portala gideyim diye zıplamayın. arada sıkışıp çıkamıyorsunuz teleport speliniz yoksa. oyun kaybettik bu yüzden abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 dün 3 gblık patch geldi, yeni harita falan geldi yunanistan İlios falna sanırım beta inviteları da gelmiş yeni, bir kontrol edin battle.netinizi . Mail gelmeyebiliyor aklınızda olsun. Direkt bir baktım ben install çıktı . Pre order edenlere direkt beta accesi veriolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ben de dedim noluo 4gb çekince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yunanistan koymusta yunan kahramanimiz yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Luzumu yok. Bi yeniceri koysunlar, 3 kıtayı temsil eder o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mortis said: sanırım beta inviteları da gelmiş yeni Pre order edenlere direkt beta accesi veriolar artık. ikisinden de bişi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 adam bi acc paylasmamak icin her türlü yalanı dolanı soledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Cuce said: adam bi acc paylasmamak icin her türlü yalanı dolanı soledi banlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 mortis şimdi sen bunu izleyip üstüne oyunu oynıycaksın dimi. bencil herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ya şu yukardaki videoyu izledim ve blizzard'a bir kez daha küfür ettim. ulan daredevil gibi dizi konsepti bile çıkar lan şu kısacık videodan... hey allam ya gittiler tf2 tarzı bi konsepte harcadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Blizzard niye dizi yapsın adamların işi oyun. Bide gayet cheesy sıkıcı bi hikayesi var 7-13 yaş grubunun anlayabileceği kavramlarla oyun yapmışlar işte. http://i0.wp.com/www.cgmeetup.net/home/wp-content/uploads/2014/11/Overwatch-Cinematic-Trailer-Blizzard-Entertainment-3.jpg Bu çocuklar için yapılan dizilerden istiyorsan pepe falan keser seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 abi çok iyi olmuş video. Watchpoint Gibraltara gelince bir artık etrafınıza bakarsınız Winston'ın labine, etraftaki peanut butterlara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 axedice said: Bu çocuklar için yapılan dizilerden istiyorsan pepe falan keser seni. yok sağol WoW ve HotS var, o ihtiyacımı karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 yeni patch geldi, interface e fontlara bir ayar yapmışlar genel hatlarıyla tatlı olmuş http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20742805135 Weekly Brawl getirmişler. Bu haftakinde Genji ve Hanzo seçebiliosun sadece ve hanamurada kapışıosunuz. Ability cooldownları yarıya düşmüş , hpler daha fazla ama ultiler çok zor doluyor. Tam ninja savaşları dönüyor inanılmaz zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar