Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daesu said:

bize niye yok lan :(

Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Jeeztro said:

lirik i izliyorum da, çok sarmadı beni niyeyse.

Çünkü Lirik izliyosun orada Day9, JP falan varken.

adamla ilgisi yok ya. çok kısa süre izledim gerçi de, ne bileyim garip geldi oyun. blizzard oyunlarını severim halbuki. doğru düzgün gene bakayım. tank oynuyordu ben izlediğimde, skiller falan çok abuk subuk geldi.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Daesu said:

Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor.

Yine de blizz eskisi gibi hype yaratamıyor. Hots için Overwatch'un 2 katı hype vardı. Patladı. Dün gece ne baya stream dolaştım. İzleyenlerin abartısız %90ı "Quake clonu" yorumları yapıyorlardı. Sanmıyorum ki Overwatch tutsun.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

patlama ve tutma algısı kendinin ve arkadaşlarının oynaması olduğu sürece dünyada patlak oyun sayısının yüksek olması kaçınılmaz asdasd

Yok lan :) Ben oynuyorum. Arkadaşlarım oynuyor. Ama beklenenin aksine MOBA türüne yeni bir nefes, farklı bir bakış açısı falan getirmedi. Üstüne üstlük cidden çok az kişi oynuyor. İzleyeni zaten çoook az.
Mesaj tarihi:
mail gec gleiyo ama 1 hafta sonra falan geliyo.

oyunu oynassmak icin 10 milyton insana gerek yok,100k reigion basıan yeterli zaten sanırım 1 milyon falanda 2 ay once oynıyasn sayısı
Mesaj tarihi:
Aceace said:

xunn said:

Daesu said:

Yine de blizz eskisi gibi hype yaratamıyor. Hots için Overwatch'un 2 katı hype vardı. Patladı. Dün gece ne baya stream dolaştım. İzleyenlerin abartısız %90ı "Quake clonu" yorumları yapıyorlardı. Sanmıyorum ki Overwatch tutsun.

quake klonu muaahusd, keşke olsa.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Daesu said:

Blizzde çalışan arkadaş olunca her şey geliyor.
KIHKIHKIHKIHKIH
Mesaj tarihi:
Cuce said:

mail gelmez direk hesaba gelir.

ben oynuyom hotsu güzel gayet nesi patladı anlamadım

mail de geliyor betaya hoş geldin diye. sonra launcherdan install açılıyor. key falan yok ama
Mesaj tarihi:
Aceace said:

xunn said:

Daesu said:

Net tutucak.
  • Yeni Oluştur...