xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bana bile geldi lan bariz random yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. bawww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ya şu 2-3 gün bi boşlugum vardı o arada akarım diye isiyodum yoksa oyun cacıks zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sabah tuto ve vs Ai attım da. 1 vs 4 easy AI ler patakladı lan beni ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: Jeeztro said: lirik i izliyorum da, çok sarmadı beni niyeyse. Çünkü Lirik izliyosun orada Day9, JP falan varken. adamla ilgisi yok ya. çok kısa süre izledim gerçi de, ne bileyim garip geldi oyun. blizzard oyunlarını severim halbuki. doğru düzgün gene bakayım. tank oynuyordu ben izlediğimde, skiller falan çok abuk subuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 CS kafasıyla oynanmıyo olm tek tek ateş ediyom sekmesin diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Yine de blizz eskisi gibi hype yaratamıyor. Hots için Overwatch'un 2 katı hype vardı. Patladı. Dün gece ne baya stream dolaştım. İzleyenlerin abartısız %90ı "Quake clonu" yorumları yapıyorlardı. Sanmıyorum ki Overwatch tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 patlama ve tutma algısı kendinin ve arkadaşlarının oynaması olduğu sürece dünyada patlak oyun sayısının yüksek olması kaçınılmaz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mail olarak key mi geliyor yoksa direkt battle net hesabına mı ekleniyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 mail gelmez direk hesaba gelir. ben oynuyom hotsu güzel gayet nesi patladı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bingildak said: patlama ve tutma algısı kendinin ve arkadaşlarının oynaması olduğu sürece dünyada patlak oyun sayısının yüksek olması kaçınılmaz asdasd Yok lan :) Ben oynuyorum. Arkadaşlarım oynuyor. Ama beklenenin aksine MOBA türüne yeni bir nefes, farklı bir bakış açısı falan getirmedi. Üstüne üstlük cidden çok az kişi oynuyor. İzleyeni zaten çoook az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mail de geliyor. Welcome to beta blabla diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 mail gec gleiyo ama 1 hafta sonra falan geliyo. oyunu oynassmak icin 10 milyton insana gerek yok,100k reigion basıan yeterli zaten sanırım 1 milyon falanda 2 ay once oynıyasn sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ahahhadi ya. Ben buradan gördüm beta geldiğini dedim bi bakiyim maile öyle gördüm:D Tişikkirler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 beta konusunda hiç şansım olmadıki bunda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aceace said: xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Yine de blizz eskisi gibi hype yaratamıyor. Hots için Overwatch'un 2 katı hype vardı. Patladı. Dün gece ne baya stream dolaştım. İzleyenlerin abartısız %90ı "Quake clonu" yorumları yapıyorlardı. Sanmıyorum ki Overwatch tutsun. quake klonu muaahusd, keşke olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 cok fazla phishin muhabbtdei olduğu ıcın blizz sık sık mail atmıyo uzun suredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Blizzde çalışan arkadaş olunca her şey geliyor. KIHKIHKIHKIHKIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 daha yeterince key dağıtmamışlardır abi. şu oyunun tutmaması mümkün değil. niteliği tartışılır da, oynayanı çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 biraz oynadım bugün. güzel olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Cuce said: mail gelmez direk hesaba gelir. ben oynuyom hotsu güzel gayet nesi patladı anlamadım mail de geliyor betaya hoş geldin diye. sonra launcherdan install açılıyor. key falan yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Daesu said: ya şu 2-3 gün bi boşlugum vardı o arada akarım diye isiyodum yoksa oyun cacıks zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aceace said: xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Yine de blizz eskisi gibi hype yaratamıyor. Hots için Overwatch'un 2 katı hype vardı. Patladı. Dün gece ne baya stream dolaştım. İzleyenlerin abartısız %90ı "Quake clonu" yorumları yapıyorlardı. Sanmıyorum ki Overwatch tutsun. Net tutucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar