xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bana bile geldi lan bariz random yani
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. bawww
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ya şu 2-3 gün bi boşlugum vardı o arada akarım diye isiyodum yoksa oyun cacıks zaten
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sabah tuto ve vs Ai attım da. 1 vs 4 easy AI ler patakladı lan beni ahahahaha
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: Jeeztro said: lirik i izliyorum da, çok sarmadı beni niyeyse. Çünkü Lirik izliyosun orada Day9, JP falan varken. adamla ilgisi yok ya. çok kısa süre izledim gerçi de, ne bileyim garip geldi oyun. blizzard oyunlarını severim halbuki. doğru düzgün gene bakayım. tank oynuyordu ben izlediğimde, skiller falan çok abuk subuk geldi.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 CS kafasıyla oynanmıyo olm tek tek ateş ediyom sekmesin diye :P
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Yine de blizz eskisi gibi hype yaratamıyor. Hots için Overwatch'un 2 katı hype vardı. Patladı. Dün gece ne baya stream dolaştım. İzleyenlerin abartısız %90ı "Quake clonu" yorumları yapıyorlardı. Sanmıyorum ki Overwatch tutsun.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 patlama ve tutma algısı kendinin ve arkadaşlarının oynaması olduğu sürece dünyada patlak oyun sayısının yüksek olması kaçınılmaz asdasd
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mail olarak key mi geliyor yoksa direkt battle net hesabına mı ekleniyor mu ?
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 mail gelmez direk hesaba gelir. ben oynuyom hotsu güzel gayet nesi patladı anlamadım
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bingildak said: patlama ve tutma algısı kendinin ve arkadaşlarının oynaması olduğu sürece dünyada patlak oyun sayısının yüksek olması kaçınılmaz asdasd Yok lan :) Ben oynuyorum. Arkadaşlarım oynuyor. Ama beklenenin aksine MOBA türüne yeni bir nefes, farklı bir bakış açısı falan getirmedi. Üstüne üstlük cidden çok az kişi oynuyor. İzleyeni zaten çoook az.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mail de geliyor. Welcome to beta blabla diye.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 mail gec gleiyo ama 1 hafta sonra falan geliyo. oyunu oynassmak icin 10 milyton insana gerek yok,100k reigion basıan yeterli zaten sanırım 1 milyon falanda 2 ay once oynıyasn sayısı
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ahahhadi ya. Ben buradan gördüm beta geldiğini dedim bi bakiyim maile öyle gördüm:D Tişikkirler paticik
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 beta konusunda hiç şansım olmadıki bunda olsun.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aceace said: xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Yine de blizz eskisi gibi hype yaratamıyor. Hots için Overwatch'un 2 katı hype vardı. Patladı. Dün gece ne baya stream dolaştım. İzleyenlerin abartısız %90ı "Quake clonu" yorumları yapıyorlardı. Sanmıyorum ki Overwatch tutsun. quake klonu muaahusd, keşke olsa.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 cok fazla phishin muhabbtdei olduğu ıcın blizz sık sık mail atmıyo uzun suredir
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Blizzde çalışan arkadaş olunca her şey geliyor. KIHKIHKIHKIHKIH
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 daha yeterince key dağıtmamışlardır abi. şu oyunun tutmaması mümkün değil. niteliği tartışılır da, oynayanı çok olur.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 biraz oynadım bugün. güzel olmuş oyun
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Cuce said: mail gelmez direk hesaba gelir. ben oynuyom hotsu güzel gayet nesi patladı anlamadım mail de geliyor betaya hoş geldin diye. sonra launcherdan install açılıyor. key falan yok ama
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Daesu said: ya şu 2-3 gün bi boşlugum vardı o arada akarım diye isiyodum yoksa oyun cacıks zaten
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aceace said: xunn said: Daesu said: bize niye yok lan :( Çünkü Twitchwhore değiliz, beta falan değil abi bariz hype stratejisi, youtuber, e-celeb, twitch falan değilsen çoooook zor. Yine de blizz eskisi gibi hype yaratamıyor. Hots için Overwatch'un 2 katı hype vardı. Patladı. Dün gece ne baya stream dolaştım. İzleyenlerin abartısız %90ı "Quake clonu" yorumları yapıyorlardı. Sanmıyorum ki Overwatch tutsun. Net tutucak.
Öne çıkan mesajlar