Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Yılbaşı öncesi şansımız yaver giderse büyük ihtimalle denemiş olucaz aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Twitch yayini basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Oyun guzel be. Haritalar baya guzel olmuş görsel olarak. İyi sistem ister bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ahmedinejad said: Oyun guzel be. Haritalar baya guzel olmuş görsel olarak. İyi sistem ister bu oyun. twitch yayını yapan elemanaların bazılarına baktım, öyle hayvani sistemleri yok ve çok akıcı oynuyorlar. optimizasyonu iyi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Blizzardin hiç bir oyunu hayvani sistem istemez zaten. Ama yine de orta üstü sistem isteyecek gibi. Bir de tam konsol oyunu olmuş bu. Tv'de cok iyi oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 su gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 nasıl kero baba alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 parali olursa alinmaz, bedava olursa bi tur bineriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ben karakterimi buldum. http://eu.battle.net/overwatch/en/heroes/hanzo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mastering his skills as a bowman and an assassin, Hanzo strives to prove himself as a warrior without peer. Gerçi McCree de beni andırıyomuş biraz. Keşke onun adı hanzo olsaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 sanırım dedicated only olcak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 su fpsler gercekten karakterin gorusunde olsa, silahin arkasi kamerasi yerine ne guzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 miden bulanır oynayamazsın oyle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 delikanli adamin midesi bulanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 midesi bulanan qizlar oynamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 moriarty said: nasıl kero baba alınır mı baba oyun ücretsiz ama biz yine de alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ahah blizzden insanlarla oynuyo eleman, sonda güzel ahreket cekti, blizzden biri "clearyl scipted" dedi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 aquila said: su fpsler gercekten karakterin gorusunde olsa, silahin arkasi kamerasi yerine ne guzel olcak. armalar öyle. oyunda headbob açık otuz saniye koşunca gözlerim kayıyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Streamden kim ne nasıl hiçbişi anlamadım. Çatılarda falan gezen var minimap tarzı bişi yok sanırım. Hiç benlik durmadı :D Diğer yandan titanın mekanları ve grafikleriyse bu emenike blizzard demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 lan payload açtılar yayında ilk map, direk TF2 payloadu işte. blizz fanboyları vardı "NALAKASI VAR TF İLE" diyen. bir de şu silah modelini kapatma ya da fov'u artırma koysalar iyi olacak, silahlar maşallah 3 metreye 5 metre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 meh adamlar eu da acmicakmis betayi en azindan uzun bi sure. USdeki serverlarda test etceklermis stress testleri de. bu haftasonu millete invite attiklari overwatch biraz yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Son streamlerde nasıl görünüyordu oyun? TF2 akıcılığını yakalayabilmişler mi yoksa hala kalas gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 baya akici geldi bana en son videoda bu sanirim http://www.youtube.com/watch?v=41dDmvkdTbM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 oynanış tarzına göre ttk ler çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar