Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Division da PC ama ekipler max 4 kisilik olabildiginden kalabalik toplasmanin cok anlami yok. Biz genelde Ozan ben sharky ve gladmir olarak takiliyoruz denk geldikce.

OW icin de; gecen Esh + Scorch + yabanci bi eleman comp atiyollardi, denk geldi yine, Ozan + ben + sharky eklendik, 6 stack olmamiza ragmen pek sikinti cikmadi ama tabi UK saatiyle en erken 9-10'da oluyo bu olay, haliyle TR saatiyle nerden baksan 12-1. Uymuyo TR'dekilere.
Sosyal ağlarda paylaş

darkageman said:

Yeni skin gelmiş phara'ya gerçekten çok güzel valla. Pharah sevmeyen birisi olarak skin gerçekten çok hoş durmuş.

https://twitter.com/OverwatchBrasil/status/954065886968561664

Zarya/Rein main olsam ben de sevmezdim Pharah dsf
Sosyal ağlarda paylaş

Artık force %50 win rate oranına inancım yok inanmıyorum da abi. Kaç sezondur oynuyorum bana daha aim almayı bilmeyen öküzleri ondan sonracığıma mercy main olup da kızıp genji oynayan insan üstü yaratıkları neden veriyor. Sorguluyorum abi. Mercy main adam gidip soldier niye pickler. Ya oynamayı bilmediğin hero yu neden inadına alırsın. Ulan gidiyorum soldier alıyorum yeniyorum 3 maç üst üste hadi tank oynayayım diyorum geliyor aptallar bana. Dün 2495 den 2200 e düştüm sonra 2300 e çıktım zar zor. Şaka mı abi bu nasıl bir mantalite. Nasıl force %50. Adamlar instapick yapıyor değişmiyor da inadına s.ktuklarım. Mercy'e diyorum can you heal me please adam fuck you diyor. Communication desen yerlerde. Geliyor 14 yaşında adam abi. Pedophile dedi bana shut up kid dedim. Nasıl bir akıl ve zihniyet bu. Delireceğim valla ya. Ulan oyunu seviyorum olur böyle şeyler diye diye ne hallere geldik be ya. Takımında 1 tane aptal olsa bile kazanamazsın abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben puanında değilim. Acımasında hiç değilim. Sadece ne yaparsam yapayım aptal insanlar bana geliyor. Çözebilmiş değilim. Smurf hesabım var onu level 25 yapayım onunla gireceğim artık zaten. Şaka gibi sadece çözemiyorum. Hayır ne yaparsan yap hani tilt ediyorsun diyorlar doğruyu söyleyince de. Dps olarak kötüysen kötüsündür. Kabul edip gidip healer oyna tank oyna. Yapamıyorum ben de anla yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Dun oyle bi Ana geldi, yanindayim herifin, heal'lasin diye bekliyorum, heal'lamiyo, tracer geldi aldi ikimizi de.

2304989204803 kere x'e bastim diyorum, you now know for how many times I don't give a fuck diyo. Gonna block & report this idiot in a sec deyince, heal gelmeye basliyo sdf

Bunun gelmeyeni de var, kac kill aldin ona gore heal vercem diyeni de var. Degisik cok. Takim bul kendine oyle oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilonun gree sini gorenler ABI NOLUR GREE AL TASI BIZI ayagi cekiyo. gerci tracerla da %78 im 20 oyunda

bu seviyeler faceroll genelde ya. cok predictable hareketler falan. bazen boostlayan baska adamlar geliyo karsiya, o zaman cok ilginc oluyo tabi. dun bi hanzo vardi kaybettigimiz. dedim wraxu gorse seni dublor tutardi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...