Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 23:00 den sonra geliyo millet. birde biz division da oynuyoruz 1 saat falan sonrasında onun için 2-3 maç atıp çıkılır düzenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 division ps4 mü ? öyle ise kaç kişisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 division içni nedense çok gazım. pc de tadı damağımda kalmıştı ilk çıkışında oynadığımda. ekip varsa katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Division da PC ama ekipler max 4 kisilik olabildiginden kalabalik toplasmanin cok anlami yok. Biz genelde Ozan ben sharky ve gladmir olarak takiliyoruz denk geldikce. OW icin de; gecen Esh + Scorch + yabanci bi eleman comp atiyollardi, denk geldi yine, Ozan + ben + sharky eklendik, 6 stack olmamiza ragmen pek sikinti cikmadi ama tabi UK saatiyle en erken 9-10'da oluyo bu olay, haliyle TR saatiyle nerden baksan 12-1. Uymuyo TR'dekilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Eyv abi. Benim division kaldiracak pc'm yok. Ps icin sormuştum. Siz ow'ye iyi dayandiniz ben feci baydım oyundan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ver geciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 @appel valla yalan yok bu ara ben de hiç oynamıyorum. ama adamlar hero'ydu, animasyondu, jeff update'ti, yeni map'ti diye iyi besliyorlar. business model'ın çok etkisi var şu oyunun ölmemesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Yeni skin gelmiş phara'ya gerçekten çok güzel valla. Pharah sevmeyen birisi olarak skin gerçekten çok hoş durmuş. https://twitter.com/OverwatchBrasil/status/954065886968561664 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 çok çirkin, bu arada her heroya naneler geliyor. doomfist, thorb, hanzo(meh) rein, zarya skinleri güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 darkageman said: Yeni skin gelmiş phara'ya gerçekten çok güzel valla. Pharah sevmeyen birisi olarak skin gerçekten çok hoş durmuş. https://twitter.com/OverwatchBrasil/status/954065886968561664 Zarya/Rein main olsam ben de sevmezdim Pharah dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Beni de alsaniza araniza, ama sadece moira oynayabiliyorum hehe. 1800lede tikandim kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Abi şimdi tank main demeyelim sadece. Hanzo/Soldier iyi oynarım bak hani mal dps lerin yapamadığını yapabilirim yani takımıma gelen. Şok yaşatırım sakjdkajsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Discord felan yok mu takıldığınız ? Ara sıra rastlarsam gelirim. Özelden atın bare tanışmış oluruz hem ayıp bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 update geldi önce 3000 sıra dedi 15 dk da bitti tam girecekken disconnect oldu tekrar 3000 kişi sıra çekti 1000 e kadar düştü şimdi 1 saattir 1000 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 ben girip arcade atiyodum. 19 kille birinci olurken sunucudan atti mk 1 kill daha almis olsam bitmisti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Önümde 4000 kişi var diyor? Hayırdır, bedava falan mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 1-2 saat önce oynarken bi anda düştüm, sonrasında giremedim, 200 kişi queue oluştu falan, muhtemelen login problemleri devam ediyo, o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Bir discord sorduk kimse iplememiş valla. Sıkıntı yok. Skinler gayet güzel ya. Rein skinini direk çekesim var. Zarya eh idare eder. Nova Widow is OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=XlsMpp-wEC4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Artık force %50 win rate oranına inancım yok inanmıyorum da abi. Kaç sezondur oynuyorum bana daha aim almayı bilmeyen öküzleri ondan sonracığıma mercy main olup da kızıp genji oynayan insan üstü yaratıkları neden veriyor. Sorguluyorum abi. Mercy main adam gidip soldier niye pickler. Ya oynamayı bilmediğin hero yu neden inadına alırsın. Ulan gidiyorum soldier alıyorum yeniyorum 3 maç üst üste hadi tank oynayayım diyorum geliyor aptallar bana. Dün 2495 den 2200 e düştüm sonra 2300 e çıktım zar zor. Şaka mı abi bu nasıl bir mantalite. Nasıl force %50. Adamlar instapick yapıyor değişmiyor da inadına s.ktuklarım. Mercy'e diyorum can you heal me please adam fuck you diyor. Communication desen yerlerde. Geliyor 14 yaşında adam abi. Pedophile dedi bana shut up kid dedim. Nasıl bir akıl ve zihniyet bu. Delireceğim valla ya. Ulan oyunu seviyorum olur böyle şeyler diye diye ne hallere geldik be ya. Takımında 1 tane aptal olsa bile kazanamazsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 acidim abi sana ver ekantini 2750 yapayim bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Yapma lan yeter. Cikarmissin elemani 3K'ya, gelmis hadi comp girmiyoz mu diyo. Girmiyoruz tabi amk. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Ben puanında değilim. Acımasında hiç değilim. Sadece ne yaparsam yapayım aptal insanlar bana geliyor. Çözebilmiş değilim. Smurf hesabım var onu level 25 yapayım onunla gireceğim artık zaten. Şaka gibi sadece çözemiyorum. Hayır ne yaparsan yap hani tilt ediyorsun diyorlar doğruyu söyleyince de. Dps olarak kötüysen kötüsündür. Kabul edip gidip healer oyna tank oyna. Yapamıyorum ben de anla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Dun oyle bi Ana geldi, yanindayim herifin, heal'lasin diye bekliyorum, heal'lamiyo, tracer geldi aldi ikimizi de. 2304989204803 kere x'e bastim diyorum, you now know for how many times I don't give a fuck diyo. Gonna block & report this idiot in a sec deyince, heal gelmeye basliyo sdf Bunun gelmeyeni de var, kac kill aldin ona gore heal vercem diyeni de var. Degisik cok. Takim bul kendine oyle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 bombilonun gree sini gorenler ABI NOLUR GREE AL TASI BIZI ayagi cekiyo. gerci tracerla da %78 im 20 oyunda bu seviyeler faceroll genelde ya. cok predictable hareketler falan. bazen boostlayan baska adamlar geliyo karsiya, o zaman cok ilginc oluyo tabi. dun bi hanzo vardi kaybettigimiz. dedim wraxu gorse seni dublor tutardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar