Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 dün yeni mouse klavye aldım aşırı farketti lan bu kadar beklemiyordum. solcır akurasim resmen coştu. 50 tllik mousedan logitek'in 130 tllik mousuna geçtim yani çok da bişey değil ama baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Miraul said: https://www.twitch.tv/dafran bunu izle =) hayattan soguma garantili dafran, iddqd ve haksal abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 seagull dpstanky ve surrefour goygoy cu sdfgfsfd iyi adamlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 bi de fransiz pipi var tracer oynayan So0n mu ne. ben de onun gibi oynuyorum mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Curryshot'çıyız ezelden GM'den master'a düşüp duran bi Hintli ama iyi çocuk, seviyoruz kendisini. Halktan biri olduğu için izlemesi daha zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 supportlar allah gibi oynuyo abi gmde. sikinti o yani oyle bi ayakta tutuyo ki ana lar mercyler, dd ler olemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 o senin tutamaman ben hep tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 shadder2k genji god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 adam genjiyle harambeyi counterlıyor sonra harambe alıp karşı genjiyi counterlıyor sdkjgdfslgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 abi diva nin tracerin pulse unu yutmasi ne kadar sacma bisi ya, bari arkasina dussun lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ben zaryanın o ilk attığı siyah şeyi göremiyorum ya. Görüp mü sva ile emiyorlar tahmin mi şans mı nedir219ju3awmndas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Her ulti oncesi soylenen replikler var. Repklike ulti arasinda bi yarim saniye falan var. Ordan yakaliyodur cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Esh said: abi diva nin tracerin pulse unu yutmasi ne kadar sacma bisi ya, bari arkasina dussun lan sdfg Pulse dedigin sey cihaz sonucta, D.Va'nin shield'i da bildigin ates eden bisey, haliyle mantikli o bir nebze de Hog'un hook'unun Reinhardt charge'i kesmesi kadar sacma degil hic biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 hmm seni duymak için sesi kapatıyom ben, ne diyor tam olarak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Esh said: abi diva nin tracerin pulse unu yutmasi ne kadar sacma bisi ya, bari arkasina dussun lan sdfg daha kotuleri de var, pharah ultisine matrix+boost ucarsa olduruyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Divanin matriksi be de kendine degil sadece, atiyorum zarya topladi herkesi sen arkadan gidip birine pulse atiyosun onu da yutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 samaella said: hmm seni duymak için sesi kapatıyom ben, ne diyor tam olarak? :D Cyka blyat diyor atmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Esh said: Divanin matriksi be de kendine degil sadece, atiyorum zarya topladi herkesi sen arkadan gidip birine pulse atiyosun onu da yutuyo Su olay can sikici evet. Hem menzil hem de genislik cok uzun. Shield'i tuttugu yere degil arkasina sikiyosun yine vuramiyosun. Onu da gectim, 5-10 metre otede baska biri oluyo, onu vuruyosun d.va ile cok alakasiz bir acidan, d.va'nin shield onu da yutuyo. Sac bas yolduruyor arada. Hog'un kanca da haddinden uzun gibi. 20 metre nedir arkadas... Oyundaki default 1. kat bile yerden 2,5-3 metre yukseklikte, 20 metre neye tekabul ediyo siz dusunun. Bonus kanser : Mei'nun ultisi. Sacma yuksekliklerde donduruyo. Arada kat varmis yol varmis falan da dinlemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Drawanubiste mei ustte atiyo kopru altindan yiyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 samaella said: hmm seni duymak için sesi kapatıyom ben, ne diyor tam olarak? :D Zarya mı? I'M GOING FOR THE TOBLOSKI diyor galiba dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Esh said: Drawanubiste mei ustte atiyo kopru altindan yiyosun sdfg Abi kopru yine bisey degil. Ayni map'de Pharah'la objective'in saginda solundaki yerin ustune yakin ucarken yiyorum ben onu, donup assa dusuyorum. Gercekten cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 O sirada diva bi ultiliyo, I am coming trocki oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 di said: Esh said: Drawanubiste mei ustte atiyo kopru altindan yiyosun sdfg Abi kopru yine bisey degil. Ayni map'de Pharah'la objective'in saginda solundaki yerin ustune yakin ucarken yiyorum ben onu, donup assa dusuyorum. Gercekten cok sacma. Acilen pharah i birakman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Pharah'i birakip napayim abi? Rein alip "en iyi rein benim, follow me" diye mi dolanayim Deno gibi? dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Aaa o deno bizim maça düşen deno dimi. Random bir comp maçında rastgele aynı takıma düştük sdf. Ama denonun premadeleri kimse (yabancılardı patiden olduğunu sanmıyorum) güzel ana avrat sövüyorlardı takımın mercy'sine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar