scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 :( eskiden esip gürlerdik fpslerde şimdi kuzunun eğlencesi olduk ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 koreliler herkesi tokatlasin diye genjiyi bufflamislar yine sdfg guzelim soldierin da dmgini indirmisler 20den 19a sdfg meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 korede bir siyasetci secim vidyosunda potg kullanmis https://www.youtube.com/watch?v=VWpdFYrZ9oU boyle birsey olabilirmi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 oha süper konsept direk kafamda bizimkilerinkiler canlandı bile. genç ve işsiz olsam direk patlatırdım bi kaç tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 ABI NE KADAR IYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 ama google translate bu secim videosu degil dedi. fan made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 bizde böyle dialog var mı ki abi? hep kürsülerden bağırmaca sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 daha iyi yapılabilirmiş. portrait alevlenmedi bile. birde traceri seçmişler oysa ki uygun karakter d'va idi. ama lafla dövmek böyle oluyormuş onu gördük video da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 KORENIN MERAL AKSENERI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Biri Meral Akşener'lisini yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Dragonfire said: ama lafla dövmek böyle oluyormuş onu gördük video da. abi siyaset böyle bişi normalde. ama kabile devleti olduğumuz için böyle kuvvetler ayrılığı falan bize uzak kavramlar. https://www.youtube.com/watch?v=AOHeOKaybcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 bizdede var ya, hanzo ulti cektikten sonra ayni takim zenyatta ult atiyor aciga https://www.youtube.com/watch?v=105oKAKj6cw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HTjoPTw7HK8 Dynun, ben, Gladmir ve Dragonfire comp attik gece, son oyunda boyle bisey oldu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ya su oyunda bir kez guzel takimla oynasam bileklerimi kesecegim. ne yaparlar ne ederler bilmiyorum ama zorunlu olarak karakter secme gelmesi lazim. tank almayan mi dersen ikinci healer almayan mi dersin. attackda widow mu alan dersin. nasil cozerler bilemiyorum. ben sadece mercy oynuyorum mesela. keske soyle bir sistem gelse biliyorum oyunun ana mekanigine aykiri belki ama. bastan mercy sececegim mesela ve beni ona uygun bir takima atayacak. cunku gercekten cok sinirleniyorum. oyun resmen ortaokullu sisman kivircik sacli cocuk kayniyor. payload u birakip deathmatch e basliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 bizden sonra mı attınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 atakta widow olur da, at gibi vurmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ben dün çok güzel widow oynadım 45 saniye sürdü sövdüler yukarıdaki arkadaşlar. Yeteneklerimi sergileyemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Ahah. Sana degil lan, diger widow'a sovduk. Ondan sonra widow aldin, kendi kendine giydirdin. edit : yukardaki video 2 gunluk bu arada. sen cikinca comp girdik, bi takima denk geldik Gladmir'le, baya iyi oynayinca grup olalim dediler, oldugumuz anda patates. Birden kotulesti alayi. Yalniz son oyunda 3-3 kaldik 3'er dk ile. 3,5 dk defend ettik, sonra 5v6 aldik maci atakta. Efsane mac oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 di said: Ahah. Sana degil lan, diger widow'a sovduk. Ondan sonra widow aldin, kendi kendine giydirdin. edit : yukardaki video 2 gunluk bu arada. sen cikinca comp girdik, bi takima denk geldik Gladmir'le, baya iyi oynayinca grup olalim dediler, oldugumuz anda patates. Birden kotulesti alayi. Yalniz son oyunda 3-3 kaldik 3'er dk ile. 3,5 dk defend ettik, sonra 5v6 aldik maci atakta. Efsane mac oldu. bari sizinle oynayayim denklestikce battle idler nereden paylasiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Vardi konusu da nerdeydi hatirlamiyorum. Thardas#2637 benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Simdi tekrar izleyince o kadar da efsane gelmedi o dunku oyun ama koyayim yine de :) https://www.youtube.com/watch?v=FggUIyRNz84 Stoned bi eleman vardi, konusmaktan tukendi adam, en son grupta olmayan elemana sariyodu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 di said: Vardi konusu da nerdeydi hatirlamiyorum. Thardas#2637 benimki. tamamdir ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Oyunu siliyorum. Bu ne arkadas? Hani bi sekilde yukseldin, iyilestin, SR oldu 3000-3500, buna denk geldin. Kirarim o bilgisayari. Sonrasi zaten kanser dsf https://www.youtube.com/watch?v=REUrjNTNhSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 olm adam bakmiyo bile atarken sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 1:55 te gerekli tepki verilmiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar