fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 xunn said: O yüzden su "fuck the meta" ayagına çok iyi olmadan girenler delirtiyor beni. Birde şöyle bir durum var. High ranklerde 3 tank 4 tank metaları varmış. mış diyorum ömrüm yetmez bu şansla oralara yükselmeye.. Nese... Sen tank seçtin iyi güzelde bakalım nasıl push yapacaksın. Baya baya yetemiyorlar ve inatla tank almaya devam ediliyor. Aaa böyle meta var demek ki oluyor diye düşünülüyor. Yanlız şu gözden kaçırılıyor: o ranklerdeki skill seviyeleri ile düşük ranklerdeki bir değil ne yazıkki. Ona bakarsan takımındaki adamlar yeteri kadar iyiyse full dps de oyun alınır bir şekilde. Buna dikkat edilmesi lazım. Oyun sırasında bunu adama izah edene kadar zaten kaybediyorsun. Şu haliyle kendi takımın yoksa competitive olayı çok yaş gözüküyor.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 D.vq ve hog nerfu bitirdi tank metasini
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 bitirsin zaten abi. 600'er hp, birinde armor birinde self heal, tara tara ölmüyorlar, hatta birinin extra life'ı var resmen. good riddance. ama reinhardt'ıma dokunmasınlar. adam king <3
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 bu meta gamble olayını sürekli her patch yapıcak ama blizzard, tank metasıda ona yakın birşeydi ve insanlar sevmemiş pek, sonrakinide seviceginin garantisi yok yada 4 sezon cok güzel olabilir vs oyun idda ettigi gibi flexible olamıyor bu yüzden, xunn diyodu gecen main heromu oynayamıyorum haftalardır diye. böle olcaksa 30 herosunu alsın gtüne soksun blizzard byte israfı.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 5 dps 1 ana metası yapsa da pleb olarak sevinsem ana olarak
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Abi ana'ya da geliyor nerf dfg, artık yok öyle bomba atıp hem kendi tankını 1.5 saniyede fulleme hem vuranlara heal debuff. Abi Tracer ve Zen oynayan bir insanım, başka hero oynasam direkt top 500'düm. İlk sezon Tracer fena değildi mesela, 66'yla top 500 olan insanlar varken ben 77'yle top 500'ü 1 levella kacırdım, dünyanın en sinir bozucu şeyi trollenerek top 500 kacırmak. Bak 1 win ya 1 win, ve ardarda trollendim ve hepsi 80 heriflerdi trolleyenlerin. Ne yapsın abi adam, almış başarısını eglenmek, başka herolarla comp oynamak istiyor tabi seçicek Hanzo, Genji. Ama benim günahım ne usta, 17-1 KDR'la top 500 olamamak nedir bilir misiniz azizlerim?
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Şu anki meta nasıl biliyor musun, bak 2 point capture map'i, ilk point'i su gibi alıyorum Tracerla, ama 2. point paso spawn spamleniyor, tam 4 dakika boyunca tek combatın sürdügünü gördüm abi ben 2. pointte, ve benim 4 dakikada 1 kere hooklanmamla alamadık o son porsiyonu capture'da. Eminim Misfits olsa o şekilde duramaz o pointte ilk denemede, içime allah girdi 30 kill almışım nonstop combatta ve capleyemiyorsun. Bu nasıl map design abi? Adam wipe yiyecek, sonra Winston Dva Mei Roadhog Lucio Ana'ya dönücek, son çeyregi vermicek 4 dakika boyunca ölerek. Tracer oynayan bilir abi Mei'nin tek sag click projectile'ına ölüyorsun lan balerin gibi oynuyosun GM seviyesinde. Salak hog'un 4 dakikada 1 kere hook tutturmasıyla oyun kaybedince sanırım hiçbir oyunda sinirlenmedigim kadar sinirlendim. Hiç bu kadar salty yapmadı beni başka bir oyun. Starcraft'ta, CS'te böyle değil abi böyle şeyler olmuyor yani. 4 dakika boyunca bir kere hook tutturup bütün takımı tutmuş olamıyor olman lazım. Sonra kendime kızıyorum olm düzgün competetive olmayan bir oyuna niye bu kadar sinirleniyorsun? http://i.imgur.com/N7sK9Ow.png
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 "İyi adam istediği pickle oynasın kimsenin laga luga ettiği yok. Deliver ettiği sürece isterse bastion picklesin np. Yok releaseden beridir toplam 60 saat hanzo playtime'a %30 win ration var ise pardon ama bsg." Jargona bak ya yemin ediyorum okurken öldüm.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 hangi mapten bahsediyon xuun? oasis mi yoksa genel map dizaynı mı problemli diyorsun?
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 maxigenous said: "İyi adam istediği pickle oynasın kimsenin laga luga ettiği yok. Deliver ettiği sürece isterse bastion picklesin np. Yok releaseden beridir toplam 60 saat hanzo playtime'a %30 win ration var ise pardon ama bsg." Jargona bak ya yemin ediyorum okurken öldüm. katiliyorum. %80 win ratio olmali, yoksa oynamasin cidden. https://www.youtube.com/watch?v=KHjy9XQGI84
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Oyun sırasında milletin anlık statlerini neden göremiyoruz. Şu özellik eklenmyecek mi? var mı bir duyum?
Tridz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 fir3blad3 said: Oyun sırasında milletin anlık statlerini neden göremiyoruz. Şu özellik eklenmyecek mi? var mı bir duyum? Zaten toxic olan topluluk hepten beter olmasın diye göstermiyorlar göstermeyecekler :)
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 5 kisi takim olduk, 5-6 mac kazandik ard arda, sonra oyunun ortasinda hic olmayacak yerde tankdan widow'a donen bi gerizekaliya denk geldik, mabadimizi yirttik ama alamadik oyunu. Blizzard muhendisini mudurunu versen doverdim o oyun ustune cunku oyunda su tipler icin yapabilecegin hic bisey yok. En fazla blokluyosun, onda da tip X, F falan spam'liyosa her sekilde chat'i ve voice chat'i abuse etmeye devam edebiliyo.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 daha oasis oynayamadım öeh yani, random mapine sq
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 http://i.imgur.com/dj9NxFM.png Bi bitmediler lan.
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 quickplayde son iki saatim : en az iki healer lazim diyen eichenwalde defansta mei picklenmez diye ogut veren niye iki healer var diyen niye mercy pickledin diyen ve son olarak anubis mystery heroes'ta niye bu heroyu pickledin diye tartismaya giren seviye genius silme kanser tukurdugumun komunitesi
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 banlandım hll team 2-0 yenerken rein'ı bırakıp bastion alan biri yüzünden 2-3 yenilmeye 10 saniye kala alt+f4 çektim şimdi "unable to play while suspended or banned" timer yok go go bloodborne speed run
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 abi gerçekten her maç şu denyodan numunelik 1 tane koymayı nasıl başarıyorlar inanılmaz bişey. maçmaking teknolojisini kes <3
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 su roadhog nerf'u gelsin artik, oynayasim gelmiyor oyunu.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 ben de hog'a başladım, ohohoho diye bullshit hook'ları tutturup tutturup indiriyorum. hamsi tava yer gibi kill alıyor şerefsiz.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 o zaman büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın yakında
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 hah patch bugun geliyomus ya lel. dva, hog gg. yalnız ikinci kutudan dva'nin nefis leg skin'i dustu, uzulsem mi sevinsem mi bilemedim.
Öne çıkan mesajlar