xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ya lel bi git potato internetini 11 kişi mi taşıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ya savunucam diye saçmalıyosunuz artık. biri dc oldu diye kaybetmek/ karşıdaki düştü diye kazanmak hoşunuza gidiyosa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Ay 3rd world country problems resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 3rd world interneti olanlar takımıma gelmesin diyemedigine göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 abi pause dünyanın en saçma şeyi online gamede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Daesu said: 3rd world interneti olanlar takımıma gelmesin diyemedigine göre ? Pek gelmiyo, anca biz TR'dekilerle party olunca iste lakin sikinti disconnect olmak degil, tekrar girebiliyosun ayni oyuna hemen sonrasinda. Sikinti istedigi char'i alamayinca ya da istedigi olmayinca Q_Q cekip oyun birakan dingiller daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Daesu said: ya savunucam diye saçmalıyosunuz artık. biri dc oldu diye kaybetmek/ karşıdaki düştü diye kazanmak hoşunuza gidiyosa devam Yok baba oyun competetive olarak kötü yani, düzeleceğini sanmıyorum. Ama çokdaha öncelikli sıkıntıları var. Rolünü seçmeden queueluyo olman mesela, bu kanser ediyor abi beni. Bitiyorum yani. Dün asıl rolümü oynamadan 300 puan düştüm mesela 3940'tan. Tam GM olucam diyosun, hacker geliyor, dc olan oluyor okey 2 maç np. Ama sonra zart diye oyunun aptal matchmaking sistemi takımı diamond dolduruyor ve sadece premadeler diye karsıyı full master yapıyor. Bunlar sıkıntı yani, pause değil. Streak var abi oyunda. Oyun da niye streak var abi hiçbir manası yok. DC, hacker, sonra bide normal kaybettin, 5 winle geri alıyosun o loss'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Yanniz su oyuna 60euro yatiran 50tl kara gecti gecen surede (tu) Kebab hero ekliceklerse bunuda gozonunde bulundursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 müslümbird hero yok zaten, eksikliğini hissediyoruz. bu nasıl diversity, you cant ban islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ülke bazlı olduğu için gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ana ve pharah mısırlı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ulti çekerken allahuakbar demezse gönlüm kalır lel @lopeth mısırlılar ama müslüm olduklarını sanmıyorum, saçları görüküyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 junkart a isis skini lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 nufus cuzdanlarinda musluman yaziyor ama degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Cokomantis said: müslümbird hero yok zaten, eksikliğini hissediyoruz. bu nasıl diversity, you cant ban islam ana pharah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 mis gibi roket allacku akbar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 feriha muslumbord diil http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/001/141/601/663.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=EBEZPbw5dfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Guide olarak nereleri okumam/kimleri takip etmem lazım? Bazen çok saçma noobluklar yapıyorum, bazen nerede hata yaptığımı bile anlamadan çok kötü oynuyorum filan. Nereden başlamam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 twitch'ten basla. okuyarak olmayacagina gore, bolca quick play de atman gerekir tabi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ben pharah ile bu kadar havada kalamıyorum stanky oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Hep quick play oynuyorum zaten. Bir de haftalık free boxlar için 3v3 elimination. Competitive'e bi bakındım, baktım olmuyo kasmanın anlamı yok diyip bıraktım. Okumaktan kastım da guide filan değil de attack/ability ler için statlar nasıl? Damage,range,utility vs... Detayları neler? Falan filan. Competitive olma iddiasındaki bi oyunun bütün bu rakamları oyun içinde sunmaması saçma bence. Atıyorum Mei kaç saniyede freeze atıyor, freeze öncesinde %kaç yavaşlatıyor, right clickindeki delay ne kadar? Zenyatta'nın orbu kaç saniye duruyor? D.Va nın effective range'ı ne kadar? gibi şeyleri bilmem lazım. Böyle en ufak detayına kadar karşılaştırıp kıyaslama yapabilecek bişeyler arıyorum. (overwatch.gamepedia.com yeterli gibi ama daha güzeli var mı bilmiyorum) Hangi heroyu kullanırken hangi stratejiyi izlemek lazım o tarz guidelar da işime yarayabilir. Mesela youtubeda videolara bakıyorum bazen, çok fazla melee kullanıyorlar. dps açısından güçlü mü/efektif mi, reloada zaman yetmeyeceğinden son çare olarak mı kullanıyorlar, heroların hpsini damageını ezberleyip şarjörü boşaltırım->şu kadar hpsi kalır->melee ile indiririm hesabı yapıp ona göre mi kullanıyorlar bilemiyorum. Twitchte kimleri izlemek lazım? Rastgele mi, yoksa izlenecek belli başlı oyuncular var mı? Pek sevdiğim/takip ettiğim bir ortam değil. Twitch'e nasıl başlıyoruz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 reload olayı şöyle, atıyorum reload animasyonu 180 frame sürüyor, bunun 130. frame'inde hud'da sağ altta silah dolmuş görünüyor ama animasyon bi 50 frame daha devam ettiği için tarayamıyorsun. o arada melee yapıştırıyorsun, 50 frame boş boş bekleyeceğine adam menzilindeyse, zamanlamana göre 0 zaman kayıplı veya 5-10 frame zaman kayıplı falan beleş melee atak çekmiş oluyorsun. 30 dmg mi ne vuruyordu. tabi erken basarsan reload'u komple iptal edip PIHH diye yumruk attığınla kalıyorsun lel çok geç basarsan da kârın baya azalmış oluyor. önemli olan melee hit animasyonunu o reload animasyonunun boş beleş kısmına sığıştırabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Phyx said: replay sistemi yok abi oyunun. Abi şu gerçekten çıldırtıcı bir şey. F2p oyunda olup koca blizört oyununda nasıl olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HxhEmE9NH5g tfw meta is just not ready for my Tracer yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar