xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Dva nerfüyle beraber bu salak 4 tank metası da biticek sonunda. Tahminimce oldugunuz ranklerde denk gelmiyorsunuz 4-3 tank metasına. Rezalet birşey abi bütün oyun kim rein shield'ını önce indirip hooklayacak'a döndü grandmaster ve üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 balta değil, fix. aşırı op ydi. sonunda hogsuz 3v3 elimination maçı görebilicez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 D.va'ya ne nerf geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 200 hp 400 armordan 400 hp 200 armor'a çekildi, bir de silahı daha az mermi saçıyor burst sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 xunn said: 200 hp 400 armordan 400 hp 200 armor'a çekildi, bir de silahı daha az mermi saçıyor burst sırasında. sonunda yaaa, oyun zevkini mahvediyordu şu karakter, bütün dpsler etkisizdi şu salak karakter yüzünden, tank metasının abv ya, oyunu bu kdr sıkıcı görmemiştim ilk başından beri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 daha az değil, aksine daha çok saçması var ama her saçmanın dmg'i düşürüldü. toplayıp çıkarınca nerf oluyor sayısal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 zarya'nin da armor gitse fena olmaz aslinda:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Zarya'nın shield'ı var, güzel zarya ellemenin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Zarya can canan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 2300 civarında takılı kaldım kıçımı yırtarak aldığım her 2 winden sonra 5 dd alan takım geliyor %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 günde 3 doz zarya yazıyorum sana, bol bol çekinmeden kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 dva :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 1 yıldan beri oynamıyodum, daha doğrusu ranked geldiği ilk gün bıraktım 10 maç yapmadan. çünkü millet raid hesabı eğlenceye değil kazanmaya odanlanıyodu gruplaşarak. nese girdim zorlayarak 10 maçı tamamladım platinum'a attı. 27 saat widow'um vardı deli gibi alırdım ama bitirmişler karıyı. şu an widow oynamak için hiç bi sebep yok lan. anca pharah falan avlarsın, o da arkasında mercy kuyruğu yoksa. 1700 de param birikmiş bıraktığımda, bastım d'va'ya giydirdim hatunu, eh onun gideri var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 aptal oyunu tekrar yükledim bende. ranked geldiginden beri oynamıyodum. sevmedigim herşey duruyo hala, 1 sene oldu hooku yeni düzeltmişler, blizz kalitesi (tu) aim fln kaymış fps oynamadıgımdan ama sombrayı cok sevdim, kit güzel gayet oynaması zevkli, pleblerle 32-4 yaptım cıktım. hatta bunla devam edebilirim çünki ekranın yarısını kaplamayan bir silahı var. cef kaplan herkezin kendi/hangi silahı kullandıgını görmelerini istiyoruz o yüzden gunmodel disable gelmiycek demişti, SANKİ BİRDEN FAZLA SİLAHI VAR HEROLARIN MK bliz (tu)(tu) hala bloom kapatamıyoruz inanılmaz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Abi yeni patch'le mi geliyo bu hook fix'i? Oyundaydim az once, hic de patch'lenmis, nerf'lenmis bi hali yoktu, yine cekti haritanin obur ucundan bi suru engel arasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 şu an d.va'yla ana'nın nerf'üyle birlikte ptr'da diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 PTR'da evet. Tekrar değişiklik yapılabilir yani ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Watch face'im sekil, onumden cekil :) http://i.imgur.com/S34ybZ3.png High noon'u beklemiyodum hic, gorunce hosuma gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 di said: Laorx said: abii bu nasil bir balta ya, oynanmaz artik:/ https://gfycat.com/LividFragrantClam Abi cok sukur. Roadhog'lara oyun biraktiricam, ekran kirdiricam artik... Şunu son 2 haftada 4 kere yaşadım. İşin ilginci sadece rein'a karşı oluyor bu bende. Hook connect oluyor fakat rein shield ile kırıyor hook'u. 90ms ile latency nedeniyle de olabilir, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 hala pause yok oyunda Esport competitiv (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Pause olmamasi iyi ya. Aksin oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 replay sistemi yok abi oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Daesu said: hala pause yok oyunda Esport competitiv (tu)(tu) Pause ne lan? SC'de bile teknik bi arıza yoksa pauselamak diye birşey yok, bütün baskıyı kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 DC diye bişi var dünyada nerde yaşıyonuz basıcam küfürü şimdi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar