Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Dva nerfüyle beraber bu salak 4 tank metası da biticek sonunda. Tahminimce oldugunuz ranklerde denk gelmiyorsunuz 4-3 tank metasına. Rezalet birşey abi bütün oyun kim rein shield'ını önce indirip hooklayacak'a döndü grandmaster ve üzerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

200 hp 400 armordan 400 hp 200 armor'a çekildi, bir de silahı daha az mermi saçıyor burst sırasında.

sonunda yaaa, oyun zevkini mahvediyordu şu karakter, bütün dpsler etkisizdi şu salak karakter yüzünden, tank metasının abv ya, oyunu bu kdr sıkıcı görmemiştim ilk başından beri :D
Sosyal ağlarda paylaş

1 yıldan beri oynamıyodum, daha doğrusu ranked geldiği ilk gün bıraktım 10 maç yapmadan. çünkü millet raid hesabı eğlenceye değil kazanmaya odanlanıyodu gruplaşarak.

nese girdim zorlayarak 10 maçı tamamladım platinum'a attı. 27 saat widow'um vardı deli gibi alırdım ama bitirmişler karıyı. şu an widow oynamak için hiç bi sebep yok lan. anca pharah falan avlarsın, o da arkasında mercy kuyruğu yoksa.

1700 de param birikmiş bıraktığımda, bastım d'va'ya giydirdim hatunu, eh onun gideri var hala.
Sosyal ağlarda paylaş

aptal oyunu tekrar yükledim bende. ranked geldiginden beri oynamıyodum.
sevmedigim herşey duruyo hala, 1 sene oldu hooku yeni düzeltmişler, blizz kalitesi (tu)

aim fln kaymış fps oynamadıgımdan ama sombrayı cok sevdim, kit güzel gayet oynaması zevkli, pleblerle 32-4 yaptım cıktım.
hatta bunla devam edebilirim çünki ekranın yarısını kaplamayan bir silahı var.
cef kaplan herkezin kendi/hangi silahı kullandıgını görmelerini istiyoruz o yüzden gunmodel disable gelmiycek demişti, SANKİ BİRDEN FAZLA SİLAHI VAR HEROLARIN MK
bliz (tu)(tu)
hala bloom kapatamıyoruz inanılmaz (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Laorx said:

abii bu nasil bir balta ya, oynanmaz artik:/

https://gfycat.com/LividFragrantClam

Abi cok sukur. Roadhog'lara oyun biraktiricam, ekran kirdiricam artik...

Şunu son 2 haftada 4 kere yaşadım. İşin ilginci sadece rein'a karşı oluyor bu bende. Hook connect oluyor fakat rein shield ile kırıyor hook'u. 90ms ile latency nedeniyle de olabilir, emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...