bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 E-Reader almayı planlıyorum arkadaşlar, neler kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz? Bir de sistem nasıl çalışıyor? Atıyorum farklı kaynaklardan kitap aldığın zaman ortak bir programda library gibi topluyor musun, ne oluyor? çok cahilim, bilale anlatır gibi girin olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ios'taki office falan çok iyiymiş yeni yükledim de. microsoft hesabın varsa bedava da kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tablet le e kitap okuyucu farkli kulvarlarin kosuculari abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 o zaman ben yanlış yerden konuya girdim, editleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: tablet alıcam gibi ama ne alsam bilemedim: yoksa tablet her türlü akar, kenarda dursun mu diyorsunuz? Bende Sony xperia tablet Z var, ööle duruyor marttan beri, garantisi de sürüyor sanırım ve 3gsi de var, çiziği bile yok. Düşünürsen yaparım sana uygun bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kizin servisi gelicek simdi az sonra bakariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tabletten döndüm abi bana en çok reader özelliği lazım, tabletten ayrışıyormuş o noktada readerlar hiç ilgilenmediğim için bilemedim başlığı açarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 şunu merak ediyorum, mesela kindle aldım, kindle'da sadece kindle store'dan aldıklarımı mı okuyabiliyorum? diğer kaynaklara nasıl erişiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 15.08.2013 yurtiçi alınmış, resmi distribütör sony eurasiadan garantili. Sıfırdan daha temiz diyebilirim, kılcal çizik bile yok, kız gibi tablet. Kutusu jelatini faturası herşeyi tam, bah bu fırsat gaçmazzz!! ASdf Google Android 4.3 (Jelly Bean) 2gb ram 1,5 GHz Qualcomm APQ8064+MDM9215M Dört Çekirdekli Adreno 320 GPU 10,1 inç TFT 16.777.216 renk, 1920x1200 piksel, Sony Bravia hedeli HD Reality Display Darbeye, 1 metre suya, toza dayanıklı kasa ve ekran, kırılmaz tabakaya sahip dayanıklı havalı cam ön panel! 6,9mm en ince tablet, 495gr 8,1 Megapiksel Sony Exmor R sensörlü 16 x Dijital yaklaştırma Önden görünümlü kamera (2,2 MP 1080p) http://www.sonymobile.com/tr/products/tablets/xperia-tablet-z/ http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2013/02/1-xperia-tablet-z-omnibalance-psm-1880x900-f9aa138ff76b288805b2def38a7d923a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pazarlama paragrafı da hazırmış herhalde ACİLENELDENÇIKAR.DOC'u koydun hemen asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Yok lan burda başlık açmıştım önceden, ordan cp ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: şunu merak ediyorum, mesela kindle aldım, kindle'da sadece kindle store'dan aldıklarımı mı okuyabiliyorum? diğer kaynaklara nasıl erişiyorum? Kindle store'un zaten Türkiye'ye satışı yok. Diğer kaynaklardan aldıklarını usb veya mail yoluyla Kindle'ına atabilirsin. edit: şurdan da kindle ve e-okuyucular hakkındaki bazı sorularına cevap bulabilirsin sanırım. http://kindlebilgideposu.wordpress.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pw2 diyorlar..amerikada ki kara cuma da 99 dolara dusecek diyorlar amazondan alinabilir..? aliexpress de baktim simdi 159 dolares.. ha bunlardan internet performansi filan bekleme cok..hatta kitap okumanin disinda birsey bekleme.. bi de ucuzlar var calibro var bilmem ne var..40 dolares civari markasiz bir eink kitap okuyucu bulabilirsin. 2-3 antite var.. 1 dedigim gibi internet bekleme 2 pdf lerden de fazla birsey bekleme keza cbr lerde iyi degil 3 agirlikli olarak mobi epub genelde tr de epub.ne alirsan al onlarda sorunsuz.. 4 cozunurlugu yuksek olan iyi gibi ama inan cok da birsey farketmiyor e ink olduktan sonra. 5 asla ve asla tablet beklentisinde olma..siyah beyaz ve sade menulu bir text okuma cihazi alacagin.. 6 karsilastirma videolari icin ise goggle ..kindle vs nook pw vs pw2 filan yazarsan kendin gorursun incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 "Tatar Ramazan" said: kız gibi tablet. Pazarlamanın anahtarı lafı, ben dahi etkilendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Istanbulda gidip alabilecegim ne var? Teknosa vs gibi yerlerden? Istinye parktan bir sey alayim diyorum. 3 5 kurusa bakmayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 soyle filan koysaymis belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: Istanbulda gidip alabilecegim ne var? Teknosa vs gibi yerlerden? Istinye parktan bir sey alayim diyorum. 3 5 kurusa bakmayıp inanmayacaksin ama yok..magazalarda satilmiyor.. sony nin vardi eskiden onlar uretmekten vazgecti.. dnr larda olabiliyordu eskiden onlarda da yok.. teknoloji marketler de reeder 2 var teknosa da 250 uber kazik bimeks yok vatan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Oha. O zaman direkt kindlelardan birini alayim. 250 tl calibro alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kara cumayi bekle pw 2 dusunce amazondan cak pw2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 valla günde 300 sayfa falan okumuyorsan ve telefonun ekranı da iyiyse telefondan oku, ben öle yapıyorum artık monitorde forumu okumaktan farkı yok zaten. reader ı açmadım bile bayadır duruyo öle artık 3 yılın ardından, moon reader yükledim gayet iyi okunuyor kitap. formatım epub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Abiler, Biri Kindle pw2 ile Kindle voyage arasındaki farkı anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paperwhite 2 veya kobo glo dan birisini al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Kobo Glo f/p olarak en iyisi. Kindle'lari sevmiyorum ben pek ama Amazon'dan kitap aliyorum hep. Kitabi nereden aldigin onemli degil, Calibre ve Apprentice Alf'in DeDRM'sini kullanarak tum kitapcilarin kitaplari birbirine cevrilebiliyor. Daha bugun iki kitap aldim Amazon'dan, simdi Kobo'mda duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Norak said: valla günde 300 sayfa falan okumuyorsan ve telefonun ekranı da iyiyse telefondan oku, ben öle yapıyorum artık monitorde forumu okumaktan farkı yok zaten. reader ı açmadım bile bayadır duruyo öle artık 3 yılın ardından, moon reader yükledim gayet iyi okunuyor kitap. formatım epub iyi abi de olmaz yani, gözün bozulur çok net yani benim istediğim deneyim değil en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar