Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Reader Seçimi

bingildak

Öne çıkan mesajlar

15.08.2013 yurtiçi alınmış, resmi distribütör sony eurasiadan garantili. Sıfırdan daha temiz diyebilirim, kılcal çizik bile yok, kız gibi tablet. Kutusu jelatini faturası herşeyi tam, bah bu fırsat gaçmazzz!! ASdf
Google Android 4.3 (Jelly Bean)
2gb ram
1,5 GHz Qualcomm APQ8064+MDM9215M Dört Çekirdekli
Adreno 320 GPU

10,1 inç TFT
16.777.216 renk, 1920x1200 piksel, Sony Bravia hedeli HD Reality Display
Darbeye, 1 metre suya, toza dayanıklı kasa ve ekran, kırılmaz tabakaya sahip dayanıklı havalı cam ön panel!
6,9mm en ince tablet, 495gr

8,1 Megapiksel Sony Exmor R sensörlü
16 x Dijital yaklaştırma
Önden görünümlü kamera (2,2 MP 1080p)
http://www.sonymobile.com/tr/products/tablets/xperia-tablet-z/
http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2013/02/1-xperia-tablet-z-omnibalance-psm-1880x900-f9aa138ff76b288805b2def38a7d923a.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

şunu merak ediyorum, mesela kindle aldım, kindle'da sadece kindle store'dan aldıklarımı mı okuyabiliyorum? diğer kaynaklara nasıl erişiyorum?

Kindle store'un zaten Türkiye'ye satışı yok. Diğer kaynaklardan aldıklarını usb veya mail yoluyla Kindle'ına atabilirsin.

edit: şurdan da kindle ve e-okuyucular hakkındaki bazı sorularına cevap bulabilirsin sanırım.
http://kindlebilgideposu.wordpress.com/
Sosyal ağlarda paylaş

pw2 diyorlar..amerikada ki kara cuma da 99 dolara dusecek diyorlar amazondan alinabilir..?

aliexpress de baktim simdi 159 dolares..

ha bunlardan internet performansi filan bekleme cok..hatta kitap okumanin disinda birsey bekleme..

bi de ucuzlar var calibro var bilmem ne var..40 dolares civari markasiz bir eink kitap okuyucu bulabilirsin.

2-3 antite var..

1 dedigim gibi internet bekleme

2 pdf lerden de fazla birsey bekleme keza cbr lerde iyi degil

3 agirlikli olarak mobi epub genelde tr de epub.ne alirsan al onlarda sorunsuz..

4 cozunurlugu yuksek olan iyi gibi ama inan cok da birsey farketmiyor e ink olduktan sonra.

5 asla ve asla tablet beklentisinde olma..siyah beyaz ve sade menulu bir text okuma cihazi alacagin..

6 karsilastirma videolari icin ise goggle ..kindle vs nook
pw vs pw2 filan yazarsan kendin gorursun incele
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Istanbulda gidip alabilecegim ne var? Teknosa vs gibi yerlerden? Istinye parktan bir sey alayim diyorum. 3 5 kurusa bakmayıp

inanmayacaksin ama yok..magazalarda satilmiyor..

sony nin vardi eskiden onlar uretmekten vazgecti..

dnr larda olabiliyordu eskiden onlarda da yok..

teknoloji marketler de reeder 2 var teknosa da 250 uber kazik

bimeks yok

vatan yok
Sosyal ağlarda paylaş

valla günde 300 sayfa falan okumuyorsan ve telefonun ekranı da iyiyse telefondan oku, ben öle yapıyorum artık monitorde forumu okumaktan farkı yok zaten.

reader ı açmadım bile bayadır duruyo öle artık 3 yılın ardından,

moon reader yükledim gayet iyi okunuyor kitap. formatım epub
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kobo Glo f/p olarak en iyisi. Kindle'lari sevmiyorum ben pek ama Amazon'dan kitap aliyorum hep.

Kitabi nereden aldigin onemli degil, Calibre ve Apprentice Alf'in DeDRM'sini kullanarak tum kitapcilarin kitaplari birbirine cevrilebiliyor. Daha bugun iki kitap aldim Amazon'dan, simdi Kobo'mda duruyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

valla günde 300 sayfa falan okumuyorsan ve telefonun ekranı da iyiyse telefondan oku, ben öle yapıyorum artık monitorde forumu okumaktan farkı yok zaten.

reader ı açmadım bile bayadır duruyo öle artık 3 yılın ardından,

moon reader yükledim gayet iyi okunuyor kitap. formatım epub

iyi abi de olmaz yani, gözün bozulur çok net

yani benim istediğim deneyim değil en azından
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...