Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Arkadaşlar napmalı bu gelen altınları ve paraları? Altınları bozdurup vadeli hesaba mı yatırmak lazım, yoksa altın hesabı açıp orda mı değerlendirmeli? Riskli bişi istemiyorum az olsun öz olsun. Altınları hiç bozdurmadan saklamak doğru değil, değil mi? Yıllık kasa parası falan kurtarmıyor galiba altının değerlenmesini falan.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Kasa olayı biraz miktara ve manevi değeri olan takı olmasına bağlı. Yoksa fiziksel durmasının bir manası yok bana kalırsa. Ben direk bozdurup borçları ödeyip kalanı da vadelide tutuyorum. Ama eğer hiç ihtiyacın yoksa ya yine bozdurup vadeliye koy, ya da altın hesabına çevirt bi bankada kafan rahat olsun.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 altinlara elleme..ole altin hesabi vs gibi de salakliklara girme..git bir derin dondurucu al ugur derin dondurucu..hanim onlari ispanaklarin filan arasina sarsin koysun derin dondurucunun en altina az da su dokup onlari kalip halinde dondurun..al sana kasa.. parayi da ya ev pesinati yapin yada alabiliyorsaniz arsa alin
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bana biraz altın ver 1 sene sonra 2 katını verim sdgsg
Killer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 serjuhan said: Kasa olayı biraz miktara ve manevi değeri olan takı olmasına bağlı. Yoksa fiziksel durmasının bir manası yok bana kalırsa. Ben direk bozdurup borçları ödeyip kalanı da vadelide tutuyorum. Ama eğer hiç ihtiyacın yoksa ya yine bozdurup vadeliye koy, ya da altın hesabına çevirt bi bankada kafan rahat olsun. hergün evleniyon mu
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ev al, kiraya ver. ya da işletme olabilecek mekan al, kiraya ver.
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dana22 said: altinlara elleme..ole altin hesabi vs gibi de salakliklara girme..git bir derin dondurucu al ugur derin dondurucu..hanim onlari ispanaklarin filan arasina sarsin koysun derin dondurucunun en altina az da su dokup onlari kalip halinde dondurun..al sana kasa.. parayi da ya ev pesinati yapin yada alabiliyorsaniz arsa alinAdamlar metal dedektörleriyle giriyor artık evlere. Şu olaylar yalan oldu hep.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Killer said: serjuhan said: Kasa olayı biraz miktara ve manevi değeri olan takı olmasına bağlı. Yoksa fiziksel durmasının bir manası yok bana kalırsa. Ben direk bozdurup borçları ödeyip kalanı da vadelide tutuyorum. Ama eğer hiç ihtiyacın yoksa ya yine bozdurup vadeliye koy, ya da altın hesabına çevirt bi bankada kafan rahat olsun. hergün evleniyon mu Evet sık sık
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Liebe said: Arkadaşlar napmalı bu gelen altınları ve paraları? Altınları bozdurup vadeli hesaba mı yatırmak lazım, yoksa altın hesabı açıp orda mı değerlendirmeli? Riskli bişi istemiyorum az olsun öz olsun. Altınları hiç bozdurmadan saklamak doğru değil, değil mi? Yıllık kasa parası falan kurtarmıyor galiba altının değerlenmesini falan. altın hesabı aç ama altın artık kaybettirio gibi. önce fiziki altını kaydi altına (altın hesabına) çevirip, sonra uygun günde usd eur vs dönebilirsin
totemic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 imamizer'e yolla o ne yapılacağını bilir.. asdf
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bankada kasa kirala altınları orada tut. Takılabilecek kolye vs varsa evde tutma riskini göze alabilirsin. Hesapta tutmaya gerek var mı bilmiyorum. Banka kasası bence çok daha mantıklı bir çözüm. Ben öyle yaptım :P
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 saftirik samaella, altın değer kazanıp dursa eskisi gibi dediğin doğru. şu an durduğu yerde değer bile kaybedio şimdi baktım 83 ya ahahaha. geçen sene 93 den bozdum (ki evlendiğimde 103-110 arası idi altın) bi de değer kaybı üstüne kasa parası vermeyin
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 banka kasası pahalı bişi değil ya 250 -300tl
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BalisticGel said: ]Adamlar metal dedektörleriyle giriyor artık evlere. Şu olaylar yalan oldu hep. eh..o kadarina yapacak birsey yok..
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 senko said: banka kasası pahalı bişi değil ya 250 -300tl abi. zaten durduğu yerde değer kaybeden bir ürünü kasada tutmak için ekstra 300 lira niye veresin? aktarsın işte altın hesabına? 10bin adet çil altın yoktur ki kafalarından döksünler arada bir keyfine
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Erit sonra altın kaplama diş yaptır kendine hepsini, ne hırsızdan korkarsın ne depremden!!
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 10 000 cil altini tek tek kafadan dokersen zaten 1 metre yuksekten doktugunu varsayalim tanesi 7 gram mis..bayagi kemik filan birakmaz sanirim.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 1 metreden düşen 7gr lık ağırlık "tek tek" olursa can yakmaz. aynı anda düşürebilsen (eritip mesela) 70 kilo olur ki o zaman sakat tabii.
Öne çıkan mesajlar