Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Arkadaşlar napmalı bu gelen altınları ve paraları? Altınları bozdurup vadeli hesaba mı yatırmak lazım, yoksa altın hesabı açıp orda mı değerlendirmeli? Riskli bişi istemiyorum az olsun öz olsun. Altınları hiç bozdurmadan saklamak doğru değil, değil mi? Yıllık kasa parası falan kurtarmıyor galiba altının değerlenmesini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 straight to college fund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Kasa olayı biraz miktara ve manevi değeri olan takı olmasına bağlı. Yoksa fiziksel durmasının bir manası yok bana kalırsa. Ben direk bozdurup borçları ödeyip kalanı da vadelide tutuyorum. Ama eğer hiç ihtiyacın yoksa ya yine bozdurup vadeliye koy, ya da altın hesabına çevirt bi bankada kafan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 altinlara elleme..ole altin hesabi vs gibi de salakliklara girme..git bir derin dondurucu al ugur derin dondurucu..hanim onlari ispanaklarin filan arasina sarsin koysun derin dondurucunun en altina az da su dokup onlari kalip halinde dondurun..al sana kasa.. parayi da ya ev pesinati yapin yada alabiliyorsaniz arsa alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bahçeye gömdüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bana biraz altın ver 1 sene sonra 2 katını verim sdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 köpek ürerse ağzına atıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ben kümese koymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yada bozdur bas bi maça yolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 altın hesabına aktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 fakir sevindir. iban yürüdüm pmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 serjuhan said: Kasa olayı biraz miktara ve manevi değeri olan takı olmasına bağlı. Yoksa fiziksel durmasının bir manası yok bana kalırsa. Ben direk bozdurup borçları ödeyip kalanı da vadelide tutuyorum. Ama eğer hiç ihtiyacın yoksa ya yine bozdurup vadeliye koy, ya da altın hesabına çevirt bi bankada kafan rahat olsun. hergün evleniyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ev al, kiraya ver. ya da işletme olabilecek mekan al, kiraya ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dana22 said: altinlara elleme..ole altin hesabi vs gibi de salakliklara girme..git bir derin dondurucu al ugur derin dondurucu..hanim onlari ispanaklarin filan arasina sarsin koysun derin dondurucunun en altina az da su dokup onlari kalip halinde dondurun..al sana kasa.. parayi da ya ev pesinati yapin yada alabiliyorsaniz arsa alinAdamlar metal dedektörleriyle giriyor artık evlere. Şu olaylar yalan oldu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Killer said: serjuhan said: Kasa olayı biraz miktara ve manevi değeri olan takı olmasına bağlı. Yoksa fiziksel durmasının bir manası yok bana kalırsa. Ben direk bozdurup borçları ödeyip kalanı da vadelide tutuyorum. Ama eğer hiç ihtiyacın yoksa ya yine bozdurup vadeliye koy, ya da altın hesabına çevirt bi bankada kafan rahat olsun. hergün evleniyon mu Evet sık sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Liebe said: Arkadaşlar napmalı bu gelen altınları ve paraları? Altınları bozdurup vadeli hesaba mı yatırmak lazım, yoksa altın hesabı açıp orda mı değerlendirmeli? Riskli bişi istemiyorum az olsun öz olsun. Altınları hiç bozdurmadan saklamak doğru değil, değil mi? Yıllık kasa parası falan kurtarmıyor galiba altının değerlenmesini falan. altın hesabı aç ama altın artık kaybettirio gibi. önce fiziki altını kaydi altına (altın hesabına) çevirip, sonra uygun günde usd eur vs dönebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 imamizer'e yolla o ne yapılacağını bilir.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bankada kasa kirala altınları orada tut. Takılabilecek kolye vs varsa evde tutma riskini göze alabilirsin. Hesapta tutmaya gerek var mı bilmiyorum. Banka kasası bence çok daha mantıklı bir çözüm. Ben öyle yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 saftirik samaella, altın değer kazanıp dursa eskisi gibi dediğin doğru. şu an durduğu yerde değer bile kaybedio şimdi baktım 83 ya ahahaha. geçen sene 93 den bozdum (ki evlendiğimde 103-110 arası idi altın) bi de değer kaybı üstüne kasa parası vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 banka kasası pahalı bişi değil ya 250 -300tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BalisticGel said: ]Adamlar metal dedektörleriyle giriyor artık evlere. Şu olaylar yalan oldu hep. eh..o kadarina yapacak birsey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 senko said: banka kasası pahalı bişi değil ya 250 -300tl abi. zaten durduğu yerde değer kaybeden bir ürünü kasada tutmak için ekstra 300 lira niye veresin? aktarsın işte altın hesabına? 10bin adet çil altın yoktur ki kafalarından döksünler arada bir keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Erit sonra altın kaplama diş yaptır kendine hepsini, ne hırsızdan korkarsın ne depremden!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 10 000 cil altini tek tek kafadan dokersen zaten 1 metre yuksekten doktugunu varsayalim tanesi 7 gram mis..bayagi kemik filan birakmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 1 metreden düşen 7gr lık ağırlık "tek tek" olursa can yakmaz. aynı anda düşürebilsen (eritip mesela) 70 kilo olur ki o zaman sakat tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar