Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düğün takılarını nasıl değerlendirmeli?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar napmalı bu gelen altınları ve paraları? Altınları bozdurup vadeli hesaba mı yatırmak lazım, yoksa altın hesabı açıp orda mı değerlendirmeli? Riskli bişi istemiyorum az olsun öz olsun. Altınları hiç bozdurmadan saklamak doğru değil, değil mi? Yıllık kasa parası falan kurtarmıyor galiba altının değerlenmesini falan.
Mesaj tarihi:
Kasa olayı biraz miktara ve manevi değeri olan takı olmasına bağlı. Yoksa fiziksel durmasının bir manası yok bana kalırsa.

Ben direk bozdurup borçları ödeyip kalanı da vadelide tutuyorum. Ama eğer hiç ihtiyacın yoksa ya yine bozdurup vadeliye koy, ya da altın hesabına çevirt bi bankada kafan rahat olsun.
Mesaj tarihi:
altinlara elleme..ole altin hesabi vs gibi de salakliklara girme..git bir derin dondurucu al ugur derin dondurucu..hanim onlari ispanaklarin filan arasina sarsin koysun derin dondurucunun en altina az da su dokup onlari kalip halinde dondurun..al sana kasa..

parayi da ya ev pesinati yapin yada alabiliyorsaniz arsa alin
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Kasa olayı biraz miktara ve manevi değeri olan takı olmasına bağlı. Yoksa fiziksel durmasının bir manası yok bana kalırsa.

Ben direk bozdurup borçları ödeyip kalanı da vadelide tutuyorum. Ama eğer hiç ihtiyacın yoksa ya yine bozdurup vadeliye koy, ya da altın hesabına çevirt bi bankada kafan rahat olsun.

hergün evleniyon mu
Mesaj tarihi:
dana22 said:

altinlara elleme..ole altin hesabi vs gibi de salakliklara girme..git bir derin dondurucu al ugur derin dondurucu..hanim onlari ispanaklarin filan arasina sarsin koysun derin dondurucunun en altina az da su dokup onlari kalip halinde dondurun..al sana kasa..

parayi da ya ev pesinati yapin yada alabiliyorsaniz arsa alin
Adamlar metal dedektörleriyle giriyor artık evlere. Şu olaylar yalan oldu hep.
Mesaj tarihi:
Killer said:

serjuhan said:

hergün evleniyon mu

Evet sık sık
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Arkadaşlar napmalı bu gelen altınları ve paraları? Altınları bozdurup vadeli hesaba mı yatırmak lazım, yoksa altın hesabı açıp orda mı değerlendirmeli? Riskli bişi istemiyorum az olsun öz olsun. Altınları hiç bozdurmadan saklamak doğru değil, değil mi? Yıllık kasa parası falan kurtarmıyor galiba altının değerlenmesini falan.

altın hesabı aç ama altın artık kaybettirio gibi. önce fiziki altını kaydi altına (altın hesabına) çevirip, sonra uygun günde usd eur vs dönebilirsin
Mesaj tarihi:
bankada kasa kirala altınları orada tut. Takılabilecek kolye vs varsa evde tutma riskini göze alabilirsin. Hesapta tutmaya gerek var mı bilmiyorum. Banka kasası bence çok daha mantıklı bir çözüm. Ben öyle yaptım :P
Mesaj tarihi:
saftirik samaella, altın değer kazanıp dursa eskisi gibi dediğin doğru. şu an durduğu yerde değer bile kaybedio

şimdi baktım 83 ya ahahaha. geçen sene 93 den bozdum (ki evlendiğimde 103-110 arası idi altın)

bi de değer kaybı üstüne kasa parası vermeyin
Mesaj tarihi:
senko said:

banka kasası pahalı bişi değil ya
250 -300tl

abi. zaten durduğu yerde değer kaybeden bir ürünü kasada tutmak için ekstra 300 lira niye veresin?

aktarsın işte altın hesabına?

10bin adet çil altın yoktur ki kafalarından döksünler arada bir keyfine
  • Yeni Oluştur...