Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bir yarışmadan kazandığım razer ürünleri satılıktır, ürünler sıfır kutusunda açılmamıştır razer black widow ultimate 2014: 350 razer kraken pro neon (mavi) : 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Klavyenin Türkçe olmaması kötü normalde 459 TL 0 I türkiyede ama sen sanırım mausela beraber 350 ye veriyorsun gayet güzel ama yinede türkçe olmaması alışkanlık için sorun aratıyor yinede düşünebilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 http://i.imgur.com/Qt0YZxe.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yarışmadan sana gelirken faturalı bir şekilde mi geliyor? yani bir sorun olursa nereye götürüyoruz parçayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 deathadder satmıyo musun bi arakdaş arıyodu, blackwidowa da 100 veririm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bende neon'a 150 veririm. Bu arada Over Earmış kraken. Vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Abi yanlış anlama ama kraken pro çok kalitesiz ya, süngeri kumaşı plastiği falan dağılıyor 7-8 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 2 said: Klavyenin Türkçe olmaması kötü normalde 459 TL 0 I türkiyede ama sen sanırım mausela beraber 350 ye veriyorsun gayet güzel ama yinede türkçe olmaması alışkanlık için sorun aratıyor yinede düşünebilirim aslında YA AHAHAHAH biraz beyin meyin bişi versin şu garibana biri hayrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yahu yazmıştım ben postum kaybolmuş... görmemişim onu demiştim ya ayrıca ne var köşeyi görememiş olabilirim küçük resimde iyice bokunu çıkardınız saygısızlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ya ben de kraken almayı planlıyordum, cidden işe yaramaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 WoodsOfYpres said: Abi yanlış anlama ama kraken pro çok kalitesiz ya, süngeri kumaşı plastiği falan dağılıyor 7-8 ayda. Şu moralimi ne bozdu anlatamam. Daha yeni aldım (1 ay fln) kraken 7.1 öf =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Sleeep satıyorsa kafadan 8-10 sene taş gibi çalışır problemsiz. Bereketli adam. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 klavye + mouse gitti uplama şerefine: razer kraken -> 240 lira (:P) WoodsOfYpres said: Abi yanlış anlama ama kraken pro çok kalitesiz ya, süngeri kumaşı plastiği falan dağılıyor 7-8 ayda. abi valla bilgim yok ne övcem ne kötülücem googledan artık ulaşabildiği reviewlara göre karar verir insanlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bu akşama özel kartal/istanbul çevresinden ürünü alabilecek varsa ACİL fiyat razer kraken pro 200 lira X( satılmazsa bugün 230'dan ilan devam ya da iş bankasına havale geçebilecek biri de olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 senden aldığım asus orion pro olmasa atlardım anında; güzel fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar