Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Çok sağlam beklentilerim var bu filmden. Fragmandaki He Man sahnesinde ağladım, öyle diyeyim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Bugün izledim. Gayet güzeldi, gidin sinemada izleyin derim. District 9 sevenlerin beğenecegi bir film olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 gişede infilak etmiş. sonra neden iyi film yapılmıyor deniyor işte maalesef kitleler murican sniper'a rekor kırdırırken durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 yarın gitcem buna die antwoord nası oynamış merak ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 çok drama olacak gibi duruyor trailer dan ya. sarmaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 trailer fena degil gibi de su bizzt bizzt robot sesine bir cozum bulamadilar. dusunuyor kosuyor savasiyor ama hep ilkel bizztlama sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Birkaç eleştiri okudum vasat film deniliyor. Bir distrcit 9 değilmiş ki o film bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bunun hdripi de düşmüş, izleyin imdb ve rotten tomatoes kusmuk notları olsa da güzel film, elysiumdan iyi d9'a yakın kalite. die antwoord severler için zaten 11/10. sırıtarak izlediydim tüm filmi zevkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 distrcit 9 dan kat ve kat daha iyiydi bana göre Sense of humor var bir kerem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 film iyiydi de biraz potansiyelinin altında kalmış biraz. neden hastaneye götürtmedin sonra? neden adamın gitmesine izin verdiler başta? (polisleri getirebilirdi direkt) bir de chappie'nin bir yaşında çocuk olarak başlaması anlamsız olmuş, dili bilmiyorken nasıl şakur şukur öğrendi vs. beğendim yine ama çok daha iyi olabilirdi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 baya sapma sapan birsürü şey oldu filmde, hafif olsa zaten film kotarır konseptliyle de hakatten salaklık seviyesindeydi bazı şeyler. şu hintli cocuga artık rol verilmesin gitsin benzinlik açsın bi tane yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Geçen gün izledim çok iyi değil evet, fazla mantıksız şey var :p nassssııı yaaa Haberlerde aranıyor diyor, len son sahnede labaratuarda kendini başka yere upload edince vücudu orada bıraktı işte. Hala neyi arıyorsunuz anlamadım? Upload ettiğini mi öğrendiler ne yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ne guzel bi filmmis bu ya :D hardcore scifi beklemek hata, hic beklentim olmadan izledim cok eglendim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar