imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bi dk lan ben ilk izlediğim zamanda kadına o arabayı hediye olarak almış sanmıştım. yoksa sadece kendi arabasını süsletip üstüne benimle evlenir misin? evet evet evet yazdırarak mı gitmiş? bi sn bi de öyle olduğu varsayımıyla izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bi de öyle izle bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi araba rental ne diyorsun hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 pazarcı kılıklı adamın bmw hediye etmesi garip oluyordu zaten, kiralık çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 galerici arkadaşından bin rica almıştır 2 saatliğine, kiraladığını bile düşünmüyorum şahsen asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sequo gelsin açıklasın durumu o bilir bu işlerin nasıl oldugunu. ama o cırtlak yeşil renkli aracı hiçbir galerici de getirmez diye tahmin ediyorum. asdf ahahahaha bkonuyu okumadan canerin eşine aldıgı arabadan bahsediyorsunuz zannedip yazdım. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Şöyle saftorikler de var bu arada, kaçıncı hediyesi acaba, tabii gerçekse reklam değilse. said: Caner Erkin'den Asena'ya Lamborghini Fenerbahçeli milli futbolcu Caner Erkin, eşi Asena’ya yeşil renkli bir Lamborghini otomobil hediye etti.Otomobilin Türkiye'deki fiyatı yaklaşık 1,8 milyon TL http://i.radikal.com.tr/GaleriHaber/2014/11/05/fft22_mf2538025.Jpeg bu Caneri donla ortada bırakır 3-5 seneye http://i.radikal.com.tr/GaleriHaber/2014/11/05/fft22_mf2538027.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bingildak said: abi araba rental ne diyorsun hahahah nası ya jadhfgsjhgksf off abi boynum içine kaçtı yine başkası adına utanmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ben videoya yorum yapmıştım bu arada geçen sayfadaki, yeşilliyi okumadım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 vardir canerin de bir bildigi tatarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 imamizer said: bingildak said: abi araba rental ne diyorsun hahahah nası ya jadhfgsjhgksf off abi boynum içine kaçtı yine başkası adına utanmaktan. şimdi yeni verilerle daha isabetli bir analiz yaparsak; eleman cidden pazarcıysa kiralık arabayla aslında vurguna giden o gibi duruyor memur üni mezunu kadını hedefleyerek, bi de hemen doğurtursa ondan sonra kendisi kavede yatar karıkız kovalar, kadın da eve bakar dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 hamburgerin içine yüzük saklattir mekdanısda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar