imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ya ben bi ara çok güzel bi evlilik teklifi yazmıştım ama nerdeki aha buldum. imamizer said: eczaneden ilaç al. kapsul olan. kapsulu aç. ilacı boşalt. küçük bir kağıda seni seviyorum benim evlenir misin falan yaz boş kapsülün içine koy. sonra bir bahaneyle sevgiline yuttur bunu ilaç diye, vitamin diye.. sonra saatler sonra hiç ummadığı anda sevgilin kakasında senin evlilik teklifinle karşılassın. gg. ayrıca bu fikri ben buldum. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/icgRYRu83YX5z.gif başka yerde yazıyorsa canınız cehenneme. 7 sayfa konusu var hatta illa yazılmıştır arada işine yarıyacak bi şey. http://forum.paticik.com/read.php?20,7203757,page=1#top
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kostok said: @RamsesII her yıl üniversitelerin iibf bölümlerinden, eğitim fakültelerinden binlerce 22-23 yaşında fıstık gibi kız mezun oluyor, birini al gitsin, hepsi birbirinin aynısı zaten. Abi valla ben bunları ortamına giremiyorum.Çalıştığım yer itibariyle, kendi çevrem itibariyle bu topluluğa erişimim yok. Gidip lise önünde bekler gibi üniversitede takılacak halim de yok.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bence ayarlıyabılıyorsan haftasonu için ufak bir tatil gibi birşey ayarla. şöyle göl kenarında falan sonra şömine + ayı postu + şarap + yüzük diye kombolarsın..
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Abant guzeldir bu mevsimde + abant otelde gayet iyidir.
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 RamsesII said: Kostok said: @RamsesII her yıl üniversitelerin iibf bölümlerinden, eğitim fakültelerinden binlerce 22-23 yaşında fıstık gibi kız mezun oluyor, birini al gitsin, hepsi birbirinin aynısı zaten. Abi valla ben bunları ortamına giremiyorum.Çalıştığım yer itibariyle, kendi çevrem itibariyle bu topluluğa erişimim yok. Gidip lise önünde bekler gibi üniversitede takılacak halim de yok. ingilizce var mı?
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Marty said: heh belli oldu iyi kadin mantigi iyi kadın yoktur. (anneleriniz hariç)
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bence ayrılmak istediğini söyle, ayrılmak istemezse tak yüzüğü.ayrılırsa masraftan kurtulursun
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kostok said: RamsesII said: Kostok said: @RamsesII her yıl üniversitelerin iibf bölümlerinden, eğitim fakültelerinden binlerce 22-23 yaşında fıstık gibi kız mezun oluyor, birini al gitsin, hepsi birbirinin aynısı zaten. Abi valla ben bunları ortamına giremiyorum.Çalıştığım yer itibariyle, kendi çevrem itibariyle bu topluluğa erişimim yok. Gidip lise önünde bekler gibi üniversitede takılacak halim de yok. ingilizce var mı? Var???
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 RamsesII said: Kostok said: RamsesII said: Kostok said: @RamsesII her yıl üniversitelerin iibf bölümlerinden, eğitim fakültelerinden binlerce 22-23 yaşında fıstık gibi kız mezun oluyor, birini al gitsin, hepsi birbirinin aynısı zaten. Abi valla ben bunları ortamına giremiyorum.Çalıştığım yer itibariyle, kendi çevrem itibariyle bu topluluğa erişimim yok. Gidip lise önünde bekler gibi üniversitede takılacak halim de yok. ingilizce var mı? Var??? türkiyede operasyonu bulunan uluslararası ngolara gidip hatun bulcan kendine o zaman. keklik gibi düşüyorlar. çok efor veya para sarfına ihtiyaç olmuyor.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ngo ne abi amma cahil kalmışım la wtf
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sivil toplum kuruluşu. gavur ngosu olacak ama.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Greenpeace a falan mı katılayım onu mu diyorsunuz, aktivist mi olayım lan?
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 valla ramses en son parmaklama olayından sonra senin için doğru adres ne olabilir ki?
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 aktivist değil. aktivist başka şey. ngoya katılıp orada aktif görev alacaksın. toplantılarına gideceksin, yemeklerine katılacaksın, fırsat buldukça yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarına katılacaksın, pussy magnet bu tarz organizasyonlar, gökten seks ve alkol yağıyor, asla partnersiz kalmazsın. azcık ingilizce konuşabiliyorsan yeterli. 72 milletten hatun götürürsün. duvarına atlas asar ülkelerin üzerine çarpı atarsın. hiç mübalağa etmiyorum.
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kenjuro said: Kostok heracles1989 musun o kim tanımıyorum.
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Madcat said: kostok linklerle konuş arkadaşım. öyle hazır lokma yok. ehehehe. ben sadece yolu gösteririm. bir yolu bilmekle, o yolda yürümek farklı şeyler. yolda yürümek size kalmış.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 totemic said: valla ramses en son parmaklama olayından sonra senin için doğru adres ne olabilir ki? ARkadaşlar yandaş medya gibisiniz habire çarpıtıyosunuz olayları
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kostok ben çalışan adamım bu dediklerini yapmak için biraz daha boş olmak lazım gibi bir intiba edindim ben...
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 mesai saatinde değil, haftasonları ve haftaiçi mesaiden sonra. buralara katılım gösteren herkes çalışıyor zaten.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Ula ben bi greenpeace ile bu panda şeklinde amblemi olan organization u biliyorum... Neyse bakıcam artık
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 şimdi evlenme demiyorum ama hobi olarak evlen
Öne çıkan mesajlar