Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varoşluğun cazibesi

vulga

Öne çıkan mesajlar

avrupa yakası dizisinde bir bölümde işliyorlardı burhan altıntop kıraathane ile tanışıyor ve bağımlısı oluyordu. yeşil masa örtüsü, dumanaltı ortam vs.

bu aralar bana çok oluyor bu ya. birkaç gündür kahve ortamında bulunuyorum çay, tütün, spor gazeteleri, sıcak ortam, küfürleşen el şakası yapan koca koca adamlar falan garip bir şekilde içimde oraya ait olma isteği uyandırdı. tribün besteleri dinlemeye başladım youtubedan eski manitaya laf sokmalı falan aşırı güzel besteler var. ortamlar varoş ama dostluklar falan epey sıcak geldi gözüme. gelecek kaygısı olmayan, kafasına göre yaşayan, gündem nedir ne değildir silkinde olmayan tipler.

yolda görsek apaçi, serseri, zalım vs dediğimiz bu adamlar gençliğini dolu dolu yaşarken biz hep birşeylere hazırlık yapıyoruz ama bir türlü o gün gelmiyor abi. trafikte yollarda, ders başında (iş'te), bilgisayar başında ömrümüz gidiyor. tatil kovalıyoruz ki arkadaşlarla oturup birşeyler içelim bir yerlere gidelim, qova vuralım. bu adamlar bunların hepsini zaten yapıyor amk alıyo malbuşunu çekirdek kolasını buluyo bi merdiven veya duvardibi muhabbetini çeviriyor.

biz de sosyalleşiyoruz da ne biliyim herkesin vaktini uydurmaya çalışıyoruz mekandı şuydu buydu duş almam lazım ben biraz geç gelcemdi vesaire yani spontane olamıyor hiçbir şey. semt çocukluğuna değil de semt kültürüne özeniyorum galiba. her an herşeyi bırakıp gaziosmanpaşaya taşınabilirim. ebru gündeş araftayım da çok güzel şarkı var mı lan

birkaç tribün bestesiyle mesajımı sonlandırıyorum tşk

yt1

yt2

yt3

yt4

yt5

Sosyal ağlarda paylaş

ben bu tip ortamlarda büyüdüm.tek düşüncen tuttuğun takım,batakta batmamak,okeyde dayak yememek oluyor aslkfahsf.

ama bir süre sonra ne yapıyorum lan ben diyorsun.hani konuşacağın konu yok adamlarla fazla.futbol,karı kız ve cemil abinin batakta nasıl battığından başka konuşacak konu yok.

hep böyle amcalar var işte bunlarla ne konuşabilirsin ki asfklasf

Sosyal ağlarda paylaş

Bütün yaşam amacını sadece karşı cinsi etkilemeye indirgemek
İlk posttaki tür kişilerin hayatı boyunca kız arkadaşsız/eşsiz kaldığını varsaymak

Haa bi de ilkokulunuzu hatırlayın şimdi o arkadaşlarınız ne iş yapıyodur? Kimlerle evlenmişlerdir? Eğer siz içlerinde görece olarak daha iyi şartlara sahiptiyseniz muhtemelen o yıllarda süttünüz :D ve o zambak olup büyülemek istediğiniz kızlar sizden daha havalı jöleli çocuklara (belki bugün kaportacılık, boyacılık vs. yapıyorlardır kim bilir) bakıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok yanlışlardasın.

bıyıkların terlediği beyinsiz geçen dönemdeki davranışlardan sıyrılmak lazım. insan 20+ya doğru bi neolyuor lan? oluyor. olması lazım. liseli kalanların beyin fonksiyonu artmıyor.

adam lisede ENBÜYÜKCİMBOM diyorsa. mutluysa.
üniversite bitiyor ENBÜYÜKCİMBOM diyor. fonksiyon hep aynı.
kahvedekilerin hepsi liseli aslında. farkında değiller.
bi amaç bişey uğrunda koşanın zamanı olmaz.
embesiller uzun vadeli spontane yaşar

yoksa metafordu kız büyülemek, ben de biliyorum t**banlı_s***ş.avi hep mevcut. ama estetik açıdan çiçek - ot işte.

HADİ CURE ATTIM.
PRIESTLERDEN UZAK DUR ARTIK.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yolda görsek apaçi, serseri, zalım vs dediğimiz bu adamlar gençliğini dolu dolu yaşarken biz hep birşeylere hazırlık yapıyoruz ama bir türlü o gün gelmiyor abi. trafikte yollarda, ders başında (iş'te), bilgisayar başında ömrümüz gidiyor. tatil kovalıyoruz ki arkadaşlarla oturup birşeyler içelim bir yerlere gidelim, qova vuralım. bu adamlar bunların hepsini zaten yapıyor amk alıyo malbuşunu çekirdek kolasını buluyo bi merdiven veya duvardibi muhabbetini çeviriyor.

biz de sosyalleşiyoruz da ne biliyim herkesin vaktini uydurmaya çalışıyoruz mekandı şuydu buydu duş almam lazım ben biraz geç gelcemdi vesaire yani spontane olamıyor hiçbir şey.

şu kısım çok doğru :)
Sosyal ağlarda paylaş

Olm cehalet mutluluk getiriyor gerçekten. Kafan boşsa, sorgulamıyorsan, etrafındaki bok püsür şeylerden rahatsız olmuyorsan tabi ki o ortamda rahat edersin.

Dostlukların daha sıcak olması tamamen yalan, o senin kişisel ilişkilerinle alakalı bir şey. O övdüğün kahvelerde okey oynarken taş çaldı diye birbirini öldüren sıcak dostlar var sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

O adamlar seni beni köpek gibi kıskanıyor lan, manyak mısınız özendiği şeye bak. Ben öyle yerlerde büyüdüm İstanbul-Kartalda, işin içini bilmeden hayal kurmuşsunuz.
Ha tabii elit olurken saf da olma, ortayı gördün mü golünü at geç, ayrıca elinden geleni yap ama siktir et demeyi de öğren yenilgiyi kabullenmeyi de, olmayacak duaya amin deme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...