xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 200 küsür yıldır ölmeyen birisini konu alıyor. Ölümsüz arkadaşımız adli tıpta çalışıyor ve ölümleri araştırıyor. Yılların verdiği tecrübe ve bilgi epeyce birikmiş tabi, bunu da olayları çözmede veya gündelik hayatında kullanıyor. Arada tarihte yaşadığı durumları gösteriyor, biraz polisiye, biraz Sherlock kıvamında, hafiften bi tıp ve aşk tarafları da yok değil sanki.. Şimdilik güzel gidiyor (3 bölüm izledim), sürekli aynı yerde döngüye girme riski var ama alttan alttan başka konular da işliyorlar geçmiş ve gelecekle ilgili. Canı sıkılıp yeni bişeyler izlemek isteyen varsa buyursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Çok favori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 iptal sinyalleri geldi coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mentalist'i andırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Fena diil bastan beri izliyorum. Olmeyen sherlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Sezonu iyi bitirdiler :) Iptal edildi dizi ama final iyi baglaninca gerekte yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 İYi zaman geçirtiyor ama bitince özlenmeyecek bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 arada izliyodum da öteki elemana noldu kaçırdım. 5 sezon da gitse biyere bağlanabilecek bir konusu yok açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 :/ sezon finali de iyiydi. Bi sezon daha giderdi ya. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Nasıl iptal olur bu dizi ya. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Kesin iptal mi? İhtimal vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar