Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Daha durun haftasonu oğuzhan'ın muhteşem futbolu ile Bursa 3- 5 atsın ozaman görücem ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 hayır o bir kere %93 pas isabetiyle oynuyor. kötü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Vodafone Arena #Sabret Vodafone Arena ekibi tarafından hazırlanan infografik. Stad bittiğinde çok şey değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Stadin teknolojileri hos ama ne kadar aktif kullanilacak bekleyip gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Vodafone değil de Türk firması olaydı bu kadar güzel reklamlar olmazdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 bişi sorucam lan bizim reklamlarda bu kadar bu kadar xx kablosu döşüyoruz, bu kadar bu kadar çokomastik überdüper uzay hattı çekiyoruz diyor da, bizim stadın böyle fantastik özellikleri mi var yoksa genel stad yapım işini bize abartıp mı anlatıyolar reklamlarda? dipnot: kamyon bekleme falan lokasyona bağlı ona bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 stadın fantastik özellikleri olacak. esasen fantastikliği kalmadı dünyada da bizim ülkede öyle asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 said: BEŞİKTAŞ İLK 11'İ Tolga - Serdar, Franco, Atınç, Motta - Atiba, Veli - Gökhan, Sosa, Olcay - Demba Ba. BURSASPOR'UN 11'İ: Harun, Civelli, Serdar Aziz, Aziz , Şener, - Bekir, Belluschi, Ozan Tufan, Bakambu, Filipe Josue- Jose Fernandao KG VAR 2.5 Gol Üstü IY 0.5 gol üstü X2 Bursaspor SÜRPRİZ GOL ÜSTÜ 3.5 ÇEREZLİK SKOR TAHMİNİ 2-2 DEĞERLENDİRENLERE BOL ŞANS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 e iyi ersan dışında eksik yok o zaman. motta da oynayamaz diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Ben hissemi aldim stadi bitirebilirsiniz artik hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 iyi başladık zulumpiyattaki maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Cok iyi basladik demek ki kaybedicez sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 süper başladık ilk pozisyonda gol yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Tolganin hediye ettigi kacinci mac, mac kurtarmayi gectim bir kere top cikar be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Tolga ne yapsin be. bek ortada yok stoper tosbaga gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Adam capraza gidiyor her attigi adimda aci kayboluyor iceri donse atinc yetisecek salak cikti kaleyi bosaltti Al sana kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Cok iyi. Guzel mac olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 gol çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 inönüdeki 3-3 maçına gitmiştim =p buna gidemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bjk alır bu macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Civellinin taban karambolde gitti galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Ya yine 3leyip 4licemiz maç bizi kanser edicek, bulmuşuz açık oynamaya çalışan takımı pozisyon üretemiyoruz, bursa bok gibi GS maçındaki bursadan eser yok 2 top yapamıyorlar bir kere geldiler onada stoper kaleci el ele hediye gol verdik. Bir kere daha geliceklerdi atınç sayesinde tutmadı onda. Olcay biraz aksıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Tolga güven veriyor, ortalama kaleci Cenk güven vermiyor, iyi kaleci hangisini seçerdim bilmiyorum. Tolga bir adım önde duruyor mantıklı baktığında ama eldekilerin ikisi de takımı başarıya taşıyacak kalecilerden değil. Kaleci şart bu takıma gelecek seneden itibaren belli oldu. Tolga süreci iyi taşıdı ama eyvallah diyip bir spot geriye alarak yeni arayışlara çıkmanın vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bu ara tüm türk kaleciler vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar