Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bilic gitsin demek neyin kafasıdır ya :D

Bir teknik direktörü sadece takımı sahaya sürdüğü formasyonla, kimi çıkarıp kimi soktuğuyla yargılayamazsınız.

Adamın bir karakteri var, oyuncular üzerinde hissettirdiği saygı var. Yani sen yöneticini sevmezsen işini de sevemezsin.

Kırk yılın başında lideriz, avrupadayız.

Bonzai'yi azaltın....
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Prensi Oğuzhan varken Bilic başkasına forma vermez.

abi yok ben düşünmüyorum bunu
adam hakket düzgün dağıtıyor formayı..

oğuzhana farklı görev veriyor biz başka şey bekliyoruz
oğuzhan bu son maçta resmen atiba gibi oynadı
Sosyal ağlarda paylaş

ki iyi de oynadı, son 2 maçtır geri geliyor top kapıyor, stoperlerin arasından top cıkartıp takımı hücüma kaldırıyor, sosa ile oynarken, ozzy den sosa gibi son pas yapmasını cok beklemeyin, ha yine yapacaktır ama eskiden beklediğimiz, o geçen sene ozzye muhtaç takım yok suan. onun da görevi farklı, o da son 2 mactır farkında ve ona göre oynuyor
Sosyal ağlarda paylaş

bakın beyler forvet olsun olmasın, rakip 2 kişi eksildikten sonra oyunu domine edemiyorsan o teknik direktörde sorun vardır. olcay'ı da koyabilirdi, başka türlü de oyunu öne yıkabilirdi. demba yine yalnız kalmazdı ki adam olcay'ı çıkardı onu da not düşeyim. olcay iyi oynamıyordu. ancak kötü oynarken de gol atabilen bir adamdan bahsediyoruz. 6 golü var. tosun ve pektemek'in toplamından fazla.

tldr: biliç yetemiyor

şunu da not düşmek istiyorum, liderlik kimseyi kandırmasın. fenerbahçe daha iyi top oynuyor. zaten ligde haftalardır kendi standartımızın altında oynuyoruz. ligin ikinci yarısı rahat geçen bir maç hatırlıyor musunuz? ben bir gençlerbirliği maçını hatırlıyorum, o da iyi oynadığımızdan değil, gençlerbirliği'nin de berbat oynadığından. bizim kötü halimiz onların kötü halini dövmeye yetti sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ki iyi de oynadı, son 2 maçtır geri geliyor top kapıyor, stoperlerin arasından top cıkartıp takımı hücüma kaldırıyor, sosa ile oynarken, ozzy den sosa gibi son pas yapmasını cok beklemeyin, ha yine yapacaktır ama eskiden beklediğimiz, o geçen sene ozzye muhtaç takım yok suan. onun da görevi farklı, o da son 2 mactır farkında ve ona göre oynuyor

Tolgay geldiği için yaşadığı göt korkusu yüzünden sadece iyi oynamaya başladı. Oğuzhan'dan beklenti kalitesini göstermesi, iyi oynaması değil.

takımı seri paslarla dikine hücuma çıkarabilen ve oyunu yönlendirebilen bir oyun kurucu olması beklenirken şuan sadece formda bir Selçuk İnan gibi oynuyor.

Tamam seviyoruz, sahiplendik adamı ama geldiği yıldaki toy Oğuzhan'ın çeyreği yok şuan sahada

neymiş efendim %93 pas isabetiyle oynamış. Selçuk İnan da her maçta %90 isabetle oynuyor. Yana ve geriye oynayarak pas isabeti oranı yakalayan adama iyi diyeceksek işimiz zor. Oğuzhan'ın yaptığı her şeyi Selçuk yapınca XELÇUK ZAAA oluyor ama Oğuzhan yapınca OOOO ALKIŞ oluyor.

Eli alçıda oynayan Tolgay daha takımı tanımadan, arkadaşlarının maç tempolarını bilmeyen daha iyi paslar atıyorsa Oğuzhan'ın artık kendisini sorgulaması gerekiyor. Takımda kimsenin almadığı süreyi alıyor ve halen sadece iyi oynuyorsa bunu sorgulamak gerek.

Tolgay'ın gelmesi 1.5 senedir yattığı yerden kalkmasına sebep olduysa biraz da formayı özlese demek aklı başına iyice gelir. 3 senedir fizik olarak bile üstüne koyamayan bir adamdan bahsediyoruz. Artık kastırması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

oğuzhan'ı şu son maç için eleştirmem. görevi farklıydı. becerebildiğince yerine getirdi. pozisyon olarak geride oynadı zaten. ama önceki maç takım savunmasına yardımcı olurken hangi ofansif meziyetlerini gösterdi? öyle topu al, yanına ver, veli de yapıyor onu. beklenilen o değil. zaten saha içinde değil saha dışında yapmadıkları asıl sorun. çalışmıyor işte. fernandes'in takım savunmasına SIFIR katkısı vardı. ama duvar gibi adamdı.

ama şu an yerine konduğunda bok gibi oynuyor. bu sezon geçen sezonki halinden kötü. ilerleme olmamasını geç gerileme oldu. savunulacak bir tarafı yok. kendisini epey yetenekli bulan biri olarak söylüyorum, hali tamamen hayal kırıklığı. ismail de öyle.

ben olsam oynatmam oğuzhan'ı. ki biliç bile oynatmaktan vazgeçti bence. şu maç sırf atiba hazır değil diye oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...