RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Abi ben evli filan değilim full bekarım.Burayla çok bi bağlantım yok, annem babam var bi.Akraba eş dost da çok az.... Ülkeyi de sevmiyorum (nası sevelim son 4-5 senedir boku çıktı). Lanet olsun ki yurtdışında iş bulmak çok zoorr...İnşaat müh, elektrik müh. filan olsam sıkıntı değil de benim professionum da bulamıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dubai'nin tamamı öyle zaten. Expat dolu ağzına kadar. Öyle bi kurtarılmış bölgeye ihtiyaçları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 zor mor degil..yaz aylarinda bir suru gurbetci ile konusuyoruz ..ne yaptin ne ettin diye.onlar anlatmayi ben dinlemeyi seviyorum...hepsi vasifsiz eleman..cogu etnikligini kullarak siginma istemis dirsegi gormus..3-5 senede geri gonderilmis yilmamis gitmis almanya olmazsa norvece gecmis.norvec olmazsa avusturyayi denemis. buyuk kismi 10 000 euroya hileli evlilik yapmis oturumu ole almis.anlattiklarina gore oralarda zaten bu isin mafyasi coktan kurulmus..gecimini o yoldan saglayan yiginla kadin varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 uçakla gidiyorlar diye tahmin ediyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dana22 said: ben her yerde is bulabilirim de ne oluyor..gotunu kaldirip alistigin ortami terk edemiyorsun..hele evli ve cocukluysan.. valla kuzenim senin durumdayken bastı dubai ye gitti. gayet de mutlu senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 secret society kuracağım ben. metroda inenleri kapının yanına çekilerek bekleyenler girebilecek sadece. yan tarafta beklerken birbirimizin ceketlerine business documentleri falan koyacağız. böyle böyle gidilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Ren said: metroda inenleri kapının yanına çekilerek bekleyenler girebilecek sadece. peki trenden inerken bu yana çekilmeyip hemen binmeye çalışanlara omuz atarak aktif bir şekilde tepki gösterenlere ekstra ücret var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar