Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal TL ödemelerde fiyat farkı

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Dolar ile ödeme olsa anlayacamda Paypal'da TL ile ödeme yaptığımda da kur değiştirmemesine rağmen ekstrede farklı fiyat oluyor.

77 küsür TL bi ödeme yaptım mesela Türk sitesine, ekstrede 79.8 olmuş

şimdi yine 349'luk bi ödeme yaptım 354 küsür diyor. TL'yi önce dolara sonra dolardan yine TL'ye falan mı çeviriyor bunlar ne alaka anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

olur zaten anneme aldım ben de asdfgh, wp8 diğerlerinden kolay ve hızlı. ben 2 yıldır falan kullanıyodum daha android almam telefon, apple alırım belki bi sonrakinde. kamerası dandik ama. kameralı istiyosan şunu alcan http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:

Fiyat farkı istemiyorsan, paypalda alışverişi yaparken extra options mı ne vardı ona tıkla. Ordan satıcının istediği para birimi türünden ödemek istiyorum de. Döviz hesabına dolar ekle bankanda ve direk dolar olarak öde.

Paypalın baz aldığı kur normal döviz kurundan farklı, her türlü paypal para birimi dönüştürmeden para kazanıyor.
Örneğin paypal hesabınız default dolarda fakat siz TL yada başka para birimiyle ödeme yapicaksınız, burda paypal kafasına göre belirlediği kurdan dönüştürme yapıp ödeme yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Silphatos said:

paypal hesabındaki parayı sadece tr içi bi hesapa ödeme yaparken kullanabiliyosun, yurtdışı için içinde para olsa bile karttan çeker, 5 yıldır falan bu şekilde

hayır ya 2 sene önce fln ben paypal bakiyemden ödeme yaptığımı çok net hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...