Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Dolar ile ödeme olsa anlayacamda Paypal'da TL ile ödeme yaptığımda da kur değiştirmemesine rağmen ekstrede farklı fiyat oluyor. 77 küsür TL bi ödeme yaptım mesela Türk sitesine, ekstrede 79.8 olmuş şimdi yine 349'luk bi ödeme yaptım 354 küsür diyor. TL'yi önce dolara sonra dolardan yine TL'ye falan mı çeviriyor bunlar ne alaka anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 paypal değilde banka çeviriyor diye biliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 awp asimoov mu aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 steame 3-4 yıldır para vermedim, vermem de asd hediye telefon aldım. teknosada lumia 525, 399tl paypalla ödeyince 350 oluyor öneririm güzel telefon ben 520 kullanıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 totemic said: paypal değilde banka çeviriyor diye biliyorum ben.. abi tl ödemenin neyini çeviriyor, tlyi önce dolara doalrdan da tlye çeviriyorsa abv paypal+işbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Fiyat farkı istemiyorsan, paypalda alışverişi yaparken extra options mı ne vardı ona tıkla. Ordan satıcının istediği para birimi türünden ödemek istiyorum de. Döviz hesabına dolar ekle bankanda ve direk dolar olarak öde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Aynı problemi bende yaşadım. Bu senin çalıştığın bankanın uyguladığı işlem ücreti gibi bir şey. Aslında çekilen ekstra para tekrar aynı karta 1 hafta sonra iade ediliyor. Google AdWords reklamları yönetiyorum aynı olay orada da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tl yi neden paypalla ödüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 daha ucuzmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ekstrede 349tl, 359.19tl olmuş kur dönüşümü olmadan asd, mail attım çakallara 10 tl 10 tldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Silphatos said: hediye telefon aldım. teknosada lumia 525, 399tl paypalla ödeyince 350 oluyor öneririm güzel telefon ben 520 kullanıom Anne telefonu olur mu, windows falan nasıl kolay mı gerçekten diğerlerine göre? Kamerası nasıl ayrıca? Alayım bende olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 olur zaten anneme aldım ben de asdfgh, wp8 diğerlerinden kolay ve hızlı. ben 2 yıldır falan kullanıyodum daha android almam telefon, apple alırım belki bi sonrakinde. kamerası dandik ama. kameralı istiyosan şunu alcan http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paypal ile ödeyince nasıl daha ucuz oluyor, kampanya mı var teknosada paypal için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 googlea teknosa+paypal yazar mısın, sonra da 2. sonuca tıklar mısın amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 D@rkwish said: Fiyat farkı istemiyorsan, paypalda alışverişi yaparken extra options mı ne vardı ona tıkla. Ordan satıcının istediği para birimi türünden ödemek istiyorum de. Döviz hesabına dolar ekle bankanda ve direk dolar olarak öde. Paypalın baz aldığı kur normal döviz kurundan farklı, her türlü paypal para birimi dönüştürmeden para kazanıyor. Örneğin paypal hesabınız default dolarda fakat siz TL yada başka para birimiyle ödeme yapicaksınız, burda paypal kafasına göre belirlediği kurdan dönüştürme yapıp ödeme yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Silphatos said: googlea teknosa+paypal yazar mısın, sonra da 2. sonuca tıklar mısın amk telefondan google falan filan uğraşamadık merak edip sorduk. akıllı olalım yoksa çizerim genco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aramaya inanmayana inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bi sorum olucak. hesabımda birikmiş para var $ olarak fakat ödeme yaparken bu hesaptaki parayı kullanamıyorum. nasıl olucak bu iş. fena patladım böyle birşey yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 komisyon alıp paypal $'i TL'ye çevirenler var baya, dh'de falan vardır burda da kesin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ayri tl hesabi acip para transferi yapican bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bende bakiyemdeki parayı çevirebiliyorum tl ye paypal üzerinden ama bunu yapmak istemiyorum. hem düşük kurdan tl e çeviriyor hem de ödeme yapmaya kalktığım vakit 2 kere çevirmiş oluyor $>tl>$ haliyle para eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 paypal hesabındaki parayı sadece tr içi bi hesapa ödeme yaparken kullanabiliyosun, yurtdışı için içinde para olsa bile karttan çeker, 5 yıldır falan bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Goren 50k $ cevireceksiniz sanir. Birakin lan adamlar da 3-5 kazansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Silphatos said: paypal hesabındaki parayı sadece tr içi bi hesapa ödeme yaparken kullanabiliyosun, yurtdışı için içinde para olsa bile karttan çeker, 5 yıldır falan bu şekilde hayır ya 2 sene önce fln ben paypal bakiyemden ödeme yaptığımı çok net hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Theridone said: Goren 50k $ cevireceksiniz sanir. Birakin lan adamlar da 3-5 kazansin valla 3 5 kazansalar tamam 30 50 fln kazanıyorlar hesaplayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar