MilleR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ben mesela Sanitarium'u hatırlıorum bi. şöyle başka bildiiniz sinir bozan rüyalarınıza giren bütün oyunları sayabilirseniz çok makbule geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 benim psikolojimi bozan oyun ultima olmustur :D[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ultima + manhunt manhunt oynadıktan sonra ark.ların derilerini yüzme isteği gelmişti[signature][hline]"Acı var mı acı" reha muhtar "Uğur alet çalışıyor mu" şansal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 daggerfall kapıyı açarken arkanızdan "Hold! Hold!" die sesler duyarsanız annayın ki daggerfall'u biraz fazla kaçırmışsınızdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ultıma + Manhaunt + Legeacy of Keyın serısı :P (Blood omen & soul reaver)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Miller'in istediği tarz oyunlar daha farklı anladığım kadarıyla, bir oyunu çok oynarsan evet rüyalarınıza veya arkadaşlarınızla dialoglarınıza felan girer de, Sanitarium daha farklı dediğiniz olaydan.. Sanitarium'a Planescape: Torment de ekliyebiliriz sanırım Başka aklıma hikayesi o kadar etkileyici oyun gelmiyor.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Aralık 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 W2 "yeş miloyd" çok rahatsız etmiştir hep beni.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 silent hill[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 half life ama benimki cok oynamaktandi ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tabii ki silent hill kanser olmaya birebir =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya daha cok oynarken oyunun atmosferine kapilip gercekten sanki siz yasiomussunuz gibi korkamanizdan bahsediorum. yani tabii ki cok oynamaktan akliniza girer ama daha cok oyun iciyle ilgili benim dediim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bir keresinde satrancı fazla kaçırmıştım. L şeklinde yürümeye başlamıştım. rüyalarımda satranç taşları görmeye başlamıştım. sonra bıraktım hoh rahatım şimdi.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: lord_elvyn, 24 Aralık 2004 20:20 tarihinde demiş ki: bir keresinde satrancı fazla kaçırmıştım. L şeklinde yürümeye başlamıştım. rüyalarımda satranç taşları görmeye başlamıştım. sonra bıraktım hoh rahatım şimdi. bu da ilginc tabii. satranctan... gecmis olsun ama eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu oyunlar psikoloji bozuyor vallah.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 manhunt bi yerden sonra dalgalandırıyor psikolojiyi evet. onun dışında psikolojimi etkileyen hiçbir oyun olmadı, the guild çok oynadıydım vaktinde o olabilir mesela ehu.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 uo[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Resident Evil Sanataryum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pcmde ilk oynadığım oyun red alert daha ilk gece rüyama girmişti ruslar :) onun dışında uo tabi ya rüyamda skill kasıodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 everquest[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tenc-Hu & Oni Musha[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 resident evil oyunlarinda az mi cektik beah oynaya oynaya kapilari acarken zombi cikacak die ödüm kopuodu :P cocukluk i$te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 uo ve cm...hiç kalkasım gelmezdi ikisinin başından ve bir aksilikle karşılaşınca feci sinir olurdum..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Crusader Kings SAM DUYUYOR MUSUN?!![signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 insaniquarium 7/24 balık beslenir mi be[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Heh ben çoğu oyunda tırsıyorum 10dk dan fazla oynamıyorum mesela doom3 ü de oynamıyorum ama rüyama falan girmiyo sağdan soldan adam fırlaması beni deli ediyo bide halflife da dili sarkıtıp yukarı çeken yaratıklar yüzünden oynamıyorum[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar