Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikoloji bozan oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Miller'in istediği tarz oyunlar daha farklı anladığım kadarıyla, bir oyunu çok oynarsan evet rüyalarınıza veya arkadaşlarınızla dialoglarınıza felan girer de, Sanitarium daha farklı dediğiniz olaydan.. Sanitarium'a Planescape: Torment de ekliyebiliriz sanırım
Başka aklıma hikayesi o kadar etkileyici oyun gelmiyor.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Aralık 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tabii ki silent hill

kanser olmaya birebir =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
ya daha cok oynarken oyunun atmosferine kapilip gercekten sanki siz yasiomussunuz gibi korkamanizdan bahsediorum. yani tabii ki cok oynamaktan akliniza girer ama daha cok oyun iciyle ilgili benim dediim.
Mesaj tarihi:
bir keresinde satrancı fazla kaçırmıştım. L şeklinde yürümeye başlamıştım. rüyalarımda satranç taşları görmeye başlamıştım. sonra bıraktım hoh rahatım şimdi.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 24 Aralık 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
bir keresinde satrancı fazla kaçırmıştım. L şeklinde yürümeye başlamıştım. rüyalarımda satranç taşları görmeye başlamıştım. sonra bıraktım hoh rahatım şimdi.

bu da ilginc tabii. satranctan... gecmis olsun ama eheh :)
Mesaj tarihi:
manhunt bi yerden sonra dalgalandırıyor psikolojiyi evet.
onun dışında psikolojimi etkileyen hiçbir oyun olmadı, the guild çok oynadıydım vaktinde o olabilir mesela ehu.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
uo ve cm...hiç kalkasım gelmezdi ikisinin başından ve bir aksilikle karşılaşınca feci sinir olurdum..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Crusader Kings

SAM DUYUYOR MUSUN?!![signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Heh ben çoğu oyunda tırsıyorum 10dk dan fazla oynamıyorum mesela doom3 ü de oynamıyorum ama rüyama falan girmiyo sağdan soldan adam fırlaması beni deli ediyo bide halflife da dili sarkıtıp yukarı çeken yaratıklar yüzünden oynamıyorum[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
  • Yeni Oluştur...