sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 video private dedi la. yok mu alternatif link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 oo anladigim kadari ile bayagi bir hit aldilar ..yakindir gazeteden okuruz gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 adeta bir çal keke çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Aluriel said: NoTwisT said: (turkcesi neydi lan bunun) restraining order ? Evet "Bu adamin 200 metre yanina yaklastigini gormiycem yakarim serefsizim" karari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Öff östrojen kokmuş burası gevşekler doluşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kız haketmiş, adamda cezasını kesmiş. ayık olun karı kılıklılar, delikanlılık budur. erkek dediğin maço olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ufk110 - alkislarlayasiyorum.com said: Dövseler de kolasını ikram etmişler kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Helal seko başkan, konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kadını dövenler gücü erkeğe yetmeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bu erkek dediğin maçoluk bilmemne olanlar bilmemnelik mevzusu değil abi. karının kaşarlığı bu. harbi dua etsin iki üç tokat yemişte kurtulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Playe bastım videoyu diklemesine çekmişler 00:01 de kapattım. Videoyu seyredip mesaj atanlar dövülmeli kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 paticiği bırakıyım ben olmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Yalnız diğer mavili çocuk sırf ilgi çekiyim de biraz beni çeksin diye hayvan gibi dalıyor kızın ablasına. Kızın ablası daha çok dayak yiyiyor gibi. Kız aldatmanın sorumluluğunu almalı. Dayak doğru değil, deşifre etmek mantıklı gibi. Ama başıma gelsin istemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 gerçekten çok mantıklı farklı bir bakış açısından yaklaştın ilgiyle okudum postunu eline yüreğine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Black-ice said: gerçekten çok mantıklı farklı bir bakış açısından yaklaştın ilgiyle okudum postunu eline yüreğine sağlık. teraziyede dıklasaydın. her kadın bir gün dayağı tadacaktır. gelin ata binmiş ya dayak demiş. tencere yuvarlanmış sopayı bulmuş. kızını dövmeyen dizini döver. sakla zopayı gelir zamanı. kadın götü tövbe tutmaz. daha nice kadına şiddete yönelik ata sözü sunarım sana. kadını buldunmu direk dövecen hatta hiç konuşmasına fırsat vermeden. ne olur ne olmaz ileride aldatır diye düşüneecksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 la videoyu izleyemedim başlığı aradım bu video çıktı. sdf adamı kesmişler 18+ http://www.youtube.com/watch?v=bkYsBg70YBk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 alternatif link: http://www.youtube.com/watch?v=nfSVs8jsDJY&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 keçiören belediye nin katkkılarıyla. 'çekirdeği de al la' ahahahahah memlekete gel ya. bok akıyor her yerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Karıya bak 18inde 4-5 tane çocukla aldatmış. Hll team Ben size bişey diyim mi? Bi Ankaralı olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki çocuk hiçbişey yapmamış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 internet dediğimiz şey, birsürü hayvan evladı ile dolu. tıpkı sokaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sayımı fazla geldi nedir kafaya gel amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 a takımı olsaydı, parklarda olmazdı böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar