Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık moto-katamaran..ilgilenemiyoruz artık.

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Mal said:

"Tatar Ramazan" said:

Birisi forumda GeziParkında içilen ayranın kapağını satmaya çalışır diğeri Katamaran satmaya çalışır, ne uçlarda bir forumuz lan biz.

forumun en fakiri benim ama en rare item bende.

Sen miydin o ahahah, naaptın saklıyonmu hala kapağı sdf

KAPAK MI LAZIM KANKA
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Rerore said:

su deposu kaç litre

Rerore said:

aktif seyir süresi bilgi var mı

bir de ben 2 oda filan göremdim resimlerden
kapton odasını filanda mı sayıyorsun
bir de 3 yatak üste üste sanırım

Alacan mı bilader? Var mı o kadar paran? Almayacaksan tükkanın önünü kapama hadi

sormak parayla değil ya
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

baltalamak gibi olacak ama daha ucuzu ve güzeli var

baltayı taşa vurdun sen ama şimdi :)

ust kattan kontrol salon ve guneslenme yok ordan kaybetti zaten 1... ikincisi bu normal motoryat asla bir katamaran kadar genis ve ferah olamaz ici resmen lahit gibi dogru duzgun pencere bile yok bu da 2.. fiyatida o yuzden ucuz zaten... daha ucuz olabilir ama asla daha güzel değil ayrıca bir katamaran kadar stabil olamaz sallanır durursun dalgada.. ayrıca beygir gücü daha fazla ki bu da haliyle çok daha fazla mazot yakması anlamına geliyor.. vergisel olarak da daha fazla vergi veriyorsunuz haliyle..
Sosyal ağlarda paylaş

220.000 euroyu buna vereceğime maldivler ve seyşellerdeki otellerle anlaşmalar yaparım. geceliği 2200 euro olacak şekilde suit odalarda 10 gün masraf ederek 10 yıl boyunca her sene paşalar gibi tatilimi yaparım. emerim oteldeki tüm ekstraları da. üstüne bir de masrafları var bir sürü. bence gönül vermediyseniz girilecek iş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya yatla arkadaşları alıp gezmenin keyfi ayrı. O koya gideyim yüzeyim burda balık yapayım şurda akşamı geçiririz falan. Param olursa ev mev almadan direk girişeceğim bi lüks. Hani öyle deniz gemi memi meraklısı da değildim ama arkadaşın yatıyla gezip keyfini yaşadıktan sonra aradığım bi olay.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Yok ya yatla arkadaşları alıp gezmenin keyfi ayrı. O koya gideyim yüzeyim burda balık yapayım şurda akşamı geçiririz falan. Param olursa ev mev almadan direk girişeceğim bi lüks. Hani öyle deniz gemi memi meraklısı da değildim ama arkadaşın yatıyla gezip keyfini yaşadıktan sonra aradığım bi olay.

bakınız arkadaş gönül vermiş mesela.. geçmiş olsun diyoruz ve eski bir yat atasözünü paylaşıyoruz. Yat sahibi insan 2 defa sevinir; 1 alırken, 2 satarken...
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

axedice said:

bakınız arkadaş gönül vermiş mesela.. geçmiş olsun diyoruz ve eski bir yat atasözünü paylaşıyoruz. Yat sahibi insan 2 defa sevinir; 1 alırken, 2 satarken...

Kullanirken de ayri seviliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...