Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 forum dışı satıldı diye mesaj atar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mal said: "Tatar Ramazan" said: Birisi forumda GeziParkında içilen ayranın kapağını satmaya çalışır diğeri Katamaran satmaya çalışır, ne uçlarda bir forumuz lan biz. forumun en fakiri benim ama en rare item bende. Sen miydin o ahahah, naaptın saklıyonmu hala kapağı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 baktım şimdi duruyo. çerçeveletecemde bi ara çapulcu tam okunuyor ama ayran yazısı silik o biraz değer kaybettiriyor galiba. http://forum.paticik.com/thumbnails/427/ff8/dae/118/bde/149/9f4/dfa/59a/06b/f5_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: Mal said: "Tatar Ramazan" said: Birisi forumda GeziParkında içilen ayranın kapağını satmaya çalışır diğeri Katamaran satmaya çalışır, ne uçlarda bir forumuz lan biz. forumun en fakiri benim ama en rare item bende. Sen miydin o ahahah, naaptın saklıyonmu hala kapağı sdf KAPAK MI LAZIM KANKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Niye amerikan bayrak takıyonuz ayıp değilmi :D EDİT:Bizim teknedede amerikan bayrak vardı ama satıldığına göre artık devletini seven genç rolünü üstlenebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Theridone said: KAPAK MI LAZIM KANKA Hele hele gundiye bak pusmuş orta bekliyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ilanın açıklaması çok okunaklı ve özenli olmuş yalnız, almayı düşünmüyordum ama beni bile cezbetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 http://www.samsunanaliz.com/yasam/evinin-bahcesinde-yelkenli-katamaran-yapti-h11573.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 9 yıl sürecek ne varki şunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 valla helal olsun emege saygi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: Rerore said: su deposu kaç litre Rerore said: aktif seyir süresi bilgi var mı bir de ben 2 oda filan göremdim resimlerden kapton odasını filanda mı sayıyorsun bir de 3 yatak üste üste sanırım Alacan mı bilader? Var mı o kadar paran? Almayacaksan tükkanın önünü kapama hadi sormak parayla değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CCwJwwrZp0k Ben bundan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Arkadaşlar tekne tarafımca alınmıştır. Konu kapanabilir. Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Cok temiz duruyor alet ama ya... Pendik'te kira ne kadar ödüyorsunuz buna ayıptır sorması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 baltalamak gibi olacak ama daha ucuzu ve güzeli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 dedik ya katamaranlar abartı pahalı olur diye, bence deniz tutkusu olan birinin alacağı bir şey değil katamaran. Ama işte düz alan olsun salon gibi diye alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Karag8z said: baltalamak gibi olacak ama daha ucuzu ve güzeli var baltayı taşa vurdun sen ama şimdi :) ust kattan kontrol salon ve guneslenme yok ordan kaybetti zaten 1... ikincisi bu normal motoryat asla bir katamaran kadar genis ve ferah olamaz ici resmen lahit gibi dogru duzgun pencere bile yok bu da 2.. fiyatida o yuzden ucuz zaten... daha ucuz olabilir ama asla daha güzel değil ayrıca bir katamaran kadar stabil olamaz sallanır durursun dalgada.. ayrıca beygir gücü daha fazla ki bu da haliyle çok daha fazla mazot yakması anlamına geliyor.. vergisel olarak da daha fazla vergi veriyorsunuz haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 220.000 euroyu buna vereceğime maldivler ve seyşellerdeki otellerle anlaşmalar yaparım. geceliği 2200 euro olacak şekilde suit odalarda 10 gün masraf ederek 10 yıl boyunca her sene paşalar gibi tatilimi yaparım. emerim oteldeki tüm ekstraları da. üstüne bir de masrafları var bir sürü. bence gönül vermediyseniz girilecek iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Yok ya yatla arkadaşları alıp gezmenin keyfi ayrı. O koya gideyim yüzeyim burda balık yapayım şurda akşamı geçiririz falan. Param olursa ev mev almadan direk girişeceğim bi lüks. Hani öyle deniz gemi memi meraklısı da değildim ama arkadaşın yatıyla gezip keyfini yaşadıktan sonra aradığım bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 en iyi yat arkadaşın yatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 axedice said: Yok ya yatla arkadaşları alıp gezmenin keyfi ayrı. O koya gideyim yüzeyim burda balık yapayım şurda akşamı geçiririz falan. Param olursa ev mev almadan direk girişeceğim bi lüks. Hani öyle deniz gemi memi meraklısı da değildim ama arkadaşın yatıyla gezip keyfini yaşadıktan sonra aradığım bi olay. bakınız arkadaş gönül vermiş mesela.. geçmiş olsun diyoruz ve eski bir yat atasözünü paylaşıyoruz. Yat sahibi insan 2 defa sevinir; 1 alırken, 2 satarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Masticore said: Cok temiz duruyor alet ama ya... Pendik'te kira ne kadar ödüyorsunuz buna ayıptır sorması ? Nerden baksan bir 18.500TL vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 şey bişe sorcam. dantel var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 chrome said: axedice said: Yok ya yatla arkadaşları alıp gezmenin keyfi ayrı. O koya gideyim yüzeyim burda balık yapayım şurda akşamı geçiririz falan. Param olursa ev mev almadan direk girişeceğim bi lüks. Hani öyle deniz gemi memi meraklısı da değildim ama arkadaşın yatıyla gezip keyfini yaşadıktan sonra aradığım bi olay. bakınız arkadaş gönül vermiş mesela.. geçmiş olsun diyoruz ve eski bir yat atasözünü paylaşıyoruz. Yat sahibi insan 2 defa sevinir; 1 alırken, 2 satarken... Kullanirken de ayri seviliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Yaa yaa. Bide o benefitlerinden faydalanma fırsatım bile olmadı düşün =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar