Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Piyasadaki kedi kapıları ya dandik olup evin içine sürekli soğuk hafa üflediği, ve magnetleri bir salak olduğu için kapanmadığı, ve düzgün kapıların 200 eurodan başlaması nedeniyle kendim kedi kapısı tasarlıyorum 2-3 gündür. Bugün lazer kesime vericem. Conta, menteşe ve vidaları da aldım. Mıknatıs olarak hdd mıknatısı vardı evde onları kullanıyorum. Güzel olcak mı yoksa büyük bir mallık yaptım mı görecez hehe. 20 euroya falan geliyo şuan maliyeti. http://i.imgur.com/VHDis32.png kapı http://i.imgur.com/10Ldxpn.png kesit http://i.imgur.com/krwe0dm.png kesit http://i.imgur.com/QvRzNlA.png içeri böyle giriliyo http://i.imgur.com/ZkYRYfq.png böyle de gidiliyor http://i.imgur.com/nB3F8dU.png dışarı açılırken içeri açılan kapı, dışarı açılan kapının üstünde duruyor. Ha niye böyle, piyasadaki kapıların neredeyse hepsi tek bi flap kullanıp, onu hem içeri hem dışarı açıyor. E böyle yapınca conta çekmen imkansız, yandan tutunan contaların üzerine basınç uygulayamıyorsun. Ayrı ayrı yapınca böyle, çalışıcak diye umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 git vericili al tak kedinin boynuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Onlar hem pahalı, hem de hava kaçırıyorlar. Kapıyı sadece arkadaşın odasında pencereye takabiliyoruz, 15 derece falan herifin odası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bin euro bayarsan, hava kaçırmayanı var almanyadan ama yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 türkçende bozuk olaydı az sümer gibi site açardık parayı kırardık valla ahah güzel olmuş bence bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bismillah de kestirirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Lectre said: türkçende bozuk olaydı az sümer gibi site açardık parayı kırardık valla ahah güzel olmuş bence bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum Haha, bu arada Chemical özüne dönüyor sanki bir ara sürekli tutorial'lar hazırlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Follow up yapayım Laserle kestikB Birleştirmece Contaları yaptıktan sonra poşet banlayıp, hava kaçırıyor mu diye bakmaca (Contaların bitip diğerinin başladığı ufak bi delik dışında kaçırmıyo, deliği de üşenmezsem düzelticem.) Http://www.youtube.com/watch?v=e-o94pK_Fyc Böle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 kedi geçiyo mu peki ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 daha takıcaz airlock gibi bişey yapıyoruz içinde havlu falan olucak, içeri çamur taşımasın diye canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 xeske bahçeli evim olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 küçük olmuş sanki. benim şişko olsa takılır ortasına kalır öyle salak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 kediyi ölçtüm ben çok şişko değil ama tüylü flop diye geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 helal team güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 üretimine geçecek misin? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 masadaki rulo kağıt.... sldfjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 malzeme ne birde açılıp kapanırken çok ses yapıyor tak tuk diye oralara fitil macun fitil bişiler koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 koydum yumuşaklı bişey evet masadaki havluya yanında duran izopropoli döküp onu çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://www.petburada.com/trixie-mikrocip-okuyan-akilli-kedi-kapisi ben bundan bir tane ofise almayı dusunuyorum. deri altı takılan rfid cip mi bu? yoksa tasmada cip mi? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Çip hayvanatta olması lazım, FDX-B diyor takılacak çipe falan, petporte diye arat çıkıyor. Veterinere taktırıyorsun çipi, türkiyede bi boka yaramıyo tabi anca kapı kullanır. Taktırmadan önce sorup, çip compatible mı diye bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 su anda veterinerlerin taktıgı ciple aynı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ya hayvanın derisinin altına niye çip takıyorsunuz? size taksalar hoşunuza gider miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben ofiste olmadıgımda kapıda mama bekleyip ac kalmasın, sokakta sogukta yatmasın, sıcak toplantı salonuna kendi basına girebilsin/cıkabilsin (alarm kapalı bolge), 2 gun boyunca acıkta duran maması boylece diger sokak kedileri tarafından 5dk de bitirilmesin ve 48 saat ac kalmasın, 48 saat 10m2 odada kapalı kalmasın istedigi gibi gezsin tozsun, daha kuvvetli kediler tarafından maması yenmesin ve bu arada kendisi sopa yemesin, kaybolursa cip okutmayı akıl edebilecek bir veteriner cıkarsa belki sans eseri de olsa bulunması ihtimali olsun, ac sefil bir kosede gebermesin diye ofis onunde besledigimiz duzenli tedavine devam etmek zorunda oldugumuz bir sokak kedisine takıyoruz. ha at sokaga takılsın pazartesi alırsın, o arada çöp möp karıştırsın, gebersin pezevenk diyorsan onu bilemiyorum. (bahsi gecen kendi kedim jelibon degildir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 cevap tatmin etmiştir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar