Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon sipariş sorunu

toggie

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
aynı satıcıdan bulman gerekir hepsini. yoksa her parça ayrı gelir. bu sefer gümrükte takılır.

teknik olarak ayda 2 yılda 5 getirme hakkın var diye biliyorum. abartmadığın zaman esnetiyorlar bunu hemen kitlemiyolar ama kısa süre içinde 5-6 tane gelince patlama ihtimali çok yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç sıkıntılı değil abi sen sıkıntı yapmışsın gereksiz.

sepetine ürünleri ekliyorsun. total hesaplanıyor. totale göre 18-20% arasında gümrük vergisi ekleniyor. sen satın aldığında onu ödüyorsun. ürünlerin gümrüğe geldiğinde sana bir link geliyor. kardeş tc kimlik no girer misin diyor site. giriyorsun, gümrük işlemin başlıyor.

gift olarak al, hediye ayağına yat. geç kalırsa duygu sömürüsü yap refund al. ayrıca gümrük vergisi için refund talep et paket geldikten sonra şansını dene.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda direkt kapıda ödüyosun kargo ücretiymiş gibi sıkıntı olmuyor. amazon gibi retailer'dan faturalı gelince içerik ve fiyat düzgün yazıyor o zaman neredeyse hiç takılmıyor.

ama bireyselden gelince düzgün fatura yok ve fiyat düşükse takılma ihtimali yüksek. içindeki ürün o fiyatta mı yoksa düşük mü göstermişler diye şüphe oluyor. o durumda gümrüğe gidip adamlarla beraber paketi açman gerekiyor. gerçek içeriği görebilmek için. tabi bunların hepsi şans. kesin bir şey yok. memurun insiyatifinde.

edit:araya dünyalar girmiş. sayfa başındaki mesaja yazmıştım =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de benq alıcaktım başta, abimlerin şirketten biri amerikaya gitmişti oradan malzeme falan alıyorlarmış hep, yine alırsak onların arasına sokar getiririm falan demiş de almamışlar bu sefer dsf.

2 ay sonra falan alıcaklarmış galiba da bekle bekle höh dedim. zaten biraz da asus fanboyluğum olduğundan bu da iyidir diyip sipariş vermek istiyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

http://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/asus-vg248qe-vg248qe-24-led-1920x1080-1ms-dvidphdmi-full-hd-P65086622?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw6vquBRCow62uo-_J_YYBEiQAMO6Hiho8uEfRE-pAktjaQ9CERbo09STIre5hEkBbtiTLntEaAkEU8P8HAQ

1000tl amazonda 1200 n11'de. resmi asus garantiliymiş. 200 de az fark değil tabi ama asus un uluslararası garantisi yoksa n11 daha avantaj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...