Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Thx Bi de gümrük memuruna sırnaşın az vergi ödersiniz muabbeti var, aslı var mı bunun? Faturadakinin dışında değer girip onu alabilir mi memur? Mesela buradaki ilgilenen memur genç kız, olmazsa yürürüm ben buna az vergi için kendimi satarım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ya beyler halp. ben baya noobum bu konuda bi şey sormak istiyorum. amazondan sipariş vermek istiyorum ama birkaç tane sipariş oluyor mu yoksa sınır falan var mı? tek seferde monitor, dizüstü, klavye, mouse, mousepad falan sipariş edebilir miyim mesela türkiye'ye gönderilebilenlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 aynı satıcıdan bulman gerekir hepsini. yoksa her parça ayrı gelir. bu sefer gümrükte takılır. teknik olarak ayda 2 yılda 5 getirme hakkın var diye biliyorum. abartmadığın zaman esnetiyorlar bunu hemen kitlemiyolar ama kısa süre içinde 5-6 tane gelince patlama ihtimali çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 aynı satıcıdan olunca mümkün müdür yani? edit: küçük parçaları geçtim neyse, monitor ve dizüstü gelirse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 gümrük vergisini verdiğin sürece hiçbir şey olmaz. ben her yıl 10 itemdan fazla alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ne sıkıntılı işmiş bu ya gümrük vergisini nereye ödüyoruz, ne zaman ödüyoruz? önce takılıcak diye mi bekliyoruz? gerçi 75eurodan fazla olunca kesin takılıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Amazon muhtemel gümrük vergisini önceden ekliyor tutara, örneğin 100 dolarlık sipariş verdiysen 120 dolar toplam gösteriyor, eğer mallar gümrüğe takılmaz para ödenmezse de sana iade ediyor. Ha laptop monitör falan diyorsun bu kadar büyük kalemler kesin takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 hiç sıkıntılı değil abi sen sıkıntı yapmışsın gereksiz. sepetine ürünleri ekliyorsun. total hesaplanıyor. totale göre 18-20% arasında gümrük vergisi ekleniyor. sen satın aldığında onu ödüyorsun. ürünlerin gümrüğe geldiğinde sana bir link geliyor. kardeş tc kimlik no girer misin diyor site. giriyorsun, gümrük işlemin başlıyor. gift olarak al, hediye ayağına yat. geç kalırsa duygu sömürüsü yap refund al. ayrıca gümrük vergisi için refund talep et paket geldikten sonra şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 lan vergisini ödediğin şey neden takılsın. takılmaktan kastı bunların vergiye maruz kalır anlamında diyorlar. vergiyi sen zaten ödüyorsun, vergisiz satın al gibi bir opsiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Amazon bazı urunleri TR'ye gondermiyor. Laptop da bunlardan biri diye biliyorum, gonderdiklerine emin misin? Urun sayfasında yazıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 dizüstünü de salladım ya önce bi monitor alayım da. yardımcı olan herkese tişikkirlir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 @toggie, en başta zaten türkiyeye gönderilebilenleri filtreliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 istanbulda direkt kapıda ödüyosun kargo ücretiymiş gibi sıkıntı olmuyor. amazon gibi retailer'dan faturalı gelince içerik ve fiyat düzgün yazıyor o zaman neredeyse hiç takılmıyor. ama bireyselden gelince düzgün fatura yok ve fiyat düşükse takılma ihtimali yüksek. içindeki ürün o fiyatta mı yoksa düşük mü göstermişler diye şüphe oluyor. o durumda gümrüğe gidip adamlarla beraber paketi açman gerekiyor. gerçek içeriği görebilmek için. tabi bunların hepsi şans. kesin bir şey yok. memurun insiyatifinde. edit:araya dünyalar girmiş. sayfa başındaki mesaja yazmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 eğer markanın regional pricing policy'si varsa TR'e mal göndermiyor. örnek olarak microsoft, samsung fln göndermiyor. fakat sen oradaki 3rd party satıcıdan hala satın alabiliyorsun sadece kargo maliyetleri şişkin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://www.amazon.com/Asus-VG248QE-24-Inch-LED-Lit-Monitor/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1440744526&sr=1-3&keywords=asus+monitor şunu istiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 2-2.5 hafta beklersin yine 500 TL fln ucuza geliyor kargosuyla birlikte. ben de heveslendim ama benq tr e göndermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ben de benq alıcaktım başta, abimlerin şirketten biri amerikaya gitmişti oradan malzeme falan alıyorlarmış hep, yine alırsak onların arasına sokar getiririm falan demiş de almamışlar bu sefer dsf. 2 ay sonra falan alıcaklarmış galiba da bekle bekle höh dedim. zaten biraz da asus fanboyluğum olduğundan bu da iyidir diyip sipariş vermek istiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/asus-vg248qe-vg248qe-24-led-1920x1080-1ms-dvidphdmi-full-hd-P65086622?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw6vquBRCow62uo-_J_YYBEiQAMO6Hiho8uEfRE-pAktjaQ9CERbo09STIre5hEkBbtiTLntEaAkEU8P8HAQ 1000tl amazonda 1200 n11'de. resmi asus garantiliymiş. 200 de az fark değil tabi ama asus un uluslararası garantisi yoksa n11 daha avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 amazondan alınca toplam kaç $ oluyor ki? 850-900tl olur diyordum ben. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 160 tl kargo var senin linkteki üründe. dolar olarak yansıtınca 980TL. amazona kur çevirtince 1060 tl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Sepete ekle ödeme ekranına kadar gel gör toplam tutarı, büyük ürün olduğu için kargosu yüksek gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 dolar arttığından beri anlamını yitirdi gibi almak. fiyatları hesaplamadım tam ama o monitör muhtemelen 1100 tl'ye falan gelir tr'ye şimdi kargo vs. burada da 1200 falandır diye tahmin ediyorum max. değmez yani, garanti falan olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://prntscr.com/89s53k durum şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 n11 dışında genel olarak 1400-1500 civarı amazon 1000 e geliyor aşağı yukarı 200 lira için 2 hafta beklediğine değmez tabii. 500 lira 50% fark ediyor direkt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar