arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 realtek ethernet'e 5 lira veririm veya takas olur diyorsan karpuzlu vivident var iki tane çiğnedim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Esh said: goldbären said: şu dt770 pro olan var ya evde bas amfisine takmalık kulaklık istiyorum. uygun mudur? uygunsa talibim. Uygun , kargoyla mi elden mi? anadolu yakası küçükyalıdayım abi. e5'ten pepper miniyle maltepe kartal gibi daha fakir semtlere makaslıyosan arada, geçerken atarsın (direk e5 üstünde oturuyorum girip çıkması çok kolay inanmayan paramesyuma sorsun) veya kadı kioi ' e falan gelirim. hem anlatıldığı kadar sevimsiz bir şişko olduğumu görürsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Selam, E5 adamın kabuklu yemiş atma mesafesinde! Ben şahidim, not düşülsün. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 paramecium said: Selam para sana sarayım mı xonar essence ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Selam, Kol mesafemde kasamın içinde duruyor :D Ama kuzen ilgileniyordu bir ara, ona sorayım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Esh i sevmezdim de zevk sahibiymiş adam.bu konu fikirlerimi değiştirdi asda.param olsaydı kart kaçmazdı kardiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 kulaklık altın ayıcığa verildi. not: kendisi ayıcık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ÇÜNKÜ AYI DEĞİL Mİ !!! o değil de sağolsun çok memnun kaldım. ürünü açtığımızda headband'inin kusurlu olduğu görüldü ve müşteri memnuniyeti açısından ürünü ücretsiz verdi........... keisnlikle tavsiye ediyorum çözüm odaklı dürüst satıcı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Selam, Kesinlikle karma bu abi! Bak ne ektin, ne biçtin! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 adam para istemedi lan hala. beni mi deniyo nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 pazar pazar seda sayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 abi ses kartını da bana yolla para isteme. ben olunca vereyim sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 vade yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ses kartına en iyisi demişsin bs devamını okuyamadım.. Esh gibi takılalım biraz. (:D 250 tl veririm hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Asdsd en iyi oldugunu biliyosun :P Herneyse Depo odamda bi de iphone ipod dock buldum philips, radyolu ve 3"5 jack girisli, uzerinden kontrol edebileceginiz saatli dock. Tak ipod classici calsin boyuna 50 lira Verilir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bir de arasira sol tusu cift basan bir razer imperator um var, Tamir edilebilir, inaniyorum ben, bi ara ugrastim sol tusu bantla falan yukselttim, bi kac ay goturdu, sonra yine yapmaya basladi ayni sorunu, yeniden acmaya usendim. Bunu da 50 liraya vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Şu dock'a talibim Bi model nosunu felan yazar mısın pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Philips DC220/12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bu arada bana bi monitör lazım. var mı 23"-24" luk monitor takaslamak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 dockla modem verildi bu arada ethernet kartı da verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 kulaklık iyi ya. sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Bedava kulaklik baldan tatli sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 lan kulaklığı alacaktım =( gold satsana bana fifada gol yerim senden bilerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Sana dac i vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Memnun kalirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar