Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk araba alınca galerinin oradaki benzinciye bahşiş vermek gibi birşey bu. zaten maaşları yok mu kardeşim yok kata çiçek pasta almak, yok 200 liralık banknot kuruş vermem şerefsizim. benzinciye de para vermemiştim araba alınca.
Mesaj tarihi:
blackhavvk said:

escape said:

Benden bu sebeple para talep edecek hemşireyi çok kötü bozarım,

Verme abi para kendinize gelin ya?!

Çocuğun var mı?

Hayır?
Çocuğum olsa da o heyecanla kendimi kaybedip, devletten bu iş için maaş alan hemşireye o sevninçle domalmam ama...

Yani o kadar kendimi kaybetmem. Normal bir insan da kaybetmemeli aslında.
Mesaj tarihi:
He illa birilerine sadaka tarzı bir para vermek istiyorsan gidersin yardıma muhtaç bir yaşlı veya fakir bir aileye, dualarını istersin falan, para yardımında bulunursun.

Akşam sevgilisiyle ya da arkadaşlarıyla asmalı mescidde paraları içkiye yatıracak hemşireye değil ama..
Mesaj tarihi:
abi öyle bir duygu ki o, hem eşinin çektiği o anki sıkıntı, evladını kucağına alma heyecanı ile böbreğini isteseler verebilecek halde oluyorsun.

ha ben kimseye bişi vermedim, isteyen olmadı.asdaf
Mesaj tarihi:
kermit said:

benim peder annem beni doğururken kafası güzel dışardaymış. haber veriyolar buna hastaneye koşuyo. yenide maaş almış şimdinin parasıyla 4 5 bin almışımdır diyodu. merdivenden çıkarken bi hemşire görmüş, kadın oğlunuz oldu diyince o kafayla bütün maaşı kadının eline tutturmuş ahsdgasd

şimdi nasıl pişmandır
Mesaj tarihi:
Yahu dana sen nasıl bir şeysin? Troll desen değil, arada trollüyor arada düzgün yazıyor desen değil.

Bir mesajın öbürünü tutmuyor + paso boş konuşma hepsi. Ciddi konuları trolleyenlerden bile bu kadar rahatsız olmuyorum yeter ya.

Böyle düşünen tek kişiyim herhalde o zaman sıkıntı bende.
Mesaj tarihi:
Ben geçen gün markette market arabamı başarıyla kasadan geçiren kadına 100 tl bahşiş verdim.
Bu ne beyefendi dedi, bahşiş dedim. Sktrngidn beyefendi dedi.

Öle her yerde işlemez bahşiş arkadaşlar.
  • Yeni Oluştur...