Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Craft The World yet another early access


gleoddyn

Öne çıkan mesajlar

Craft The World is a unique sandbox strategy game, the mix of Dungeon Keeper, Terraria and Dwarf Fortress. Explore a random generated world populated by dangerous creatures, build a dwarf fortress, gather resources, and craft all the items, weapons, and armor you need.

http://www.youtube.com/watch?v=DrlfrDxurRk

Fena durmuyor gibi en azından 8bit pixel retro shit değil. steam yorumlarında da 71 tane negatif, 1352 tane pozitif yorumu bulunmakta. Steam fiyatı 24 TL indirime falan girerse alınabilir gibi duruyor, en azından yanarsa da az bir şey yanar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
piramit ne ki? orman dışında oynamadım. homebase nasıl değiştiriyoruz? yeni bir yer inşa ettim oraya kapağı atmak istiyorum. saldırıda gelen iskelet sayısı da level ile scale oluyor sanırım? rahat rahat döverken zorlanmaya başladım en iyi cücelerinden birkaçı öldü :(

oyunun atmosferi şahane. art style biraz generic ama animasyonları detaylı yapmışlar oynadıkça yeni birşeyler farkediyorum. müzikler özellikle çok güzel. daha diplere inmedim en son arılar geldiydi. yeni mob korkunç birşeyler vardır kesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendim cevaplayayım. piramit çöl haritasında tuzaklı muzaklı mekanmış. homebase değiştirmek için de storage craft edebilmek lazımmış ama çoook sonra açılıyor.

oyunu çok sevdim ama bu level kasma muhabbeti değişene kadar pek oynamam gibi. o istediğini yapamama olayı sandbox hissini alıp götürüyor. onsuz veya yeni bir progression modu şart.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğini yapamama derken? Sandbox da her şeyi çat çat yapabiliyorsun. Elinde mithril varsa ilk dk dan işleyebiliyorsun.

Aşağı katlarda baya bildiğin boss lar var. Sağlam gitmek lazım yoksa cüceler patır patır ölüyorlar, pek akıllı olmadıklarından kaçana kadar mefta. Zombilere çözüm yok ama iskeletlerin çıktığı yerdeki mezar taşlarını kırarsanız bir daha gelmiyorlar. Çift blok kırmazsanız karanlıkta insan yiyen böcekler türüyor blokların üstünde, güzel yaprak kaynağı oluyorlar. Mithril bulunca çakın evin etrafına tesla ları 3. kademe yapın zombilerde bişi yapamıyor ondan sonra.

Evi ilk yeraltına kurarsanız hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. İki blok kırıp tek çıkış noktasına hatch al sana shelter. Yemek masasını içeri koymayın ama çok vakit kaybettiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...