Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ttnet bana borçlu çıktı ya la

kermit

Öne çıkan mesajlar

3 sene önce sözleşmeli modem kampanyalı vs olmayan bi internet bağlantımı iptal ettirirken benden zorla fazla fazla fatura fiyatı ve sözleşme iptal ücreti alan ttnet, bu gün tüm hatlarım kapalı vs derken 22 tl borcunuz var diye mail attı.
bende zamanında sözleşmeli değil benim hattım ...MEYE çalışıyosunuz beni ödemem vs derken avukata vermişlerdi. avukatta bana "dilekçe yaz, muhtemelen haklı çıkarsın imza falan yoksa, senin gibi bi sürü insanı ...MEYE çalışıyolar" demişti. yazmıştımda bende. bütün borcu ödeyip (800 900 tl gibi bi rakam ödemiştim o zaman) hattı kapadıktan sonra dilekçe sonuçlanmış ve bana sms atmıştı hukuk bürosu. alacağınız var vs diye ama miktar yazmamıştı. bende o zamanda taşınıyodum gidip almaya üşenmiştim parayı.
bugün mail geldikten sonra tekrar aradım ttneti borcunuz var vs dedi. sonra aklıma hukuk bürosu geldi bi aradım kadın tckimlik nomu isteyip dosyaya bakınca "sizin 508 tl alacağınız var niye gidip almıyosunuz" dedi ve ben nasıl lan oldum.
şerefsiz ttnet bana borçlu beyler kutluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

O 22 lira olayı şey, siz hattınızı kapattıktan sonra otomatik olarak her şey sonlanmıyor ve atıyorum ay bitiyor. O sonlanmayan ayın parasını hukuken alabiliyorlar ve müşteri de vermek zorunda.

Ama burada sorun şu, milleti 3 sene sonra arıyorlar 22TL, 19TL, 15TL borcunuz faize girmiştir. NİYE ÖDEMEDİNİZ? diye

En son devlette dedi ki madem borcunuz yok diye üyelik kapatıyorsunuz, borç çıkardığınızda da müşteriye düzenli olarak ödeyin, böyle borcunuz vardır diye bildirme yükümlülüğün vardır. Atıyorum 3 yıldır adam borcu ödememişse zaten haberi yoktur vs.'e bağlıyor.

Şimdi TTnet otomatik mesaj atıyor herkese, gelip ödeyin faizde %100 indirim yapıyoruz diye sadece kilit parayı alıyor. Çünkü kermit'in olayı gibi dava açsa millet uğraşsa sorumsuzluklarından ötürü ceza yiyorlar sdfsdafa

Aklınızda bulunsun yani, böyle geçmiş borçlarınız varsa tazminat alabiliyorsunuz. 500TL falan fazla neden o kadar çıkmış kermit'e bilmiyorum da 100-150TL civarında alanlar ya da yeni hatlarında borçlarından düşürenler, kredi açtıranlar vs. var.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün TT de bana mesaj atmış, 14.03 tl borcunuz var öderseniz %100 faiz indirimi yapcaz vs. diye.

hattı kapatalı 2 sene olacak, neyin borcu bilemedim. arayınca da müşteri temsilcisine ulaşılmıyor, illa hat numarası istiyor. seve seve türk telekom ofisine gidip uğraşıcak gibiyim :(
Sosyal ağlarda paylaş

valla gittim gayrettepedeki telekoma, sıra yoktu zaten. benim alacağım varmış dedim. adam kimlik istedi 20 sn sonra kasadan para çıkarıp verdi. hayatımda hiç bu kadar kısa sürede işlem yapmamıştım. para ödemek istesem kesin sıra beklerdim.
508 tl aldım enayi parası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...