bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hakkı versen de okutmuyor abi, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bingildak said: 50 çocuk yapsa, 50 çocuğun her biri 50 çocuk yapsa kasaba eder. bunlar 50 şer tane yapsa şehir eder, bunlar 50 şer tane yapsa metropol eder. bu azimle 3 jenerasyona ikinci bir istanbulu kuruyor adam. beline kuvvet GOÇUM. güneydoğuya hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 adam age of oynar gibi full işçi çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Napmış bunlar abi hiç durmadan çalışmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Nası iş bu ben anlamadım lan. Adamda ne sperm varmış 32 çocuk var, millet ömür boyu deniyo 1-2 çocuğu oluyo maksimum...Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 çocukların cooldownı red alerttaki conscriptler kadar falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ulan halim vaktim yerinde, evliyim, cocuk yapmaya gozum yemiyor. Is yogun, yeterince ilgilenebilecezmi, okul mokul her ihtiyaci karsilayabilecez mi kimseden eksik kalmasin diye diye habire erteledim. Bide bu herife bak mk, ya ben ya o feci sekilde yanlis yapiyoruz ama bilemiyorum hangimiz. Dovlet bana bakarmi lan 2 tanecik cocugun lafi olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 o vicdan meselesi. sen çocuk yapsan gözün gibi bakarsın, o adamın umrunda değil. tüm çocukların isimlerini bilmesi yeterli bi başarı onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bence hepsinin adını doğru sayamaz say desen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sayarsa ne vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 MESİR MACUNU DERNEĞİNE BİR YILLIK PREMIUM ÜYELİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 31. çocuk ne dalga konusu oluyordur kardeşleri arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 gerçi haberi okumadım 31. çocuk çok ufak olabilir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Dayı mülkiyeti çıkarsa taksim meydanında türbe diye okumaya gelir yatır yaparlar orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 NoTwisT said: Bide bu herife bak mk, ya ben ya o feci sekilde yanlis yapiyoruz ama bilemiyorum hangimiz. Abi sen bunu insandan mı sayıyorsun? Adam sadece kendi skinin keyfinde köydeki şanının peşinde. Çocukları işçi olmuş, kocaya köle olmuş, e5te or..pu olmuş umrunda olmaz bunun, salla gül geç böylesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Adam 50 yapcam diyo En azından bir amacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ahahahah bi de thumbsup yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 http://img.hurriyet.com.tr/_np/7266/26537266.jpg Yalnız şu en soldaki saçı tepede toplanmış genç kız fena değilmiş, 18ini doldurduysa ben ona onbin başlık sayarım direk, bi iletişime geçeyim şu ağaylan bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 10k ya 3 taylandlı alırsın tatar yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 2 bin tl miş birim fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 achievment kasıyor adam beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Gül yenge ortalamayı yükseltmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ismet inönü 32 cocukla kaymakami gorunce ayaga kalkmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: http://img.hurriyet.com.tr/_np/7266/26537266.jpg Yalnız şu en soldaki saçı tepede toplanmış genç kız fena değilmiş, 18ini doldurduysa ben ona onbin başlık sayarım direk, bi iletişime geçeyim şu ağaylan bakalım la tatar ne pis adamsın ya, itlik serserilik. kankiside liseli ponti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar