Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 fiz trolü beceremiyor ya, çok belli ediyor asdf
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Pozisyonda olmayan emrenin uzerine kosarak geliyo veli. Ondan kiskirtma diyorum. Gotunuzle okumazsaniz anlarsiniz.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ESKİ ADMIN YA KAYIRIRLAR BANLAMAZLAR ŞİMDİ!
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 her derbi maçına yabancı hakem gelse 3 senede 1 derbi kaybederiz sadece.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 GS'ye yıllarca çirkef çirkef dediler resimler net ortaya koymuş. Başta tabiki Belöz (ha pardon Hagi abisi böyle yaptı bunu suç GS'nin dasdasdsa), Volkan, Caner... Hayır Topal'a üzüldüm resmen. Adam iyi niyetle rakip meslektaşına iyi misin diyor, kendi takım arkadaşından küfür yiyor. Bu kadar öküzünü de görmemiştim ben. Aziz Yıldırım-Emre-Volkan kadar birbirine cuk oturan bir üçlü olamaz ya ahaha.. Ya biz Burak'a sektiriyoruz her kendini attığında, az bile yapıyor kızmayacağım daha bundan sonra...
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bir fenerli olarak bizide geriyor ulan şimdi atılacak kesin bişey yapacak sarısı var diye. her ona yapılan faulden sonra ya küfür edicek ya itirazdan sarı alıcak yada dönüp çift dalacak bi sonraki pozisyon diyorum. ama maalesef kim ne derse desin türkiyenin bana göre yetiştirdiği 1 numaralı ortasaha adam iki yönlü olarak. volkan da keza oyle problemli bir adam ki ben performans olarak da beğenmiyorum yine başlamış garip açılmalara rüştü abisinden öğrendiği (bkz: şabani nonda) zaten her mantıklı bakan fenerli tek problemin aziz olduğunu görür o konuya girmiyorum bile. o olmasa ne ismail kartal ne volkan ne selçuk kalır. ama caneride saymışsın onda biraz karşı çıkıcam sana. 1.5 yıl önce desen kesin katılırdım. yine bazen zıplıyor ama törpülediğide eskiye göre bir gerçek. üstelik takımın en iyilerinden şu an ve maçı izlediysen ne kadar formda olduğunuda görmüşsündür. ersun resmen futbola yöneltti adamı. bir lafımda alpere. bu sezon böyle devam ederse biraz daha özgüvenle; tuncay şanlı 2 .
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zvg1jVRIuec Abi adamın başına bi iş gelcek diye korkar oldum. Ya çalıştığı yerden ayrılmak (kasıtlı kovulmak) istiyor, ya zaten hali hazırda getirisi olan başka bir işletme tarzı bir şeylere sahip ya da allah korusun ciddi ölümcül bir hastalığı var. Bu dönemde bir gazetecinin bu kadar dobra konuşmasının başka bir açıklamasının olabileceğine inanmıyorum.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Geçen fatihi de itin götüne soktuydu, ben çok alışamadım bu adamla Mehmet Demirkol'a.
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dusuncelihayvan said: 22 tane adam dünyanın en gergin işini yapıyor. Bu mu Dünya'nın en gergin işi ?
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ayda 360 dakika çalışıp milyon oyro alıyor. stres diz boyu.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 abi adamlar küfür ediyordur net de bu fuck off olayından sonra iyicene kameralarla inciğine cinciğine kadar bakar oldular artık. Tmm Emre'nin fuck off yanlış ama Volkanın ki tamamen masum bir ayı küfürü.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 sonra donup "kardesim okay?" mi diyo volkan. sadf
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 BulletRide said: Abi fuck off'a kart verilmesi saçma geliyor bana da, Gökhan Töre'ye verince ister istemez şu an olay çığrından çıkmış durumda. Bizim Harry Kewell paso fak fuk çekerdi lan ahah sonuna kadar katılıyorum. Bu maalesef ki ülkenin dünyadaki yeri ile de alakalı. Yani türkçede hassiktir anlamına geleni ingilizce söyletince 3 maç ceza veriliyor. Eğer ceza vereceksek ya hepsine ver ki baros'ta gördü zamanında, ya da hiç birine verme. Bu kültürü kabul et. Çünkü yarın yabancı sınırı kaldırılınca bunlardan dolu olacak. Hasan Şaş arapça küfrederdim dedi. Bu da efsane bence. Maçtan sonra mustafanın da efsane sövüşü var. Kulüp olarak ceza verilse keşke böyle yapanlara, önce insan olmayı öğrenmeliler, yoksa sonları Emre gibi oluyor işte. Kimse sesini çıkarmayınca adam gelene geçene küfreder, resmi olarak ırkçı olur, basına maçta hareket çeker ama milli takım kaptanı kalır. Sonra bize yakışan bu oluyor. Ben şunu da kabul edemiyorum. "Emre dışarıda çok iyi bir insandır." Ne demek abi bu? O zaman şizofren bu adam. Kimlik bunalımında filan.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bana saçma geliyor biraz. kezmanda atılmıştı zamanında . geçen hafta gökhanında atılması yanlış. sivok veya kadlec hakeme gidip kendi dillerinde ana avrat sövse nolucak o zaman. her oyuncuya bir kamera ve tercüman verilip 90 dakika analiz mi yapılcak.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 kameradan ağız okumayla ceza verilmiyormuş. Yürürlükte yokmuş yani sdafasd O da olmuyor, hakemin ancak görüp vermesi gerekiyor.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 BiTcH_oFBaT said: BulletRide said: Abi fuck off'a kart verilmesi saçma geliyor bana da, Gökhan Töre'ye verince ister istemez şu an olay çığrından çıkmış durumda. Bizim Harry Kewell paso fak fuk çekerdi lan ahah sonuna kadar katılıyorum. Bu maalesef ki ülkenin dünyadaki yeri ile de alakalı. Yani türkçede hassiktir anlamına geleni ingilizce söyletince 3 maç ceza veriliyor. Eğer ceza vereceksek ya hepsine ver ki baros'ta gördü zamanında, ya da hiç birine verme. Bu kültürü kabul et. Çünkü yarın yabancı sınırı kaldırılınca bunlardan dolu olacak. Hasan Şaş arapça küfrederdim dedi. Bu da efsane bence. Maçtan sonra mustafanın da efsane sövüşü var. Kulüp olarak ceza verilse keşke böyle yapanlara, önce insan olmayı öğrenmeliler, yoksa sonları Emre gibi oluyor işte. Kimse sesini çıkarmayınca adam gelene geçene küfreder, resmi olarak ırkçı olur, basına maçta hareket çeker ama milli takım kaptanı kalır. Sonra bize yakışan bu oluyor. Ben şunu da kabul edemiyorum. "Emre dışarıda çok iyi bir insandır." Ne demek abi bu? O zaman şizofren bu adam. Kimlik bunalımında filan. abi ben Mustafa Pektemeğin maçın sonunda kendi kendi konuştuğunu düşünüyorum , yani o herif bırak küfür etmeyi biri faul yapınca ona trip atan filan bi herif. Napıyosun abi ya niye vuruyosun diye üzülüyor filan öyle bi çocuk o.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Sakatlık psikolojisi o, kendine her faul yapıldığında söylenmeye başlıyor. Yeniden büyük sakatlanacağını vs. düşünüyor sürekli tahminen ki bana normal geliyor bu tip adamlarda agresiflik. Yani çok örneği var prone olup, fazla agresif takılan. Derrick Rose bile şeker gibi adamdı. İlk iki maç sert müdahaleleri ne biçim söylendi bu sezon sadfsd
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ben maci spikersiz reklamsiz vs izledim peksimetin kufuru tribune gittikten sonra tek basinayken edilmis bisey belki tribunden ters bisey soylemislerdir ona soyleniyodur
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Uğur Meleke'nin Trtspor'da ki işine son verildi.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 emre ile terim ve demirören birbirine cok yakışıyor dedi. böyle başkana böyle td böyle td'ye böyle kaptan. işte milli takım tarzı şeyler dedi.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 DoruK said: neden bu maç sonrası yaptığı açıklamalar yüzünden herhal bir arka sayfada var video
Öne çıkan mesajlar